Psykopaten

Del II: Selvmordsforsøket – hun slår meg!

Den kvinnelige psykopaten og vold

I den første delen av historien om mannen som ble fanget av en kvinnelig psykopat kunne vi lese at hans 11 år gamle sønn ber han bryte med sin nye kjæreste. Han ser at pappa har det vondt, men han klarer ikke bryte. Hans datter prøver hele tiden å ha kontakt med han men blir oversett, de må møtes i skjul.

LESERHISTORIE DEL II: For å møte min datter må jeg avtale steder og tid som på vei hjem fra jobb så kan jeg få 10 minutter. Oppdager min kjæreste det blir det diskusjoner igjen og de ender som vanlig med slag, spark og utskjelling. Så jeg mister mer og mer kontakt med barna mine, om kvelden må jeg slå av lyden på mobiltelefonene min.

Min kjæreste klarer ikke å høre at den ringer eller at det tikker inn en melding fra barna mine. Dette endte en dag med at min datter prøvde å ta sitt liv ved å kutte seg i håndleddet og ble fraktet til legevakten med ambulanse. Denne dagen hadde jeg ikke slått av lyden og det var bare flaks. Hva gjorde min kjæreste? Hun bare fnyste av det, hun bare sa at kanskje det hadde vært best om hun hadde dødd.

Dette er vondt. Det er så vondt at jeg faktisk nå begynner å vurdere å gå tilbake til deres mor og prøve å få tilbake familien men føler samtidig at det er for seint. Det er så vondt å se at barna sliter nå! Alt jeg ønsker er at de skal ha det bra!!

Min eks er en hore, sier min kjæreste

Alle vet at er det brudd i et forhold der barn er involvert så må vi voksne viser at vi kan ha kontakt for barnas skyld og det ønsket jeg virkelig, problemet er at min kjæreste alltid skal hakke på moren til mine barn, hun kaller henne for hore, fitte, evnik, psykopa, stygg jævel og ekkel. Hun kan ofte spørre meg om jeg er stolt av å ha barn med en hore?

Dette er sårende og et par ganger spør jeg henne om hun egentlig vet hva en hore er og da kommer de harde diskusjonene som utvikler seg til vold. Hun kan også si at hun håper at moren til mine barn skal ta sitt eget liv så slipper hun å se det stygge fittetrynet mer. Hun sier også at hun vil at barnevernet skal ta barna henne, når jeg spør hvorfor så er svaret ganske kort: jeg kan ikke fordra henne, hun er en hore!!

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg må alltid møte moren til mine barn i skjul, vi møtes på bensinstasjoner, på busstopp, innimellom reiser jeg hjem til henne. Jeg kjenner at jeg savner henne ganske mye og har egentlig bare lyst å reise hjem igjen. Uansett hvor lenge jeg har vært vekke fra henne så føler jeg at det er henne jeg skal være med, det er der hun er som er mitt hjem.

Men jeg tør ikke ta skrittet helt ut. Hun kommer flere ganger ned til meg på mitt kontor og jeg vet at hun egentlig vil be meg hjem igjen men jeg tror begge to er litt sta der så ingen av oss snakker egentlig om det. Vi prøver å være venner.

Min kjæreste er ikke ferdig med sin eks

Hun sier hele tiden at hun skal ha kontakt med faren til barna sine, han er forandret er kjempe snill med barna. Det hun ikke sier er den hyppige kontakten. Hun snakker med han daglig, forteller alt vi gjør, hvor vi er og tyr til han så fort hun kan. De sender bilder til hverandre noen ganske intime også bilder fra soverommet deres sendes og lange flotte meldinger. Hun hjelper han med økonomien, låner han penger hele tiden og de møtes ofte på hennes arbeidsplass.

Han bor ca 1,5 time kjøring unna og hun sier hver gang han var bare i nærheten men har ikke bil så hun mener at i nærheten er 2,5 time med buss.

Jeg lager aldri noen problemer med det men sier av og til at jeg ikke synes det er greit at hun skal ha så mye kontakt med han men jeg skal ikke ha noe med moren til mine barn. Dette blir det alltid diskusjon av også og det ender med at hun spytter på meg, klorer, spenner og slår og kaller meg for horebukk, feiten og styggen. Alt som det går an å kalle noen. Hun går også og ber om narkotika av sin eks og dette får jeg vite av ham direkte under en samtale der han utgir ganske mye om deres liv.

Hun lever et dobbeltliv

Til meg sier hun en ting men så går hun bak ryggen og snakker med andre og da er det andre ting som blir sagt, bla. Jeg er farlig, jeg er sykelig sjalu, jeg er voldelig, jeg slår henne daglig, jeg nekter henne kontakt med venner, jeg ødelegger hennes familie, jeg er truende, jeg voldtar henne….

Dette er ting jeg aldri fikk vite før det ble en rettssak, da kommer dette frem og jeg merker da fort at hun har holdt meg for narr og at dette har vært en plan fra hennes side lenge.

At jeg har vært så blind fatter jeg ikke.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Ganske ofte er hun syk og går mye til legen, hun sier i hvert fall det og hun kommer jo alltid hjem med noen blå piller som hun sier er for å sove, hun sliter med søvn etter alle de voldelige episodene med sine ekser, jeg er ikke ekspert på piller men tror på henne nok en gang. Ved flere anledninger truer hun med å ta overdose med disse pillene. Det kommer også frem en gang da moren er på besøk at de to faktisk deler piller, hun sier hun har vondt i hodet og moren tilbyr straks reseptbelagte sovepiller til henne. Dette er visst ganske naturlig for dem.

Samtalen med hennes eks

Jeg hadde en dag en lang samtale med henne eks, faren til hennes barn. Han kunne fortelle mye rart og han viste full forståelse for min frustrasjon over min egen situasjon. Straks jeg kom hjem satte jeg meg ned og skrev ordrett hele samtalen, det var egentlig ikke noen baktanke men jeg er i dag glad for at jeg gjorde det. Dette viser seg at er et viktig papir.

Jeg prøver flere ganger å bryte ut av forholdet men det går bare ikke, tro meg jeg prøver men hun klarer alltid å spille på min samvittighet og lover bedring hver gang.

Jeg går derfor alltid tilbake til henne.

Men til sine venner kommer det frem at hun ikke ville ha meg tilbake, hun mener det er jeg som presser meg på henne og det er jo fullstendig omvendt. Jeg reiste flere ganger hjem til mine barns mor og hun ante en mulighet for at jeg skulle komme tilbake til dem, men jeg ble alltid hentet inn igjen av min kjæreste. Hver gang griner hun og faller på kne, hun trygler meg om å komme tilbake og jeg er dum nok til å gjøre som hun ønsker. Samtidig som jeg skuffer moren til mine barn gang på gang!

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg tok en mageoperasjon for noen år siden som gjorde at jeg raste ned i vekt og trengte mye proteiner og mat tilførsel slik at kroppen min kunne blir slik den skulle. Kjæresten min er redd for at jeg legge på meg igjen og derfor posjonerer hun maten min og til tider nekter hun meg mat. Jeg kan gå opptil to dager uten mat. Noen ganger må jeg snike til meg mat ved å snik kjøpe meg en burger på McDonalds. Men straks hun oppdager det så blir også kortet mitt tatt fra meg. Jeg har nå ingen penger til å skaffe meg mat. Kan sitte ved middagsbordet og se henne hive innpå mat og mate sine barn men jeg får kanskje en liten bit.

Når jeg tar dette opp med henne får jeg en ny diskusjon og da er det ofte at jeg blir kalt feit, stygg, henge mage, henge rompe. Og da blir jeg stort sett bare stille men det er jo også galt i hennes øyne. Om jeg er så syndig å spise rester som ligger i kjøleskapet så reagerer hun ved skjellsord og slag. Så jeg blir redd for å åpne kjøleskapet. Selv om det er jeg som betaler for maten. Når jeg betaler så skal det alltid handles det dyreste og de få gangene hun betaler skal det handles på tilbud. Om jeg ikke har middagen klar når hun kommer hjem blir det en kald skulder, om jeg ikke har sittet med hennes sønn sine lekser er det også galt.

Slår tilbake! i selvforsvar!

Plutselig hender det som jeg aldri hadde trodd skulle skje. Vi har spist middag, vi koser oss foran tv og avtaler at når barna er lagt skal vi tidlig i seng og ha en flott natt sammen. Vi går i dusjen og jeg går innpå soverommet da jeg er ferdig før henne.

Da hun kommer inn setter hun seg på sengekanten og stryker på meg på en god måte. Plutselig kommer det et spørsmål som jeg absolutt ikke er forberedt på: har du noen gang gått ned på min eks? Jeg svarer med at dette ikke er noe jeg vil snakke om. Hun blir sint og krever at jeg svarer. Jeg sier at dette ikke er noe vi trenger å snakke om.

Nå klikker hun fullstendig, du har bare med å svare din jævla horebukk! Jeg skjenner at jeg kommer ingen vei ut av dette og svarer derfor: er det ikke normalt å gjøre det med noen du er sammen med?

Det skulle jeg ikke sagt

Hun hopper på meg, slår meg i ansiktet, klorer meg på halsen. Jeg ber henne stoppe men hun blir bare mer og mer hysterisk. Jeg klarer å få henne av meg og sier dette orker jeg ikke, jeg begynner å kle på meg og tenker å legge meg oppe på gjesterommet. Hun stiller seg foran døren slik at jeg ikke kommer meg forbi. Hun slår meg i ansiktet, klorer meg på halsen, og ved flere ganger når hun slår klarer jeg å blokkere slagene.

Når jeg prøver å presse meg forbi lener hun seg frem og biter seg fast i brystet mitt. Det er smertefullt, jeg sier at jeg er nødt å ringe politiet om hun ikke gir seg. Hun biter hardere, mens jeg ringer politiet.

Jeg legger telefonen på kommoden slik at politiet kan høre hva som skjer. Jeg får tak i hendene hennes og får henne løs fra brystet mitt, jeg hiver henne ned på sengen og hun spenner meg i munnen slik at jeg hører en knasende lyd og kjenner blodsmaken i munnen. Jeg hopper ned på sengen ved siden av henne og holder hendene hennes fast, jeg spør hva som feiler henne, hun klarer å vri kroppen sin under meg, hun slenger beina rundt livet mitt og krysser dem på ryggen min.

Hun tar tak i håret mitt, spytter meg i ansiktet, skriker, og kaller meg ting, hun skaller meg i ansiktet og nå svartner det for, jeg har aldri svartnet før, jeg slår for første gang tilbake og det verste er at jeg slår en kvinne!

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg aner ikke hvor mange slag jeg får inn men det er et par slag. Nå slipper hun endelig taket, jeg klarer å komme utav grepet hennes og hun griner, hun hører sin sønn i gangen grine hun reiser seg og går ut i gangen, nå ser jeg muligheten for å komme meg unna så jeg tar telefonen og løper ut, der treffer jeg naboen som sier han har ringt politiet og jeg venter utenfor til de kommer, jeg sier at jeg orker ikke lengre denne volden, jeg er ikke vant til det fra før og nå er det nok. Han sier at han forstår meg og jeg vet at de fleste hun har vært med har opplevd det samme som du gjør nå. Jeg reiser nok en gang fra henne.

Nå burde jeg lære og ikke gå tilbake

Jeg blir nok en gang lurt tilbake til henne, jeg blir nok en gang lovet bedring og hun elsker meg mer enn noe annet. Jeg er så dum at jeg ikke ser dette komme så jeg flytter inn igjen til henne. Jeg ser jo at jeg har gitt henne flere blåveiser i ansiktet og får dårlig samvittighet for det, men er det rett?

Du vet det ikke er deg jeg slår?

Etter at hun har slått og hatt sine anfall sier hun: du vet det er ikke deg jeg jeg slår, det er hennes eks.

Jeg er så sint på han og han har gjort så mye vondt mot meg så når jeg svartner er det han jeg ser og ikke deg. Du vet jeg elsker deg!?

LES DEL I av denne historien: Når mannen blir fanget av en kvinnelig psykopat

LES OGSÅ:

Har du truffet på en psykopat? Her er kjennetegnene

10 gode råd om hvordan komme seg vekk fra psykopaten

10 kjøreregler du bør følge for å sikre at bruddet med psykopaten blir endelig

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no

Blodtørstige psykopater i nyhetene og på film er typisk menn. Men er det flere mannlige enn kvinnelige psykopater?

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner med psykopatiske trekk en dramatisk personlighet, de kjenner lite empati, de manipulerer, er selvsentrerte og egoistiske.

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

Det er sannsynligvis like mange kvinnelige som mannlige psykopater i samfunnet, mener psykiater i følge Side2

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen en kommentar! Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.