Å leve med en psykopat

Jeg må møte i retten tiltalt for vold og voldtekt

Voldtekt falske beskyldninger løgn kvinnelig psykopat

I siste del av de fire kapitlene om mannen som ble fanget av en kvinnelig psykopat kunne vi lese at han ble anmeldt for vold og voldtekt. Selv om historiene er usannsynlige og ble fortalt forskjellig til ulike personer endte det med at han må møte for retten.

LESERHISTORIE: Det blir rettsak, jeg er tiltalt og har ingenting å si, alt er forhåndsbestemt. En ung dommer som gjesper, strekker seg og orker seg. En meddommer som ikke vil være der og en kvinne som faktisk følger med. Jeg blir bedt om å sitte bakerst i rettssalen og min eks begynner å fortelle. Det eneste problemet er at alt hun kommer med er bare løgn, jeg kjenner ikke igjen noe av det hun sier! Så kommer det en del ting som jeg da setter spørsmål til, hennes forklaring angående sine timer hos psykolog.

Hun har fortalt at jeg har voldtatt henne 2 ganger i sovende tilstand, og til politiet har hun sagt 20 – 30 ganger. Det merkelig er at dette ikke kommet frem før jeg hadde sendt mail til politiet der jeg har forklart at hun påstår at alle sine ekser samt en politimann skal ha voldtatt henne!

Jeg føler at retten ikke tar min forklaring alvorlig i det hele tatt, en ung dommer som ønsker at alle skal straffes uansett og som har bestemt seg på forhånd. Han har ikke egne meninger og nok autoritet til å stå mot politijuristen. Det kommer også frem at hun skal ha blitt smittet av meg med seksuelle overførbare sykdommer. Eneste problemet er at jeg ikke har det, så da fikk jeg jo egentlig svar på at hun hadde vært utro og det straffet seg ved at hun ble syk.

Hun avbryter meg hver gang jeg forsøker å si noe i retten

Jeg er ganske redd for denne kvinnen nå, hun vrir alt og klarer å få sympati fra alle rundt seg. Jeg ber tilslutt om å få si noen enkle ord. Det får jeg lov til, men min eks avbryter meg hele tiden og dommeren synes det er helt greit. Jeg har vist respekt under hele rettssaken og ikke avbrutt noen selv om jeg har villet flere ganger. Hadde dommeren fulgt med på hennes væremåte og sett henne i pausen der hun sitter i gangen med sin mor og eks samboer så ville han sett at hun sitter der og smiler og har det helt toppers. Hun koser seg på min bekostning. Av og til lurer jeg på om en dommer er rett person til å dømme i en slik sak? Det kommer frem dokumenter fra hennes psykolog hos ATV men ingen personer som kan besvare noen spørsmål om det som er skrevet.

Dommeren godtar dette. Hvem som helst kunne skrevet det som ble lagt frem da det var et vanlig papir som kan skrives ut fra hvilken som helst PC. Ingen vet om dette er ekte. I retten kommer det også frem fra hennes legepapirer at hun aldri har fått noen piller mot søvn. Hvor kommer så de pillene fra? Og hvorfor var det så viktig for henne å ta vare på dem? Hun voktet dem jo som gull!

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hun tar inn 3 vitner og politiet tar inn en betjent. Det merkelige som jeg ikke forstår er at de alle sammen kan si at jeg er hissig, er aggressiv, og voldelig. Hennes ekssamboer og far til hennes barn kan også fortelle at hun har slått ham og så og at han har slått tilbake. Burde ikke dommeren her sette spørsmålstegn ved hennes forklaring da? Burde han ikke sett et mønster her?

I følge et av vitnene skal hun har vært i kontakt med mor til mine barn hver dag etter bruddet og min ekssamboer skal ha sagt at hun har vært redd meg i 18 år og ikke turt å gå fra meg. Jeg skal ha vært voldelig mot henne i alle de 18 årene. Jeg ringer henne i en pause og spør om dette virkelig stemmer? Svaret er litt forskjellig fra det som er blitt lagt frem. Min eks sier: jeg traff din kjæreste på senteret en gang, hun var stolt av å ha fått en voldsalarm og viste meg telefonen med politi-logo på. Hun spurte meg om ikke jeg ville være med på hennes side og ødelegge deg. Jeg svarte at jeg ikke kan det for jeg har aldri opplevd noe vondt fra deg, og nei, jeg har aldri vært redd deg! Dette er bare løgn fra hennes side.

Når jeg tenker tilbake på dette utsagnet så er det jo merkelig at mor til mine barn lagde så mye problemer for å få meg hjem igjen om hun skulle vært redd meg? Da skulle jo hun vært glad for å ikke ha meg i hus? Hun skal også ha sagt at jeg og kjæresten hadde vært inne i huset til mine barns mor og forsynt oss av saker og ting, noe som også er løgn. Om det hadde vært tilfelle ville hun vel kunne fortalt hvordan huset ser ut innvendig. Hun har aldri vært inne i det huset og jeg har heller aldri vært der uten at mor til mine barn har vært der eller mine barn. Så her skurrer det mye.

Jeg ble dømt til seks måneder i fengsel

Dommen kommer, det viser at alt jeg følte i retten stemmer. Dommeren hadde forhåndsbestemt seg. Han har skrevet ned begge sin forklaring og hadde han lest hva han selv har skrevet ville han sett at det var mye løgn i denne saken. Jeg fikk 6 måneder fengsel og skal betale henne erstatning på 60.000.- Dommen ankes på stedet.

Jeg får vite under rettssaken at min motanmeldelse er henlagt.

Jeg har ikke fått noen bekreftelse på det. Jeg blir ganske frustrert over denne henleggelsen. Min sak har ikke blitt etterforsket i det hele tatt. De har ikke kontaktet mine vitner, eller bedt om legejournal eller bilder, selv om jeg har alt sammen. Dette viser en ting: En kvinne kan si hva hun vil og trenger ingen beviser. Det blir tatt ut tiltale med en gang. Er du mann så blir den henlagt uten noen etterforskning. Vi er fremdeles i en tid der kvinner er det svakeste kjønn selv om det viser gang på gang at de faktisk er sterkere enn menn til tider.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg går ofte med tanker om jeg orker mer, kanskje det hadde vært best om jeg faktisk bare tok mitt eget liv. Det ville kanskje vært best for alle sammen, i hvert fall i følge min ekskjæreste. Men jeg har også barn som jeg vet at er glade i meg. Jeg har en ny flott kjæreste som støtter meg i alt jeg gjør. Hun er utrolig tålmodig og kjærlig. Vi har aldri diskusjoner, det er aldri antydning til vold. Hun elsker mine barn og de elsker henne. Jeg har flotte søsken som stiller opp hele tiden, så hvorfor tar jeg ikke steget til døden? Jo, grunnet alt det flotte jeg har rundt meg nå. Marerittene klarer jeg å leve med, de vil forsvinne etter hvert, men det er tøft når jeg ikke får sove, eller våkner svett, redd og full av tårer.

Sosial angst

Jeg klarer ikke å omgås andre mennesker, eller oppholde meg på plasser med folkemengder. Når jeg reiser til hjembyen sliter jeg om natten. Jeg sover ikke i det hele tatt. Jeg er redd, jeg vet ikke hva som venter meg. Jeg føler at mitt navn og rykte er ødelagt. Aller mest er jeg redd for å treffe på min eks og at hun skal ringe politiet og lage nok en løgn som vil gi meg enda mer straff. Alt har en ringvirkning. Jeg klarer derfor ikke å søke jobber.

Jeg har fått henvisning til psykolog som jeg ser at jeg faktisk trenger og det tilbudet har jeg tatt imot.

Jeg klarer ikke å se at et menneske er så flink til å planlegge å ødelegge et annet menneske. Hun har klart å få meg vekk fra mine barn, hun har klart å ødelegge jobben min, hun har klart å knekke meg psykisk og likevel gir hun ikke opp. Hennes plan er tydeligvis at jeg skal i graven. Det har jo vært hennes høyeste ønske gjennom hele forholdet.

Når en person klarer å manipulere et helt rettssystem så blir jeg tvilende på hvordan dette funker. Er du kvinne kan du si hva du vil, du kan gjøre hva du vil, du kan yte vold uten å bli straffet. Er du mann og forsvarer deg skal du tas uansett, og helst fengsles. Rettssystemet vil ikke høre din versjon uansett. Jeg er ganske skremt over at de tror at alle kvinner snakker sant og at alle menn lyger. Ja jeg har en annen forklaring på hendelsen enn hun har men hadde retten gravd litt i forklaringen hennes så ville de sett mange sorte hull der samt mange forskjellige forklaringer. Hele rettssystemet er lagt opptil å forsvare kvinner uansett grunn og har ikke noe med rettferdighet å gjøre.

Politijuristene for jo alle sakene til seg, de avgjør om det skal sendes videre til retten. Slik systemet fungerer er at samme jurist får saker fra samme hendelser i samme relasjoner og har da tatt en avgjørelse om at den første saken som kommer inn skal fremmes. Er det en kvinne,  skal den komme først. Uansett om du som mann har beviser og dokumenter så hjelper ikke det. Din sak skal henlegges uten etterforskning uansett hvor stor din sak er. Det er et korrupt system som politiet må gjøre noe med. De er ikke troverdig når samme person avgjør samme saker mot personer som anmelder hverandre. Det burde vært automatisk sendt over til andre distrikter for en uavhengig avgjørelse.

Hadde håpet på fred

Når jeg gikk og når jeg fikk så mange stygge meldinger og telefoner fra henne hadde jeg håpet å få fred og fortsette livet mitt. Det tillater hun meg ikke. Hun er ikke ferdig med å ødelegge meg. Jeg flytter til min bror. Her får jeg mye god støtte. Jeg får beskjed om å gå ut og treffe andre mennesker og det gjør jeg. Jeg begynner å date igjen ikke for å treffe den rette men for å ha noen å «henge» med. Jeg merker at jeg er kjempe skeptisk til andre kvinner nå, analyserer alt de sier og gjør, merker at jeg ikke stoler på noen og det medfører til korte samtaler og hurtig avvikling av vennskapet.

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Når jeg endelig hadde bestemt meg for at jeg skal være ungkar så treffer jeg en flott dame. Hun er en som jeg fort fant tonen med og vi har mye godt å snakke om. Jeg forteller min historie og hun dømmer meg ikke på noen måter. Vi har det kjempefint sammen og vi er kjærester den dag i dag og håper det blir slik til vi blir gamle sammen. Det var ikke vanskelig å bestemme meg for at jeg stoler på henne og det viser hun hver eneste dag at jeg kan og det varmer meg godt og jeg føler meg trygg på alle måter.

Jeg skriver dette ikke fordi jeg er bitter på noen måte, men jeg bruker skriving til egen terapi og håper at dette kan sette fokus på det å leve med kvinner som også kan være voldelige. Det er ikke alltid menn som er de verste. Jeg avslutter med et sitat fra Kardemommeloven: Du skal være snill og grei og for øvrig kan du gjøre hva du vil! Det er ikke greit at noen slår eller er stygg mot andre hverken kvinner eller menn!

LES OGSÅ:

 

DEL I: Når mannen blir fanget av en kvinnelig psykopat

Del II: Selvmordsforsøket – hun slår meg!

DEL III: Jeg blir anmeldt for voldtekt

Sjekk litteraturlisten og bøker du kan bestille 

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no

Blodtørstige psykopater i nyhetene og på film er typisk menn. Men er det flere mannlige enn kvinnelige psykopater?

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner med psykopatiske trekk en dramatisk personlighet, de kjenner lite empati, de manipulerer, er selvsentrerte og egoistiske.

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

Det er sannsynligvis like mange kvinnelige som mannlige psykopater i samfunnet, mener psykiater i følge Side2

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen en kommentar! Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

 1. Anonym

  En venn av meg opplevde en kvinnelig psykopat. De var sammen noen korte måneder før hun sendte ham og barnet på tur. Da de kom hjem var hele huset tømt. Alt var borte. Han anmeldte henne for tyveri, hun svarte med å anmelde ham for vold. Politiet var ikke interesserte i å undersøke hans versjon av saken. Vi måtte undersøke selv, og fant da ut at denne kvinnen har lurt en rekke menn (og firmaer) i Norge og Sverige. Hun har for vane å tømme hus, og straks hun anmeldes for tyveri slår hun tilbake med voldsanmeldelse.

  Gjennom våre undersøkelser fant vi ut at hun har fortalt mer eller mindre identiske historier til politiet alle gangene. Noen av forklaringene hennes er fysisk umulige, men dette ser politiet bort fra. At hun nesten ordrett avgir samme forklaring gang etter gang er også slikt politiet velger å ignorere. Jeg snakket på telefon med to av mennene, og de fortalte akkurat samme historie som min venn opplevde. I “vår” sak ble han blant annet anklaget for å ha slått henne så en hjørnetann ble slått ut. Som bevis for dette kom hun med kvittering for en rotfylling – og retten valgte likevel å feste lit til hennes forklaring. De vitnene “vi” ønsket å ha, fikk ikke sjansen til å vitne. Det var rett og slett fullstendig overkjøring av vennen min fra politiet, rettsvesenet og advokaten. Advokaten virket å ha gitt opp før saken begynte, men det skjønte vi ikke før etterpå, altså at han ikke egentlig gadd engasjere seg fordi han visste utfallet.

  Hun har ikke vunnet hver gang, men voldsoffererstatning får hun hver gang. Hun lever av slike erstatninger pluss det hun får når hun selger mennenes møbler, klær, gardiner og gjenstander (og i tillegg kommer underslag steder hun har jobbet). Hun går fullstendig ripefri gjennom det norske rettssystemet. Min venn ble – uten ett eneste bevis for vold samt en god del logiske brister i hennes forklaringer – idømt fengselsstraff for vold og han ble dømt til å betale henne erstatning, og på grunn av hennes anonyme bekymringsmelding til barnevernet (hvor hun smurte på veldig tykt og barnevernet var velvillige lakeier for hennes hevnaksjon), mistet han også barnet.

  • Anonym

   Dette er helt utrolig, det er akkurat slik systemet er! dette er vanlig for en psykopat å gjøre… de driver andre til vanvidd. de er manipulerende og eier ikke sympati. men det jeg reagerer mye på her er at rettsystemet tydeligvis er enige om at alle kvinner skal som driver med slikt skal slippe unna og noen skal i fengsel og det er mannen! hadde vært fint om denne vennen din en dag hadde klart å stille opp med navn og bilde, det er min plan ihvertfall. noen må stå frem! ja det er flaut og tabu for en mann å innrømme at mann er slått av en kvinne men det er sannheten og rettsystemet må få fokus på at dette er virkeligheten og uansett om du er mann eller kvinne skal og har du rett på samme rettferdig etterforskning og rettferdig behandlet. uavhengig om mann eller kvinne skal straffen være lik!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.