Brudd med en psykopat

Jeg savner ham!

Tegn du skal se etter hos en psykopat

Det er nesten ett år siden hun brøt med mannen hun mener er en psykopat, sosiopat, narsissist eller hun vet ikke riktig hva han er. Hun spør seg om det var kulturforskjeller eller om han virkelig var en syk person? Les historien og døm selv!

LESERHISTORIE: Det startet som en ferieflørt for 5 år siden. Jeg hadde aldri planer om noe mer med han siden han bodde langt vekk og hadde en helt annen kultur enn meg. Men hvorfor kunne jeg ikke ha det litt gøy, jeg fortjente tross alt det etter jeg nettopp hadde blitt singel og hatt det kjipt ett par måneder. Vennene mine var enig, hvorfor ikke ha det litt gøy?

Men vi viste ikke den gangen hvor “gøy” det faktisk skulle bli, vennene mine vet det ikke fult ut den dag idag.

Drømmemannen

Han var fantastisk på alle måter, akkurat en sann mann som alle jenter ønsker seg, slike menn som kun finnes i romantiske filmer. Og jeg har lært at de mest sannsynlig bare finnes i filmer også.

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Etter vi hadde vert sammen i nesten to år, da jeg hadde brukt alle penger og fridager fra jobben for å besøke han begynte jeg å få meldinger fra andre jenter som ikke hadde noe å gjøre med hverandre, som lurte på om jeg var sammen med han. Jeg svarte jo at jeg var det og jeg fant da ut at han har da fortalt flere at disse jentene mer eller mindre samme historien for å gjøre det greit å ha sex med de og være sammen med de. Nemlig at jeg hadde kreft og snart skulle dø så han hadde ikke samvittighet til å gjøre det slutt med meg.

Jeg har aldri hatt kreft og heller ikke vert alvorlig syk noen gang! Han var til og med sammen med noen av disse jentene mens jeg var på besøk hos han. Han sa han skulle kjøre mor/far ærender, måtte være med familiemedlemmer til sykehuset for de var blitt syke osv. mens han egentlig var å ha seg med noen av disse jentene.

Gjorde det slutt

Etter jeg fant ut dette gjorde jeg det så klart slutt med han. I begynnelsen nektet han for alt og mente på at disse jentene var syke og helt gale etter han, etterhvert som han forsto at han ikke kom noen vei, innrømmet han alt og la seg flat. Men dagene som fulgte der han gråt i flere timer på telefonen, skulle ta livet sitt hvis jeg ikke tok han til bake og så videre, tok knekken på meg og jeg lot han krype sakte men sikkert tilbake til meg. Han oppførte seg vel slik fordi han virkelig elsket meg og angret på det han hadde gjort?

Etter dette holdt jeg forholdet vårt mer eller mindre nesten hemmelig for alle rundt meg, det var jo så flaut. At jeg hadde tatt han tilbake til tross for hva han hadde utsatt meg for. Når jeg reiste for å besøke han så holdt jeg det hemmelig for venner og familie. Men jeg klarte bare ikke å holde meg unna han, jeg trodde virkelig at jeg kunne forandre han.

Tok han tilbake nok en gang

Etter dette forandret han seg, han angret virkelig og var veldig lei seg for alt …trodde jeg. Men det skulle fortsatt meldinger fra tre andre jenter med omtrent samme historien til før jeg, hold dere fast; gjorde det slutt og tok han tilbake IGJEN!

Etter dette knakk jeg han helt, jeg holdt meg vekk en periode og prøvde å komme til meg selv. Men han hadde satt sine spor hos meg og jeg klarte virkelig ikke å ikke ha kontakt med han. Men denne gangen forandret han seg, han ble en annen person på både godt og vondt. Han byttet jobb for min skyld, for å jobbe ett sted med mindre turister og jenter. Han kuttet ut nesten alle vennene sine som hadde dårlig innflytelse på han, han gikk aldri ut mer for å feste, han begynte hos psykolog. Jeg fikk til og med passordet til hans Facebook-konto.

Hver kveld ringte han meg så jeg kunne snakke med moren hans som kunne fortelle at han var hjemme-

Men det er da virkelig ikke slik et forhold skal være?

Jeg tror oppriktig han prøvde å forandre seg. Men samtidig skulle han forandre meg, men jeg hadde da aldri gjort han noe vondt argumenterte jeg alltid med, men det gikk ikke inn.

Gruet meg

Jeg grua meg for å gå på sosiale sammenkomster med venner, jeg kunne alltid vente meg et helvete hvis jeg ikke var hjemme til klokken 03:00 og etterhvert ble det klokken 12:00. Helt feil ble det selvsagt om jeg var for full eller hadde snakket med andre menn. Jeg kunne glemme å ha kompiser, så jeg har mistet mange gode venner over han.

Han forlangte at jeg alltid skulle bruke alt av ferier og penger på å komme å besøke han, han spanderte alltid hele ferien min når jeg kom på besøk så sann sett gikk det opp i opp. Men han kunne bli fly forbanna hvis jeg en helg ville reise til en annen by her i Norge for å besøke venner eller familie.

Han hadde ett sinne jeg håper jeg aldri vil se maken til igjen, han slo meg aldri direkte, kunne bli sint å dytte meg vekk, men han rørte meg ikke med vold. Men det var ganger jeg var livredd for å sove tilfelle han skulle drepe meg i søvne, jeg ble veldig paranoid.

Uansett, for snart ett år siden brøt jeg totalt. Det var bare fem dager før han skulle sette seg på flyet til Norge for å besøke meg i en måneds tid. Han hadde kjøpt flybilletter og skaffet seg visum, noe som er en lang prosess og koster mye penger. Jeg hadde gledet meg til han skulle komme, men samtidig var jeg livredd for hva som kunne skje, nå ble det liksom så mye mer seriøst. Og venner og familie viste jo hva han hadde gjort mot meg tidligere, hva ville de si og tro om meg? Han fikk så klart sjokk og så ikke dette bruddet komme i hele tatt, men jeg fikk panikk og måtte bare utav det, det var nå eller aldri. Og etter dette og alle de slemme utalelsene hans i ettertid har jeg virkelig forstått at hva jeg gjorde hva riktig.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Forrige måned ringte jeg han, jeg fikk høre av felles bekjente at bestekompisen hans (en av de få skikkelige vennene han hadde igjen etter han kutta ut alle de dårlige) hadde dødd av kreft. Han gråt under hele samtalen.

Det var kanskje dumt å ringe men jeg jeg bryr meg jo om han og er glad i han. Til og med under denne samtalen klarte han å prøve å lure meg tilbake. Noe han så klart ikke klarte.

Det siste året har vært helt forferdelig. Jeg savner han så mye. Når jeg tenker på han må jeg tvinge meg selv til å ta fram gamle meldinger og tvinge meg selv til å tenke på de vonde stundene jeg hadde med han. Jeg forstår ikke hvordan det kan være mulig å savne noen så sinnsykt mye etter så langt tid, men jeg har klart meg bra og ikke tatt noe kontakt med han.

Helt til i går; jeg sendte en SMS med “i miss you”. Jeg fikk aldri noe svar, og jeg håper heller ikke jeg får noe svar. For er det noe jeg angrer på er det den sms´en og jeg vil virkelig ikke tilbake til han.

Jeg hadde et svakt øyeblikk! Men jeg savner han sånn!

LES OGSÅ:

Slik avslører du sykelig sjalusi

Les mer på www.klikk.no om enkelte personer som lider av sykelig sjalusi som opplever enormt sterke følelser av mistro mot kjæresten sin, selv om det er ubegrunnet.

Ut av psykopatens klør

Jeg vil råde alle som havner i min situasjon til aldri å bortforklare, unnskylde og holde ut med en som mishandler familien sin. Hun og barna hennes har betalt en høy pris for hennes tro, håp og kjærlighet gjennom 18 år.

Slipp unna psykopaten

Mot sin kone var han en tyrann – voldelig, kontrollerende og manipulerende. Etter 30 år greide hun å bryte ut av ekteskapet. I dag lever hun et fritt liv, og hun greier å nyte det.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien. Er det bare en ulykkelig kjærlighetshistorie som gikk galt? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

  1. Evelyn

    Hun må sammenligne hvordan hun har det med å være avhengig av narkotika. Alle andre ser at det er feil unntatt misbrukeren selv.
    Skalk luka og la vennene dine bestemme veien forover er mitt råd.

  2. Hei.Eg trur han er psykopat han var hissige det er psykopatane han brukte ikkje noe særlig vold einaste han skudde ho bort.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.