Brudd med en psykopatSosiopat

Sammen om kampen mot narsissisten?

Kvinne og narsissist sosiopat

Han er en mann midt i livet som har hatt et kortere samboerforhold med en narsissist. Vi trenger ikke å dvele så mye ved hva, hvor eller hvordan. Han er sikker i sin sak.

LESERSPØRSMÅL: Min funksjon i hennes liv var å ta fra pappaen til hennes barn omsorgen for barna. Før hun flyttet til meg og min by med barna og han hadde lite han skulle sagt. Det var en passende hevn mot han, stakkars mann. Jeg er nå i devalueringsfasen som dere kaller det. Det har vart en god stund og det er en tung bør å bære. Vi trenger ikke å si så mye mer om det heller.

Total stillhet

Dere er ganske tydelige i artikkel etter artikkel på hvordan man bør håndtere dette. Det eneste som fungerer er total stillhet. Blokker alt, kom deg videre. Jeg har gjort det. Jeg skjønner at det er en strategi som kan fungere, men den er tidkrevende og den koster. For noen kan det ta et helt liv. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta for meg før jeg får være i fred.

Så har jeg fundert litt på hvorfor jeg havnet i denne situasjonen. Hvordan det hele startet. Jo, det startet med noen likerklikk på Facebook. Begge veier, og plutselig var praten i gang. Vi hadde matchende hobby. Jeg tror det er en ganske vanlig måte å komme i kontakt med noen i dag. Man viser en interesse ved å klikke liker på hverandres bilder og man ivaretar samtidig den diskresjonen som er ønskelig.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Men det endte jo som det måtte. Jeg endte som hatobjekt og jeg svarte med å blokkere. Jeg hadde trengt å snakke med noen om alt dette her, men virker lite troverdig. Dette yndige, flotte, søte vesenet som alltid sier de fine tingene kan umulig være 100 % egoist 100 % av tiden slik jeg påstår. Hun kan ei heller juge, bedra, baksnakke eller mishandle sine barn slik jeg påstår. Og jeg forstår det, jeg hadde ikke trodd på meg selv. Jeg er alene og satt i sjakk matt.

Men nå til mitt spørsmål. Hva om jeg tok opp kampen slik ingen andre ofre før har gjort? Jeg tenkte at jeg umulig kunne være hennes eneste offer. Og det tok meg ikke mange minuttene å gå gjennom hennes gamle Facebookbilder, sjekke mennene som hadde likt bildene hennes for så å ikke være Facebookvenn med henne lengre.

Jeg fant fort ut at det var flere av oss. Mange flere menn. Og vi er ofre, til de grader. Hva om vi allierte oss? Hva om hun ble konfrontert med dette? At vi vet om hverandre? At sammen er vi troverdige?

Har dette noe for seg? Og hvordan skulle man i såfall på best mulig måte forvaltet en slik allianse?

LES OGSÅ:

Sjekk litteraturlisten og bøker du kan bestille 

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no

Blodtørstige psykopater i nyhetene og på film er typisk menn. Men er det flere mannlige enn kvinnelige psykopater?

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner med psykopatiske trekk en dramatisk personlighet, de kjenner lite empati, de manipulerer, er selvsentrerte og egoistiske.

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

Det er sannsynligvis like mange kvinnelige som mannlige psykopater i samfunnet, mener psykiater i følge Side2

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen en kommentar! Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (7)

 1. Anonym

  Ja, hvorfor ikke alliere seg når det viaer seg at hun stadig driver med denne adferden.
  Jeg har lignende opplevelse. Dama flytta til meg med barna. Hun ville hele tiden ha meg til å overta foreldreansvaret for hennes barn. Fordi deres pappa var en real dritsekk som hun sjikanerte både direkte til han i telefonen og i sin måte å fremstille han overfor meg. At ungene hennes hørte hennes kloke utsagn, tror jeg hun likte. Ungene stakk ettervert ut når pappaen ringte for å slippe og høre på krenkningene.
  Hun ville straffe denne pappaen og vise han at han ikke dugde ved å presse på for at jeg skulle ta foreldreansvaret. Jeg nektet da de jo hadde en pappa.
  Vi fikk felles barn som hun etterhvert nektet meg foreldreansvaret til. Vi var ikke gifte. (Dette er noen år tilbake). Fordi jeg ikke dugde som pappa. Helt samtidig som hun ville at jeg skulle adoptere hennes eldste barn, nektet hun meg delt foreldreansvar til våre felles barn. Sånn skulle JEG straffes. Fordi jeg ikke dugde. Kontrollbehovet og adferden er ubegripelig. Men skråsikkerheten hennes på egne vurderinger kunne ingen rokke ved. Vi ble aldri gifte!! Våre felles barn har hun manipulert ut av livet mitt med metoder som kun mammaer kan finne på. Jfr Foreldrefiendtlighetssyndromet som sier at i 90% av tilfellene er det kvinner som tar barna fra den andre forelderen. Dette høres ut til å være ei historie fra lave sjikt, men faktisk er det helt motsatt! LYKKE TIL!! Følelsene lar jeg ligge her. Ellers blir det flrere sider.

 2. Jeg tenker at det kommer til å koste.
  Men det kan hende dere vil synes det er verdt det.

  Du kan jo sende en henvendelsen til disse mennene og høre med dem.
  Vil imidlertid ikke anbefale gjøre dette alene.
  Vær flere sammen, og kontakt advokat for å se hva dere evt kan gjøre.
  OG skaff deg noen å prate med.
  Her kan de andre mennene kanskje også være til hjelp.

 3. Øyvind Hagen

  Nå ble jeg virkelig redd. Jeg råder dere til å slutte med internettbasert verktøy, trådløse enheter, datamaskiner uten muliget strømkommunikasjon ,og slikt. For det har jeg gjort før Edens hage ble plantet <3 Saml all dokumentasjon som gjør at psykopaten taper ansikt for alltid og evig.

 4. Solveig Rønningen

  Dette var så bra. Endelig noen som forstår. Som reagerer som meg som ønsker å ta opp kampen og få de andre som i mitt tilfelle er lurt misshandla og ruinert økonomisk av en som bare fortsetter fordi ingen tør å stå frem å fortelle om ondskapen. Jeg gir meg ikke. Jeg kjenper så ikke flere går i samme fella.

 5. Anonym

  Lucifers datter – kvinnelige psykopater. En side på facebook som har åpnet for ofre av kvinnelige psykopater. Vi har mødre, søstre, koner, bestemødre, tanter osv.osv.osv. Som også er psykopater. Vi er lei av at de slipper så billig unna. Gjerne med sine offerroller. F.eks så er det langt mer forbudt å prate høyt om mødre som mishandler. Da blir en gjerne sett på som en umulig unge. Mens, med fedre så blir en gjerne trodd. Mødre beskytter gjerne hverandre også. En leser mye om kvinnemishandling også. Å offeret oppnår beundring og respekt. Mye oppmerksomhet. Kvinnelige psykopater benytter seg gjerne av offerrollen. For å motta følelser som de selv ikke eier; Empati, medfølelse, sympati osv. Utnytter andres samvittighet. Menn sine forbrytelser får mye fokus i media f.eks konemishandling, incest, pedofeli osv. Derfor så biter en lettere på kvinnelige psykopater sitt falske skuespill. Slik at de får en full oversikt, makt og kontroll. Selve systemet fokuserer også på en usynlig måte på det “svake” kjønn.

  • Stigma

   Kvinnelige psykopatrer er så godt som usynlige og borte vekk fra folks bevissthet. På tross av at de selvfølgelig utgjør halvpoarten av alle psykopater/narsissister..

 6. Jeg tror det er veldig viktig å få fram at dette her handler ikke om kjønn, men en personlighetsforstyrrelse som menn og kvinner kan ha.

  Jeg selv har vært utsatt for det mange menn og kvinner opplever med disse foreldre, og de går ganske langt, til bv, bhg, leger, helsesøster og skole, og legger fram dia som du ikke har.

  De er ganske dramatisk, lage historie som ikke er sant, de henger deg ut på nett, de er veldig kontrollerende, dominerende, og er veldig sjalue.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.