Brudd med en psykopat

Jeg hater deg for det menneskesynet du har gitt meg

Jeg hater deg for det du har gjort meg til

Du tok 6 år av livet mitt. Jeg var fanget, overvåket, brukt og misbrukt. I 6 år satt du hjemme, mens jeg hadde opptil 3 jobber samtidig for å få penger til oss og barna. Penger som på mystisk vis forsvant hver måned.

På jobb var jeg fri, det var mitt fristed. Helt til jeg fant ut at du hadde installert spyware på både pc’n og mobilen min. Jeg kunne ikke prate med noen.

Du var syk, du kunne ikke jobbe, jeg syntes synd på deg.

Men du hadde hobbyer, som skulle gi oss noen ekstra kroner. De pengene så jeg aldri. Men jeg er glad jeg fant ut at hobbyen din var å tilbringe tid med en 17 år gammel jente. Du selv var over 30. Det ble dråpen som fikk meg vekk fra deg. Vekk fra år med fysiske og psykiske smerter.

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Takk for at du tabbet deg så grusomt ut gang på gang, at jeg til slutt innså sannheten om deg.

4 år er gått.. Fortsatt er du der, men jeg velger å overse deg. Jeg føler ingenting for deg lengre, annet enn hat.

Tilliten til andre mennesker tok psykopaten fra meg

Jeg hater deg for det menneskesynet du har gitt meg. Tilliten til andre mennesker ble borte samtidig med deg.

Jeg er i mitt andre seriøse forhold etter deg, og jeg kjenner at dette går samme veien som det forrige. Jeg skyver mine kjæreste vekk fra meg. Jeg ser deg i dem. Det er ikke deres feil, det er min. Eller nei, vet du hva, det er din.

Jeg har mistet evnen til å elske

Jeg har mistet evnen til å åpne meg, gjøre meg sårbar. Jeg får høre at jeg er kald. Og jeg vet jeg er det. Det er min forsvarsmekanisme imot å bli fanget igjen.

Revet vekk fra venner og familie igjen. Miste meg selv.  Kun mine barn, og aller nærmeste venner og familie, får se hvem jeg virkelig er. Omsorgsfull, kjærlig, trofast, til å stole på. For dere andre er jeg hun som bare ødelegger for seg selv og kommer til å ende opp alene.

Kanskje er det like greit.

Jeg vil ikke la mine forskrudde følelser og tanker ødelegge for flere. Ingen jeg har vært/er sammen med fortjener det. Beskyldninger om utroskap, mistenksomhet, og at jeg til slutt dumper deg av frykt for å selv bli forlatt. Låse døren, stenge følelsene inne, kaste nøkkelen.

Men du kommer til meg i drømmene mine. Sier at du har det bra, og jeg håper av hele mitt hjerte at det er slik i den virkelige verden også.

Jeg regner med dere aldri kommer til å lese dette, men vit at det var aldri min intensjon å såre noen. Unnskyld.. Jeg ønsker deg/dere begge alt godt, men jeg klarer ikke gi noe.

Ikke nå. Kanskje ikke noen gang. Jeg har det best alene, uten frykt for å bli revet i stykker igjen. utavnettet Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært i dag uten mine venners beskyttende armer rundt meg. Jeg har flere ganger ligget i fosterstilling å grått mens dere har holdt rundt meg.

Jeg har ringt å vært hysterisk over små ting som ikke betyr noe i det store og hele, jeg fatter ikke hvordan dere holder ut med meg til tider!

Ingen vil elske meg som deg

Dine ord, som jeg stadig fikk høre, går igjen i hodet; Ingen kommer noen gang til å klare å elske deg og stille opp slik som jeg gjør. Du finner aldri noen som meg igjen.

Og jeg dreper deg om du drar fra meg. Heldigvis så har jeg ikke funnet noen som deg igjen. Og jeg lever for så vidt enda.

Denne artikkelen er skrevet av forfatteren bak bloggen utavnettet. Originalinnlegget finner du her.

LES OGSÅ:

Han ber meg ringe min døde mamma 

Vår gale nabo

Har du en narsissist nær deg?

De skjulte narsissistene blant oss

 

Psykologer kan gi barna til psykopat-forelder

– Hvorfor er det så vanskelig for sakkyndige psykologer å avsløre narsissistisk, psykopatisk dynamikk? spør Rune Fardal i denne kronikken i Dagbladet.

Barndom påvirker psykisk helse mer enn krig | forskning.no

… av etnisk norske som lider, og som kanskje skulle vært prioritert i stedet for å stempla som håpløse, som bråkmakere, som tja basically psykopater/anti-sosiale .

Synes du at godklumpen er bedre enn andre barn og fortjener spesialbehandling ? I så fall kan du bidra til at gullet blir narsissistisk, mener forskere.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar: Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

 1. psykopatoffer

  jeg fikk barn med en psykopat , iblant har han ødelagt livet vårt fullstendig , selv om jeg gikk ifra han da jeg var gravid , han har bygget alt på løgner til meg til kona si til alle , så livlige at han tror på det selv.
  psykopat og det feigeste kreket jeg vet om , jeg hadde slappet av hvis han lå ti fot under torva eller i en krukke ett eller annet bortgjemt sted.
  så mange våkenetter , så mye redsel jeg har hatt pga han , det finnes ikke grenser , og allikevel har han klart å framstille seg selv som ett offer oppi det hele , det beste er vel å glemme gå videre , å slutte å tenke på psykopaten , jeg har trygghetsalarm på nattbordet og tlf med direktelinje til politi og ambulanse , men men jeg fatter enda ikke hvor lett noen går i det edderkoppnettet en psykopat spinner rundt seg , de tror på alt han serverer og lar det gå utover meg.
  ja ja folk er dumme , naive og lettlurte og de ønsker vel å tro på psykopater , så hva gjør jeg , prøver å leve så best jeg kan. og det er vel den beste hevnen . lykke til.

 2. Som å lese min historie. Han tok 6 år av mitt liv også. Gudskjelov kunne jeg ikke få barn lengere men han har gjort skade på mine barn. Han har overvåket meg alltid via bilen hans uten at jeg forstod det og etter bruddet overvåker han meg fortsatt. Har forsøkt å lete i leiligheten etter mikrofon. Demontert elektronikk , forsøkt å sjekke mobiler PC-er nettbrett etc. Er ikke teknisk så klarer ikke finne ut hvordan han overvåker meg. Spyware- hvordan oppdager man det? Er det andre triks på å kunne finne overvåkning. Han avlytter meg det er sikkert og bevist:(

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.