Brudd med en psykopat

Slik gikk det med han som ba meg ringe min døde mamma

Sosiopaten ble helt irrasjonell

Nå er skjøtet signert forteller hun i dette innlegget. Etter rettssaken eier hun drømmehuset. Hun traff en kjekk, sjarmerende mann som brått forandrer seg og reagerte høyst unormalt. I historien Han ber meg ringe min døde mamma fortalte hun hvordan han plutselig ble Irrasjonell-  

Utad virket han velfungerende og er godt likt. Hun har sett en helt annen side med denne mannen. Er han bare gal – eller var det noe annet?

LESERHISTORIE: Via psykopate.info og folk med erfaring skaffet jeg meg enorm kunnskap om psykopater, noe jeg er sjeleglad for i dag.

Det er de samme historiene som går igjen og alt er likt. Man skjønner ikke hva man har vært utsatt for før man er på utsiden og ser inn eller ser tilbake, det tar enorm lang tid å bearbeide det som har skjedd. Mine tanker surrer mye fremdeles.

Jeg leste enormt mye før rettsaken, slukte alt jeg kom over og kjente meg igjen i de fleste historiene.

Selvfølgeelig stilte han opp med en kjendisadvokat. Tror han ble overasket over at jeg møtte i det hele tatt. Jeg kjente til denne advokaten fra før av og han viste godt hvem jeg var. Siden vi har barn på samme alder og har møttes ved flere anledinger. Jeg sørget for å hilse pent på advokaten han ble rar når han så meg.

Ned i knestående

Jeg gikk så rett inn til vitnestøttet mitt der gikk jeg ned i knestående og fikk ut min frykt. Jeg hadde sørget for å få en såkalt vitnestøtte og jeg hadde overvært noen rettssaker for å se hvordan det foregikk i en rettsak siden jeg aldri hadde vært med på det før.

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det var aktor som tok ut tiltale. Jeg ba om et møte med henne i forkant av rettssaken.

Jeg fortalte henne hele historien. Hun ble sjokert og mente han var psykopat. Det at hun brukte ordet psykopat var en enorm lettelse. Jeg tok aldri ordet psykopat i min munn.

Så kom min tur. Siden aktor hadde tatt ut tiltale var jeg kun et vitne.

Jeg husker aktor hentet meg og visket til meg at han hadde fortalt at forholdet vårt gikk om fest og fyll. (Noe som ikke var sant). Jeg var klar over det for han hadde spredd ryktet på bygda at jeg drakk, spiste piller og ble svart i hodet. (Han snakket jo egentlig om seg selv)

Jeg snakket i over en time, det gikk som en drøm, mens jeg snakket satt han å gestikulerte med armer og hodet til nesten alt jeg sa. Han var selvfølgelig ikledd dressjakke og skrev mye notater under veis. Jeg fikk mye rare spørsmål som dommeren klubbet ned og sa at jeg ikke behøvde å svare.

Han ba om unnskyldning

Når jeg var ferdig satt jeg meg på besøksbenken. Mitt vitne skulle forklare seg. (Han hadde ingen vitner). Det gikk fint. Hun satt seg sammen med meg. Så spurte dommeren om han hadde noe å si, ja det hadde han. Han vendte seg mot meg å ba så mye om unnskylding.

Jeg forsto ingen ting, flott tenkte jeg.  Du driter deg ut! Hvorfor er vi her hvis du ber om unnskylding? Jeg svarte raskt,  ikke si det til meg si det til dommeren det er han som spør. Det bare datt ut av meg.

Anket selvsagt

Vitnet mitt og jeg satt oss på gangen når rettssaken var over. Han og advokaten kom ut på gangen og de så ikke oss. Jeg hørte advokaten anbefalte han å ikke anke.

Noe han selvfølgelig gjorde. Han anket på alt og uten advokaten sin. Men i rettssystemet vårt går ikke det, så advokaten hans måtte skrive et såkalt støttebrev til anken. Jeg ble selvfølgelig sjokkert nok en gang over oppførselen hans. At han anket. Jeg måtte spørre en person som vet mye om psykopater om dette med anken, fikk til svar at han var ikke overrasket over at han anket. Jeg ser det nå i ettertid, ja selvfølgelig ville han anke.

Det tok lang tid før jeg fikk noe svar angående anken fra Borgarting Lagmannsrett. Anken ble ikke fremmet. Dvs dommen stod ved lag.

Det var han det var synd på

Det har vært tøffe tak og tatt lang tid. Vi bor på et lite sted så dette har og er en stor snakkis. Noen sluttet å hilse på meg. Jeg fikk rare kommentarer, det var han det var synd på.

Jeg hold meg mye hjemme, men med hjelp fra gode venner har det gått greit. Han sonet straffen sin for ikke så lenge siden. Han ble også dømt til å betale meg erstatning. Noe han selvfølgelig ikke gjorde. Men siden vi er så heldige å bo i Norge fikk jeg erstatningen via Kontoret for Voldsoffererstatning.

Det er snart to år siden og situasjonen har endret seg. Folk har snudd og er nå veldig hyggelig med meg. Tror at folk har forstått det etter hvert. Det er mange som blir berørt og folk vil ikke blande seg og holder med den de snakker med sist. Han fortsetter å lyve forteller forskjellige historier til alle.

Så lenge han lever vil jeg ikke føle meg trygg. Men kom igjen tenker jeg! Jeg har fått en styrke som han bør passe seg for.

Jeg tenker mange ganger hvis jeg ikke hadde opplevd dette og kommet meg ut hvor ville jeg vært? Jeg sitter igjen med drømmehuset, mange gode kolleger, venner og familie som har blitt kjent med meg på en annen måte. De har opplevd meg gjennom krisen i livet mitt og det har brakt oss nærmere sammen.

Men en ting er sikkert. Jeg kunne vært foruten denne syke mannen!

LES OGSÅ:

Han ber meg ringe min døde mamma 

Vår gale nabo

Har du en narsissist nær deg?

De skjulte narsissistene blant oss


Psykopaten – uten samvittighet | forskning.no

Men de aller fleste psykopater er ikke mordere. Takk og pris, tatt i betraktning at mellom to og tre prosent av menn tilfredsstiller denne diagnosen, og oppunder …

Psykopater kan slå på empatien | forskning.no

En psykopat er en person som både kan være overfladisk sjarmerende, manipulerende, som har lite skyldfølelse, og dessuten lite medfølelse med andre.

Psykopatenes språk | forskning.no

Psykopater bruker et mer rettferdiggjørende språk når de omtaler forbrytelsene sine, ifølge forskere som har analysert ulike morderes egne fortellinger.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (4)

 1. Leijah

  Gratulerer hjerteligst og måtte alle dager være deg til del og deg til gavn!
  FORDI DU FORTJENER DET! <3

 2. Tove A. Benjaminsen

  Jeg leser det meste jeg kommer over ang. Psykopater, narsissister. Var gift med en i over 20 år. For 3 år siden klarte jeg å rømme fra han og PR dags dato går jeg med voldsalarm. Forbereder rettsak men ser ut som det vil bli vanskelig ettersom politiet har slettet direkte drapstrusler som de tok kopi av fra min tlf, de har også henlagt de fleste anmeldelser jeg har levert om vold han har påført meg. Men jeg gir ikke opp av den grunn. Synes artiklene og bloggene dere skriver hjelper meg mye.

  • Meonly

   Da var du heldig. De fleste holder med P og N i retten. Mange f.eks. i arbeidsrettsaker med ledere som er P vil oppleve at selv det åpenbare overses. Man holder med sterkeste part, spesielt om det er stat eller kommuner.
   Husk.. disse vanker sammen i privaten. Bridge, golf, losjer og annet.

 3. Anonymious

  Gratulerer hjertligst! 💪🌟
  Bare så synd at man ikke tør være helt trygg før de ligg 6feet under….!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.