NarsissistenPsykopatenSosiopat

Når narsissisten bruker kroppen for å lokke deg i fella

Narsissisten bruker sex for å få deg fanget

Selv om den cerebrale narsissisten er i et fast forhold, lever de ofte i sølibat. En cerebral narsissist har selv lav sexlyst, men bruker likevel sex som straff og belønning

LESERHISTORIE: Det finnes forhold vi mennesker kan bli lurt inn i som kan bli svært skadelig for den ene parten, dette gjelder både menn og kvinner. Jeg har vært i et slikt forhold og vært heldig og sluppet ut av det med mindre skader, men jeg vet det er mange som er i og har vært i slike forhold men som ikke forstår hva det er de har blitt utsatt for.

Når de fleste ikke har informasjon som kan fortelle dem om hva det er slags situasjon det er de er i, så vil det å bryte løs fra et slikt forhold kunne bli svært vanskelig om ikke umulig.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det beste verktøyet som finnes for å kunne forstå hva det er man blir utsatt for under slike omstendigheter er kunnskap om misbrukeren og misbrukets natur.

Den cerebrale narsissisten bruker sex og gjerne mye sex i begynnelsen av forholdet for å skape et bånd av falsk intimitet.

Etter hvert dabber interessen eller forpliktelsen av og nærheten kan forsvinne helt. Mer enn noe vil den cerebrale narsissisten bruke mangelen på intimitet og sex i et fast forhold som terror og pining av partneren. Gjerne ved å gi små tegn på at de er interesserte og fyre mer og mer oppunder dette for så å snu ryggen til før de må innfri, bokstavelig talt.

Takker for smuler

Du skal desensiteres slik at når du omsider får et kjærtegn eller oppmerksomhet på en positiv måte – takker du for smuler.”

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Teori og praksis

Jeg trodde ikke det ville være mulig for meg å gå slik i garnet siden jeg gjennom flere år har satt meg godt inn i hva psykopati og narsissisme er for noe, men teori og praksis er to forskjellig ting, noe jeg har fått erfare.

Og det er ikke rart at man lar seg lure: Gjennomsnittlige intelligente narsissister er meget gode skuespillere og dermed blir de særdeles vanskelige å avsløre.

Det var etter forholdet var slutt at jeg klarte å se det hele i et større og klarere perspektiv. Det var først da jeg klarte å se hva det var jeg hadde blitt utsatt for.

Jeg var ikke noe annet enn en energikilde som vampyren hadde behov for. 

Jeg var heldig siden jeg slapp unna, men den cerebrale narsissisten vil ikke gi seg. Når han/hun har sugd et offer tom vil vedkommende gå videre og finne et nytt offer som kan suges tomt for livskraft. Jeg misunner ikke den som blir fanget i narsissistens garn, for vedkommende kommer til å måtte gjennomgå akkurat det samme som meg og utfallet for den ulykkelige kan bli mye verre enn det jeg opplevde. Er du i et forhold der du kjenner igjen dette, så har jeg bare en ting å si: kom deg unna så fort som mulig før det er for sent!

Narsissistens største frykt er å bli avslørt, for når han/hun blir det så blir det også mye vanskeligere for dem å skaffe seg en ny matkilde. Derfor er det så viktig å få denne informasjonen ut, slik at flest mulig har kunnskap om dette og kan beskytte seg mot denne faren.   

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (7)

 1. Jasså, så du blokkerer alle som stiller spørsmål ved dine påstander?

  Hahaha!

 2. anonym

  merkelig i grunnen , jeg klarer aldri helt å få fatt i hva som ble skrevet her , det var litt diffust , det er vel noe som kan skje i alle forhold . eller tar jeg feil ?

  • Anonym

   Jeg synes dette var en god og veldig gjennkjennende. Narsissisten oppførte seg absolutt sånn.
   Forvirre og devaluere, kun power and control.

   Nei dette er ikke -noe som skjer i det hele tatt i et forhold mellom to normale personer. Dette er bare nok en arena å utøve dere favoritt taktikk ala intermitterende forsterkning.. som en rotte i lab blir partneren totalt forvirra og ødelagt, og små smuler smaker som biff når man er utsultet. Passer bra for narsissisten som er særdeles lat og gjerrig når det gjelder å gi noe av seg selv.
   “Du skal desensiteres slik at når du omsider får et kjærtegn eller oppmerksomhet på en positiv måte – takker du for smuler.»
   Ja.
   Opplever du dette så kom det UT. Det er ganske sikkert flere og mer subtile måter du blir misbrukt på samtidig som kan ta lenger tid å innse faktisk skjer, iom at det krever ikke at psykopaten engang snur ryggen til fysisk.

 3. En som har kjent på det

  Hva er en “cerebral narsissist”?

 4. Maya98

  Min x var og sånn, ville aldri ha sex!! De få gangene vi hadde det låg han med hodet begravt ned i puta mi, han klarte ikke se på meg!

 5. Min type Paul Roy fra Nederland er slik. I førsten skulle det være sex hele tider, over alt og alle stillinger som mulig. Etter hvert ble jeg kaldt hore og nymfoman. Så fikk jeg sex litt mindre og mindre…. Ble kreft syk 2 ganger, og for 1 år siden startet det plutselig med å gjemme seg under puter, lukke øynene…. Eller raskt ta en runk rett føre mine øyne, så han slapp å penetrere meg. Jeg har kraftig konfrontert ham om oppførselen hans, og sist 2 uker siden, hadde vi igjen en fantastisk kveld i senga sammen, og han hvisket…. jeg elsker deg utrolig mye jenta min husk på det! Visket inn i mitt øre. 1 uke etterpå, fikk jeg en runde juling, så nå er det bare for meg å avslutte og flytte ut. Det har vært 6,5 års helvete…. No more 😁

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.