Psykopaten

Ondskapens ansikt

Psykopat er ren ondskap

Om ondskap hadde et ansikt og en annen kropp. Hvordan ville det sett ut? spør hun i dette innlegget. 

LESERHISTORIE: Når det altoppslukende sinne og hatet og all nedverdigheten freser mot meg så klarer jeg ikke se på deg som et menneske. Bor det virkelig et menneske der. Menneske med godhet, respekt, tilgivelse og omsorg. Da ser jeg blekkspruten.

Jeg har klart å gå ifra en mann som påførte mye smerter. For mange år siden.

Når voldsmannen har ei mor

Ei mor som kjenner sin sønn. Hun som sitter bak sønnen i og ser hva han påfører sine barn. Hennes barnebarn.  All hatet de har for meg. Har innvirkning på barna og deres trygghet og tillit for å besøke dem.

Denne voksne dama flommer av kaldhet og hat. Å være i hennes nærvær er som er kalde luft strømninger hvor hennes klebrige blekksprut armer snur og vender sine nærmeste slik at de svimler og ikke klarer svømme sin egen vei. Vil blekkspruten lære sine egne barn å hate, straffe og undertrykke andre.?

Jeg følte de øynene som skar meg full av hat og hevn for første gang jeg møtte henne. Ung og naiv som jeg var merket jeg fort at jeg måtte passe meg for blekkspruten.

Blekkspruten

Et feiltrinn kunne slippe ut den tykkeste og mørkeste blekket. Slik at man ikke lenger kunne se hva som var rett og galt.

Når blekkspruten ilske når et punkt var det bare å enten grave seg ned i jorda eller prøve så godt man kan å rømme unna. Å kjempe er ikke et alternativ.

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

En liten sped fisk i dine øyner. Udugelig sier du. Jeg ødelegger alt og alle på min vei. Du freser og glefser uansett hvor mye jeg prøver.

Jeg kan ikke verne meg for deg. Blekkspruten vil ha en kamp og konkurranse og vil vinne. Du ser ikke at jeg krymper meg og bare vil slippe unna. Blekkspruten vil ha overtaket.

Men blekksprut jeg skal si at jeg er meg. Jeg er ikke mindre verdt enn deg. Jeg kan ta igjen men jeg velger la være. Jeg velger å ta imot. Jeg fortjener å svømme fritt. Barnebarna dine skal få svømme egne veier.

Jeg lar deg få frese. Du er nok sint og har mye smerter og giftig blekk i deg. Du må få det ut. Men bare ikke på meg. Ikke på noen andre heller. Jeg prøver å la det prelle av mens jeg svømmer videre. Ser du ikke at barnebarns svømmer.

Aller helst så skulle jeg ønske at du slapp å være blekkspruten. Fordi det er trist å se alt du bærer på og må sette slik at det blir grums over alt.

Trusler og makt kan føre til undertrykking. Men ikke nå lenger når vi er kommet oss ut fra din blekk. Og om vi så svømmer i litt grums så kjenner vi det er langt mellom hver gang. Vi må prøve å svømme unna hver gang blekkspruten er ute.

Uansett hvor mye man strever så kan man aldri få renset opp i det grumset for deg. Fordi det er ikke jeg som har valgt at du skal være blekkspruten. Og bare du kan ta ansvar for deg.

LES OGSÅ:

Hans bror ville være far til barnet

Et kjærlighetsløst liv med en psykopat

Flukten – hvordan redde barna?

 

Dokumentar på NRK: Hva er en psykopat?

Filmar og bøker teiknar eit bilete av psykopatar som karismatiske, valdelege menneske som er heilt blotta for empati. Dei er like fascinerande som dei er skrekkelege. Men er dette biletet rett?

Dette kjennetegner psykopaten

Mangel på empati er gjerne et typisk kjennetegn på en psykopat, og ifølge psykolog og fagdirektør hos Psykopaten.info, Dag Øyvind Engen Nilsen, er det den følelsesmessige empatien de mangler og ikke den kognitive. Det er gjerne ikke noe galt med intelligensen til psykopaten, de kan kjenne igjen følelser når de ser dem, men de kan ikke kjenne på andres smerte, sier han til KK.no

Flere tusen Nordmenn er psykopater

Psykiatrispesialist Randi Rosenqvist har til NRK ett råd til dem som lever med en psykopat: – Dere burde springe!

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Eg kjenne meg igjen i denne historen,det er ei i familien vores som er blekkspruten,ho er altoppslukende sinne og hatet og all neverdigheten freser mot meg så klarer jeg ikkje se på deg som eit menneske,bor det virkeligt eit menneske med godhet,respekt tilgivelse og omsorg.da ser jeg blkkspruten på førte meg mye smerte for mange år siden.All hatet du har for meg har innvirkninger for barna dine og deres trygghet og tilit for å besøke dem.Denne voksne dama flommer av kladhet og ha. å være i henner nærvær er som ein kald luft strømmninger,hvor hennes klebrige blekksprut armer snur og vender sine nærmste slik at de svimler og ikkje klarer svømme sinegen vei.Vil blekkspruten lære sine barn å hate,straffe og undertrykke andre.Jeg følte øynene som skar meg full av hat og hven hver gang jeg møtte henne.Ung og naiv som jeg var merket jeg fort at jeg måtte passe meg for blekkspruten du freser og glefser.Jeg kan ikkje verne meg for deg.Blekkpruten vil ha ein kam og konkurranse og vil vinne.Jeg er ikkje mindre verd enn deg,du er nok sint og har mye smerte og gifig blekk i deg du må få ut men berre ikkje på meg ikkje pånoen andre heller.Uansett hvor mye manstrever så kan man aldri få renset opp i det grumset for deg,fordi det er ikkje jeg som har valgt at du skal være blekkpruten,og bare du kan ta ansvar for deg.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.