Narsissisten

Hva Jeg elsker deg betyr når det sies av en narsissist

Narsissister og sosipater

I denne engelske artikkelen forteller forfatteren  hva en narsissist egentlig mener når narsissisten sier jeg elsker deg. Narsissisten vil selvsagt aldri fortelle deg eller innrømme det som fortelles her.

Når narsissisten avsløres, avsluttes nemlig konkurransen. For narsissisten handler forholdet til deg først og fremst om spillet. Det er det viktigste i relasjonen med deg – og den viktigste kilden til glede i narsissistens liv.

Narsissisten elsker at du jobber hardt for å få seg til å føle seg elsket

Narsissisten vil at du skal ha full fokus på seg, at du skal jobbe hardt for  bevise at du gjør alt for å vise at du elsker narsissisten. Makten til å få deg i sin hule hånd, er selve drivkraften i narsissistens spill.

Narsissisten elsker å se deg som svak, sårbar, barnslig og uskyldig og jobber hardt for å få deg til å føle deg mindreverdig. Så lenge du jobber hardt for å overbevise narsissisten om at du beundrer og elsker denne.

Les mer om dette og fenomenet gaslighthing i hele artikkelen her:

Hva det betyr når narsissisten sier jeg elsker deg

 

What it means when the narsissist says I love you

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.