BokIntervju

Ny bok: Når familiemedlemmer er fienden

Overgrep i familien

Torunn Hansen ble misbrukt av sin egen onkel utallige ganger gjennom oppveksten, fram til hun var 10 år. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner. Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie.

Hun vil vise eksempler på hvordan man kan se tegn på overgrep, slik at vi som voksne tidlig kan gripe inn. «Du blir med meg», sier han med myndig og kraftig røst, og griper tak i armen min. Livredd blir jeg med ham ned i kjellerrommet hans, som lukter av innestengt luft, røyk og øl. Han river av meg klærne …»

Torunn Hansen er 44 år gammel, født og oppvokst i Trondheim. Hun er gift og har to voksne sønner. Hun har jobbet på sykehjem og i barnehage, og driver en egen Facebook-side der hun hjelper andre i det alternative miljøet.

I dette intervjuet forteller Torunn mer om hvem hun er og hvorfor hun ville skrive denne boken.

Jeg elsker å være ute i naturen

Jeg elsker å være ute i naturen, det gir indre ro og frihetsfølelse. Jeg er glad i mennesker og dyr og det er en av grunnene til at jeg ønsket å skrive denne boken.

Hva handler boken om?

Boken handler om å belyse overgrep mot barn, både fysisk og psykisk.

Det er en selvbiografi. I boken forteller jeg om mitt liv med overgrep og om alle tegnene jeg ga som ikke ble tatt på alvor av de voksne rundt meg.

Hva vil du oppnå med å skrive denne boken?

Jeg ønsker med denne boken at det skal bli lettere for voksne å se tegnene til barn som blir misbrukt tidlig og hvordan man skal ta tak i det.

Det som inspirerte meg til å skrive boken er å hjelpe andre voksne i samme situasjon og å hjelpe barn som lider under overgrep nå i dag.

Jeg håper også at boken min inspirerer flere til å stå fram og belyse overgrep.

Hvordan turte du å stå frem?

Det var en tøff prosess å skrive boken, men jeg tenkte hele tiden på alle jeg kunne hjelpe og det ga meg en indre drivkraft.

Innerst inne i prosessen med bokskrivingen hadde jeg et håp om at mange ville støtte meg og sannelig har det skjedd. Jeg får telefoner og meldinger hver dag om mennesker som synes jeg har gjort en fantastisk jobb med å skrive boken og nå ønsker flere også å stå fram med sin historie. Det er jo fantastisk.

Hva gjør du for å følge opp alle henvendelsene?

Jeg håper nå at så mange som mulig kjøper boken jeg har skrevet og kommer på foredrag jeg skal holde landet rundt.

Målet mitt er å nå flest mulig, så flere kan lære seg å se tegnene til barn som blir misbrukt lettere. For en ting lover jeg dere: Tegnene er der, det er bare vi som må åpne opp øynene og se dem. Og nettopp dette vil jeg snakke om på foredragene mine og dette står det om i boken også.

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

SE OGSÅ:

Torunns Facebookside finner du her

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette intervjuet? Har du spørsmål til modige Torunn? Legg gjerne igjen din kommentar eller spørsmål anonymt.

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (5)

 1. Ketil Hansen

  Stolt av deg kjære 😊 du gjør en fantastisk jobb 😊 stå på videre😊 du har mange støttespillere rundt deg😊

  • Torunn Hansen

   Tusen takk mannen min Ketil Hansen <3
   Verdens beste støttespiller er du 🙂

 2. Vigdis Braastad

  Veldig bra at du belyser dette. Jeg har lenge lurt på hva det er med de menn som gjør slikt med barn? er de i minus på selvtillit? e det et behov for makt, eller er de skrudd i hue? Har du noen tanker om det?

  • Torunn Hansen

   Det er vertfall et maktbehov sånn jeg ser det Vigdis.

 3. I denne saken spilte den stygge fienden alkoholen inn. Vedkommende hadde ikke gjort dette mot deg om alkoholen ikke var en medvirkende årsak. Det er ingen unnskyldning, men desverre ett faktum. At du har brutt alle bånd til din nærmeste familie er uforståelig. Dehar nok hatt stor beladtning og hatt like stor påkjenning som deg i denne saken.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.