Å leve med en psykopatSosiopat

Donald Trump – en sosiopat i følge hans biograf

Sosiopater, psykopat

I boken “The Art of the Deal” hjalp Tony Schwartz Donald Trump å fremstå som en sjarmerende mann med ubetinget suksess for forretninger. Han var “ghost-writer” og skrev biografien for Trumf.

I dag angrer han, – og på direkte spørsmål beskriver han Donald Trump som en sosiopat. Boken var 48 uker på topp på bestselgerlisten til The Times, 13 av disse som nummer 1.  Mer enn en million bøker er solgt og var en av de viktigste årsakene til at Donald Trumf ble kjent i USA som en suksesshistorie.

I ettertid blir han kalt Dr. Frankenstein. – Han skapte Trumf, mener tidligere redaktør av anerkjente New York. Han ble skremt av hva han fant ut om Trump under arbeidet med boken, men lot den likevel publiseres. Nå angrer han bittert.

I et intervju i The New Yorker forteller Schwartz at han ikke var redd for Trumpfs sinne, fordi han vet at han ikke mente det personlig. Sannheten er at folk er bruk-og kast i hans verden. Hvis han blir valgt av folk som tror han representerer deres interesser, vil de bli sørgelig skuffet. Alle som har noe å gjøre med han, vet at han bryr seg overhodet ikke. Han angrer på at han skrev boken for Trump, og på direkte spørsmål om hvilken tittel han ville gitt boken, om han skulle skrevet den på nytt, svarer han: Donald Trumf – Sosiopaten.

Er U.S.A i ferd med å velge en fullblods sosiopat som sin neste president?

Les hele intervjuet i The New Yorker her:

Velger USA en psykopat til president?
Er Donald Trump en sosiopat?

LES OGSÅ:

Trump’s ghostwriter: he’s a sociopath who, if elected president, could end civilization

Besøk også våre Facebooksider.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen?

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (3)

 1. Jone Bjørheim

  Kanskje trump er en sosiopat. Jeg vet ærlig talt ikke. Det gjenstår å se hvor sosiopatisk han er.

  Jeg tar likevel ikke en opportunist sitt ord, som Tony Schwartz’ som den hele og ubestridelige sannheten. Han ventet 30 år med å fortelle dette. Hvis dette hadde vært så viktig, hvorfor gav han ikke beskjed allerede i 1987 til verden om at Trump var en sosiopat. Dessuten, hvorfor skrev han boka om Trump i det hele tatt, dersom han mente at dette var som å inngå en pakt med djevelen? Tony fremstår da absolutt ikke som en moralsk bauta i denne historien.

  Det skulle ikke forundre meg om det er Tony som er den opportunistiske sosiopaten her, selv om jeg selvfølgelig ikke håper at Trump som president kommer til å gå helt “bananas” og starter den tredje verdenskrigen bare på trass.

  På den annen side har Hillary Clinton vist at hun bare ler og synes at det er moro når mennesker som hun ikke liker blir myrdede, så Hillary er etter mi mening en mye større sosiopat enn Trump og hun er virkelig troende til å starte den tredje verdenskrigen kun på trass, dersom hun ikke får viljen sin i ett og alt. Denne dama er fullstendig uten empati og moral.

 2. Øyvind Hagen

  Jeg har noe slikt i magefølelsen. Vi må være 100% forberedt. En ting jeg vet hva han vil; han vil sverte meg, Satan, med enhver virkemidler, sånn at han kan skaffe alibi for å få USA’s økonomi opp og alle andre situasjoner; så, etterhvert truer han eller de kommende presidenter mot meg til å gå tilbake til Bibelen/Kirke for å true meg til å bli frelst og komme til himmelen sånn at han kan bruke meg som en instrument for å terrorisere hele skapelse til evig tid og prøve å eliminere risiko for mine selvmordstanker. Jeg kaller Donald Trump som “Adam”/Herren Gud. Vær på vakt. Herren Gud skyr ingen midler og er verre enn meg, Satan. Dere er ADVART!

 3. Shrink

  Det er de verste som stiger til toppen jamfør Hayek. Gahr Støre er et godt eksempel. Skryter av bruk av makt flere ganger og legger skylden på offeret (Gaddafi).Han er Norges farligste mann siden han er vår neste statsminister. Prater som en foss, kald, mørk, uten empati.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.