Brudd med en psykopat

Han lurte alle – men ikke meg

Den høyt utdannede psykopaten

Hun er en kvinne som har tre barn med det hun mener er en Psykopat. De var sammen i over tjue år. Problemet hennes er at han er en meget høyt utdannet og smart mann.

LESERHISTORIE: . I mitt ekteskap skjulte han sin egentlige side til alle bortsett fra meg. Han kontrollerte alt i hjemmet, økonomi, han misbrukte alkohol over lengre tid på kveldstid. Han var opptatt med tilsynelatende sunne interesser. Utad trodde de fleste han var en intelligent og smart mann de fleste hadde respekt for. Han tålte aldri bli motsagt og han fremstod utad som “den perfekte”.

Hjemme klikket han fullstendig om jeg kjøpte noe til huset uten hans tillatelse. På ferier med barna klikket han om jeg kjøpte noe til barna uten hans tillatelse. Han brukte også ofte taus straff. Han kunne gå fra meg og barna og legge seg ned for seg selv på stranden om jeg hadde kjøpt med barna noe godt i solsteiken.

Jeg ble en skygge av meg selv

Han var svært manipulerende og psyket meg mer og mer ned. Den glade utadvendte jenta jeg var ble mer en skygge av seg selv. Jeg var talentfull i mange ting som f.eks idrett og musikk. Jeg sluttet spille piano og jeg sluttet på min idrett. Han nektet meg ikke men min livsglede hadde forsvunnet.

Han kunne gå ut og drikke seg full for så og ikke gi beskjed om når han kom hjem. Sa jeg noe ble jeg møtt med psykisk terror og nedsettende ord om hvor “overfølsom jeg var”, ” hysterisk” osv. Jeg ville jo bare min mann skulle komme hjem før fire om morgenen. Han hjernevasket alle rundt meg inkludert min eldste datter. Han hadde ikke empati eller medfølelse, noe som har ført til at min yngste sønn har vondt i magen og gruer seg til hver gang hun må dit, selvom han bor mesteparten av tiden hos meg.

Etter jeg separerte meg har jeg unngått ham og innført Null Kontakt og jeg ble gradvis bedre. Etter bruddet mister jeg blod og ble alvorlig syk. Jeg tilbrakte hele julen på sykehuset og ble utredet for kreft. Jeg ble deprimert og var helt alene om alt. Min familie er fra før oppløst og jeg har lite kontakt pga. en dårlig barndom.

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg måtte stå i alt alene men fikk god støtte av nære venner. Sykdommen og blodtapet mitt fant de ikke ut av, ei heller hvorfor jeg ble så syk, men de konkluderte med en inflammatorisk infeksjon med ukjent blødnings sted.

I dag ser jeg tydelig det var alt stresset, alkoholforbruket og at han klarte lure alle rundt meg til de grader. Jeg hadde jo vært med på og avsløre han. Han fikk tvangstanker i huset på orden. Ikke et glass kunne stå fremme og koppene i skapet måtte stå beint. Ikke kunne han bruke tørketrommel, så da hang hele stua vår full av sengeklær. En gang kjøpte jeg en ny vaskemaskin. Da klikket han. Leverte den tilbake på butikken og reparerte den gamle. Den holdt i en uke før den ikke virket lenger og han klikket fullstendig.

Han sykeliggjorde min sønn

Jeg forstod ikke hva jeg gikk oppi. Jeg hadde blitt så vant til dette , men i ettertid ser jeg galskapen. Han hakket på min minste sønn og sa han var feit om han spiste noe søtt. Dersom de dro på turer med venner fikk han ikke noe lørdagsgodt og måtte sitte se på alle de andre barna spise. En mor fortalte meg dette og hun hadde reagert slik på vegne av min sønn. Han var heller slettes ikke feit, bare litt kraftig. I dag er han en ung kjekk gutt.

Etter jeg har innført Null Kontakt har jeg gradvis blitt bedre og fått mitt gamle liv tilbake. Likevel opplever jeg at ved den minste nødvendige kontakt om regninger eller barna så skriver han side opp og ned tilbake med nedpsykende ord blandet inn med et snev av sannhet. Jeg kjenner da at jeg blir dårlig igjen og at han klarer og få meg sengeliggende noen dager.

Han tok nesten livet av meg pga. alt det skjulte som pågikk i flere år. Tilslutt kunne jeg ikke åpne munnen uten han ble sint og aggressiv. Det er urettferdigheten som knekker meg. Alt han for andre har klart og skjule og utad fremstår som den klokeste på jord.

Mitt spørsmål er: Har du opplevd det samme? Setter pris på alle ærlige svar.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne leserhistorien? Kjenner du deg igjen i noe av dette? Kjenner du deg igjen med å bli dårlig av den minste kontakt? Legg gjerne igjen din kommentar! Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (4)

 1. Anonym

  Ikke opplevd akkurat det samme som deg. Her gikk det på at alt som kom ut av kjeften hans var kun løgner. Ingen sympati eller empati,null ansvar for absolutt alt,barna var ikke hans ansvar,ikke penger,ingenting. Han eier ingenting og er et gjeldsoffer. Utnyttet meg til de grader og var aldri takknemlig. Om jeg ba om noe tilbake,fikk jeg bare til svar at han ikke skyldte meg en dritt. Og så var han notorisk utro. Og har ikke tall på hvor mange ganger han forlot oss (mor og barn). Sønnen vår har fått skader grunnet det hele. I tillegg bruker han sin egen sønn til å dekke over sitt eget liv. Fått seg et nytt offer nå da. Noe som jo er bra for meg. Men jeg var så syk på slutten. Kroppen var full av smerter,klarte nesten ikke å se,sovnet tidlig,men sov urolig.
  Jeg må også til dels ha kontakt pga felles sønn. Men hver gang jeg ser han,prater med han eller får ei mld,blir jeg syk både psykisk og fysisk. Så jeg tenker nå at det kan ikke være mer kontakt,jeg kan ikke tillate meg å bli syk mer pga han. Det går utover sønnen min også.
  Det sies at jeg må være den voksne og ta ansvar og samarbeide. Men et samarbeid går begge veier og her er det helt umulig. Er det ikke da mer voksent av meg å beskytte min sønn og meg med å aldri ha kontakt med han? Han er jo overhodet ikke interessert i sønnen sin. Stiller aldri opp og er bare interessert i å bli kvitt bidraget.
  Har ingen gode råd til deg,men mitt tips må være at du har null kontakt med han,til tross for barna. Få en erklæring fra lege eller psykolog? Det må jo være mulig? Er da ingen som kan kreve at vi må ha kontakt med noen som ødelegger hele livet vårt og tapper oss for krefter. Vi har da rett på et godt liv vi også. Og sånne som våre ekser har ingen rett til å frata oss vårt liv og vår lykke. De har tatt fra oss mange gode år,som vi aldri får tilbake.
  jeg håper at du en dag vil slippe å oppleve mer smerter,at du er sterk nok til å stå imot og kjempe for din rett til et godt liv. Jeg selv sliter daglig enda,da det ikke er så lenge siden jeg klarte å komme meg vekk. Helsa har blitt bedre,men har ikke fått mitt liv på rett kjøl enda og vet det vil ta år før jeg er helt igjen. Men tror aldri jeg vil tørre å gi hele mitt hjerte og sjel til noen igjen. Han tok fra meg trua.

 2. Vil gjerne svare deg ut i fra mine erfaringer. Jeg blir også svært dårlig av å treffe min eksmann og har vært ute for det samme som deg.
  Mine beste tips sålangt er :
  Ha alltid en venn eller en kjæreste når du må treffe han.
  Treff han aldri alene
  Unngå og gå på ting hvis han er der.
  Prøv og sammarbeid m ungene gjennom tekstmeldinger ved beskjeder. Unngå å ring han.
  Og husk ingen menneske på denne jord kan tvinge deg til å møte han eller ha en relasjon til deg.
  Jeg bruker og fastlegen min til å ha forståelse til hva som skjer eller for å sortere og få støtte.
  Jeg ønsker deg alt godt.

 3. Ja, kjenner igjen meg. Null kontakt er best. Ta vara på deg selv.

 4. psykopatoffer

  kom meg vekk fra psykopaten og da jeg skulle reise alene til syden første gangen , med barnet mitt var han plutselig på samme hotell med den nye dama og barna deres , hun ble hysterisk og det ble ett sånt leven at de ble kastet ut og måtte ta inn på nabohotellet. jeg så henne satt på sanden med sammenbrudd , tenkte vi skulle kose oss , gjorde det også selv om han fotfulgte oss , og folk rundt oss lurte på hvordan jeg taklet det så bra , joda jeg er vant til det svarte jeg , vant til helvete og for å ikke gi han noe glede , så overså jeg han fullstendig , og vi koste oss hele ferien . jeg har prøvd å fortelle de damene han har hatt at de må komme seg vekk , men det er meg det er noe galt med , jeg er en forferdelig hore osv . han er alvorlig syk , uansett hva jeg gjorde da vi var sammen ble det ett helvete og han nøt nok opptrinnet han fikk av den nye dama da hun oppdaget meg , nei kom dere vekk bryt all kontakt og dere andre som informerer syke folk om hvor vi skal og hvor vi har tenkt oss på ferie hold kjeft. hvis de vil vite noe kan de spørre selv , det er en grunn til at vi vil ha fred.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.