Psykopaten

Jeg blir anmeldt for voldtekt

Anmeldt for voldekt av en kvinnelig psykopat

I de to første delene av historien om mannen som ble fanget av en kvinnelig psykopat kunne vi lese at hans 11 år gamle sønn ber han bryte med sin nye kjæreste. Hans kontakt med barna blir borte og han erfarer sjokkert å bli brutalt utsatt for vold. I affekt slår han tilbake – og helvete begynner for alvor.

LESERHISTORIE: Jeg jobber nå på et byggevarehus hvor jeg har gode kollegaer. Jeg storkoser meg, dette er fristedet mitt! Ved flere anledninger blir mine kollegaer og sjef oppmerksom på min situasjon og ved en anledning sier min sjef: kom deg hjem og pakk tingene dine og kom deg vekk fra denne kvinnen, hun er ikke bra for deg! Jeg gjør faktisk som han sier.  Allerede samme dag blir det selvfølgelig problemer. Hun ringer meg ned, hyler og skriker, og gir meg dårlig samvittighet nok en gang og hva skjer? Jo jeg flytter inn igjen.

Jeg blir nektet mat i 3 dager. Jeg er skrubbsulten, svimmel og henter meg en brus, og 2 hobby sjokolader for å få i litt sukker. Jeg har ikke bankkortet med meg for det har hun tatt utav lommeboken. Jeg skriver en liten gul lapp slik at jeg skal kunne betale dette straks jeg klarer å få tak i kortet mitt. Men nå skjer det som er utenkelig, en sivilvekter er på stedet og jeg blir tatt for tyveri. Jeg prøver å forklare og sier at det ikke er tyveri, jeg har hele tiden vært klar i hodet og skulle betale. Eneste problemet er at jeg ikke hadde sagt ifra til sjefen på forhånd. Jeg knekker sammen og selvsagt legger meg helt flat. Jeg får lov å skrive en egenforklaring der jeg forklarer om mitt liv med kjæresten min. Jeg blir avskjediget på stedet, jeg blir også sykemeldt samme dag og er fremdeles sykemeldt over et år i ettertid. Det verste er ikke det å miste jobben men det å ha den dårlige samvittighet for ikke å ha fått den mulighet til å gjøre opp for meg!

Ønsker å oppfylle hennes ønske om å ta mitt eget liv

Ved flere tilfeller har hun bedt meg om å ta mitt eget liv, det er hennes høyeste ønske, jeg prøver noen ganger å oppfylle hennes ønske men jeg har barn som holder meg tilbake. Ved en anledning etter nok en krangel ber hun meg hoppe fra en bro og inn i døden. Jeg tar dette alvorlig og begynner å gå mot denne broen. På broen går det en ung mann foran meg, han smiler til meg, tar en røyk og så løper han og hopper fra broen. Jeg blir helt satt ut! Jeg løper mot det stedet han hoppet fra, jeg ser han ligge i sjøen livløs. Den lyden som kom når han landet forfølger meg fremdeles. Men det jeg husker mest er at jeg følte meg snytt, det var jo jeg som skulle hoppe og inn i evigheten, ikke han.

Jeg snakker med politiet som ikke vil at jeg skal være alene. De forlanger at jeg ringer kjæresten min og jeg gjør det. Hun begynner å grine og ber meg komme hjem igjen, politiet kjører meg hjem til henne og her møter jeg den mest kjærlighetsgivende personen jeg noen gang har møtt. Men det varer dessverre ikke lenge. Gang på gang ber hun meg hoppe i døden, flere ganger sier hun: hvorfor hoppet du ikke, du er så jævla feig! Du burde hoppet så hadde jeg sluppet å se det stygge horetrynet ditt! Etterfulgt av slag, kloring og spytting.

Siden det var barn tilstedet ble vi begge sendt til ATV (Alternativ Til Vold). Jeg får fem timer før jeg får beskjed at jeg ikke trenger dette, men hun får mange timer en hver uke i et helt år. Hun kommer hjem og sier at hennes psykolog har bedt henne bli sint på meg og prøve å roe seg ned så han har gitt henne tillatelse til å utøve vold mot meg. Jeg tar dette opp med min psykolog som sier dette er tull. Det viser seg i ettertid at hun har løyet til meg og sin psykolog.

Politiet legger an på henne?

Når vi en dag snakker rolig sammen for en gangs skyld sier hun at han unge betjenten som snakket med henne skal ha sagt: forlat kjæresten din, jeg liker deg godt vil gjerne være med deg! Jeg spør om dette stemmer og sier at dette burde meldes fra om for dette er ikke riktig gjort av en betjent. Men hun vil ikke melde fra om det. Det ble ikke mer snakk om det!

En vinterdag er en venninne av henne på besøk. Jeg skal kjøre hjem min sønn og det blir en ny diskusjon som ender med at hun slår til meg, jeg sier nå er det nok! Jeg går opp i andre etasje og der står venninnen. Jeg sier jeg klarer ikke mer, jeg pakker og går nå! Jeg begynner å pakke og kjæresten min kommer stadig innpå rommet og slår meg og slenger ut skjellsord mot meg. Venninnen tar henne med seg slik at jeg kan pakke i fred. Jeg får nesten alt med meg og denne gangen bestemmer jeg meg for at det er nok! Det går et par dager og hun begynner å kontakte meg, prøver nok en gang på medlidenhet men nå er jeg bestemt, nok er nok.

Jeg blir anmeldt av henne, hun anmelder meg for den gangen jeg forsvarte meg. Jeg går i avhør og gir motanmeldelse. Forskjellen er at jeg anmelder henne for psykisk og fysisk vold over en ett års periode gjentagende vold.

Politiet har allerede tatt parti med henne, de behandler meg som en kjempe kriminell, uansett hva jeg sier så er samme svar hver gang: du er mann og kan forsvare deg! Og hvorfor er jeg anmeldt? Jo for at jeg forsvarte meg en gang! Hennes sak havner i retten og min blir henlagt, hun har ingen beviser, jeg har mange beviser men min er henlagt på bevisets stilling! Politijuristen er ikke interessert i å høre min side, hun er kun ute etter å ta meg, du kan lese hennes tanker lett: du skal tas! Du er mann og jeg skal ta deg uansett!

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hun har klart å manipulere politiet til å tro at jeg er farlig og vil henne vondt. Med dette klarte hun å skaffe seg en voldsalarm og kamera på sitt hjemsted. Jeg tenker at dette er en plan fra hennes side for å skaffe mer medlidenhet fra rettssystemet, og det klarer hun. Selvfølgelig synes alle synd på en person som må gå med voldsalarm! Det gjør jeg også, jeg synes ikke at noen skal eller burde trenge det. Det eneste som er spesielt i denne saken er at jeg ikke ønsker noe kontakt med henne på noen måte, jeg vil bare komme meg videre, og det uten henne i livet mitt.

Besøksforbud

Jeg ble ilagt besøksforbud mot henne. Hvorfor? Er ganske merkelig enda, selv nesten ett år etterpå bruddet. Men det som er merkelig er at jeg kan ikke kontakte henne men hun og hennes venner, familie kan kontakte meg når de vil og jeg kan ikke forsvare meg. Fikk en del meldinger fra hennes mor der hun skriver: Hun har lagt inne flere meldinger på kalenderen for å lage feller for deg og du har gått rett i fellen! Jeg sier at jeg ikke vet hva hun snakker om og vil ikke at de kontakter meg. Hun svarer med: Jeg vil ikke kontakte deg, det skal du vite. Det vil si at det er min eks som står bak dette. Jeg vet ikke hva moren egentlig snakker om.

Jeg blir ringt opp av politiet- Politimannen spør meg hva skal du i morgen? Har du noen planer? Jeg forklarer at jeg skal besøke mine barn sammen med min kjæreste. Politimannen sier at bare så jeg vet det, politiet vet om dine planer de du har lagt innpå hennes kalender og om politiet ser deg vil du bli stoppet og kontrollert. Jeg spør hva han snakker om? Politimannen svarer den avtalen du har lagt inn i morgen med “surprise” på hennes kalender.

Jeg forklarer at dette vet jeg ikke noe om men jeg fikk meldinger av hennes mor for tre uker siden der hun skriver at min eks har lagt inn ting på sin kalender for å lage feller for meg. Politimannen svarer at det bryr de seg ikke om. Du blir stoppet om vi treffer deg. Jeg blir altså forfulgt av politiet uten noen som helst grunn.

Jeg sender en mail til politiet

Jeg blir litt frustrert over at politiet forfølger meg så jeg sender en mail til denne betjenten, jeg skriver der: når dere nå tror så mye på henne så blir vel neste steg at jeg også som alle hennes ekser har voldtatt henne?

Det går bare et par måneder så kommer anmeldelsen. Jeg er anmeldt for å ha voldtatt henne ikke 1 ikke 2 ganger men 20-30 ganger og alt i sovende tilstand. Burde ikke politiet snart se en sammenheng her med og gjennomskue hennes løgner. 20 – 30 ganger hallo dette burde jo få politiet til å tenke litt?

 

LES OGSÅ:

DEL I: Når mannen blir fanget av en kvinnelig psykopat

Del II: Selvmordsforsøket – hun slår meg!

I MORGEN: Rettssaken

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen en kommentar! Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.