Brudd med en psykopat

Barna blir sykeliggjort av sin mor

Alt er feil med meg men det er mor som er syk

Han er skilt fra sin kone etter 16 år. De siste årene de var sammen holdt han på å gå fra konseptene. Han var deprimert, forvirret og jeg ønsket mest av alt bare å stikke av. Han levde i den villfarelse at det var best å holde ekteskapet sammen – for barnas skyld. Det kunne ha blitt hans bane.

LESERHISTORIE: I dag er jeg en fri mann. Jeg kom meg tilslutt løs, traff en ny kvinne og stiftet ny familie. Jeg har blitt en frisk mann. Jeg har funnet ut at jeg ikke er håpløs allikevel.

Jeg møter hele tiden nye mennesker som ser meg som den jeg er. Jeg er tilbake i en ledende stilling og jeg skaper både gode relasjoner og gode resultaer i godt samspill med andre. Det har tatt meg mange år å bygge opp igjen selvtilliten.

Skilsmissen ble uforholdsmessig hard, og jeg var lenge ute av stand til å gjøre noe som helst.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg har parkert min ekskone godt på sidelinjen. Hun har ingen direktekanal inn til mitt liv lenger.

Hun er en narsissist

Min psykolog har sagt det rett ut; sett punktum, snu ryggen til og kommuniser kun om praktiske forhold rundt barna. Han har gitt henne en diagnose som narsissist.

En krenket eks-kone som ikke aksepterer at jeg har funnet lykken på nytt. Marginaliserte ekskoner med personlighetsforstyrrelser har lett for å ty til infame hevnreaksjoner. Min eks-kone har fulgt boken til punkt og prikke. Likevel har hun ikke klart å ta fra meg barna.

Som den gjennomførte bedreviter og narsissist hun er – så aksepterer hun selvsagt ikke en rettslig avgjørelse.

Dermed blir samværet sabotert. Hun følger en langsiktig plan. Den involverer BUP, skolen, foreldrene til barnas klassevenner og hele vår tidligere bekjentskapskrets. Hennes lidelseshistorie er lang og den endrer karakter etterhvert som hun blir tatt i løgn. Hennes mantra er at “det er synd på henne”. Hun har hatt det vanskelig i alle år, og hun har selvsagt fortjent så mye bedre. Barna er “hennes” og det er hennes innsats ene og alene som har hatt betydning i barnas liv.

Jeg var aldri bra nok

I hele vårt samliv ble jeg sykeliggjort. Jeg var ikke en bra nok ektemann, jeg var ikke en bra nok far og jeg utnyttet ikke mulighetene i næringslivet. Alt jeg sa og gjorde i sosiale sammenhenger var feil. Jeg flørtet med andre damer og hun var sykelig sjalusi på alle kvinner jeg snakket med eller jobbet sammen med. Etter mange år med kritikk, bebreidelser og beskyldninger ble jeg en stadig mindre mann. Mye av kritikken hun fremførte var anonyme karakteristikker. Hun brukte gamle studiekamerater og anonyme kompiser til å illustrere hvor håpløs jeg var. Hvem var de? Noen ganger kunne jeg gruble i dagevis på hvem som mente jeg var frekk, lat eller hensynsløs. Etter mange år med slike tilbakemeldinger begynte jeg å tro at jeg ikke dugde til noe som helst. Selvbildet mitt var veldig lavt.

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

I dag har jeg fått mye av selvtilliten tilbake. Jeg opplever beundring, jeg opplever gode tilbakemeldinger, jeg presterer, jeg er elsket og jeg er min nye kones beste venn. I dag ser jeg min eks-kones destruktive virkning på meg. Jeg skal legge til at det har vært en lang prosess og med mange gode hjelpere. Det har tatt flere år, men livet er annerledes nå.

Min store sorg er barna. Barna blir holdt hjemme fra skolen for å boikotte samvær. De har store skolefravær. De er sjelden hos lege. Mor diagnostiserer og manipulerer. Barna lokkes med alenetid hos henne.

Ingen syke barn

Barna har ingen påviste sykdommer. Skolen reagerer nå på fraværet og kaller oss inn til møte. Jeg kan kjenne igjen hennes mønster. Hun gjør friske mennesker syke. Hun gjør de til små babyer. Det er en misforstått omsorg der barna belønnes for å være borte fra skolen og meg. Barna blir skoletapere.

Jeg vet hva barna går igjennom. De færreste tror meg. Jeg vet at barna vil oppleve den samme forvirringen som jeg opplevde. De blir sykeliggjort. Kanskje er de selv klar over at det er feil? De er aldri syke når de er hos meg. Tvert i mot.

Jeg føler jeg stanger hodet i veggen. Når skal noen gripe inn? Vi snakker om et urovekkende høyt skolefravær. For å kamuflere sabotasje av den ene overnattingen midt uken har barna ofte 2-3 dager fravær. Ingen legebesøk – bare udokumentert sykefravær. Er det noen som kan gi meg et råd om hva jeg bør gjøre?

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (13)

 1. Meld henne til barnevernet. Hundrevis av foreldre blir meldt for å sykeliggjøre barna sine. Meld henne som virkelig gjør det. Skriv opp detaljert hvordan hun kommuniserer/samhandler/holder barna vekk fra skolen/samvær med far. Skriv opp datoer for fravær. Jo mere detaljert og oversiktlig, jo bedre dokumentasjon er det.

  • Åsmund

   Barnevern er bortkastet tid og frustrasjon. Dersom mor virkelig er en psykopat har hun ingen vanskeligheter med og trille barnevernet rundt lillefigeren. Du vil da bare bli stemplet som bitter exmann. Det norske systemet er ikke rustet for å ta imot psykopater. Det er stort sett psykopaten som ender opp som vinner i slike sammenhenger

   • Det er dessverre helt riktig ja.
    Jeg jobber med dette, og dette er akkurat det jeg forsøker å jobbe i mot hver eneste dag, da jeg jobber med omsorgstvist og barnevernssaker hovedsakelig.
    Nettopp sykeliggjøring av barn, samt foreldre som er psykopater/narsissister som gjerne ødelegger hele familiens liv, for å straffe en tidligere partner.

 2. anonym

  Uansett hva du velger å gjøre.. Vær så snill og sørg for at barna får en riktig oppfatning om hvordan verden fungerer etter hvert som de blir eldre. Disse barna vil jo vokse opp med feil holdninger til sykdom og fravær som kan ødelegge mye for fremtidige jobber selv om selve skolegangen går fint. Det kan hende det er flere områder de vil trenge hjelp til når de starter på voksenlivet også. Selv opplevde jeg, da jeg nærmet meg 30 år, at min mor var syk og at det meste hun hadde lært meg om livet var feil, dumt og selve årsaken til at jeg kom så skjevt ut etter vgs. Gode karakterer hjelper lite når man ikke har riktig grunnlag for å ta de gode valgene. I slutten av 20-årene, som et utslitt, evig arbeidssøkende vrak, oppdaget jeg at familien rundt meg ikke hadde turt å si til meg hvor syk hun var. Jeg var jo vokst opp med det og trodde alle hadde det slik, at jeg var svak og ubrukelig siden jeg ikke taklet henne godt nok og at hun satt på de kloke sannhetene. Familien rundt oss orket ikke bråket hennes og innbilte seg at alt var helt fint ift meg. Hvis bare noen kunne ha sagt det til meg da jeg var 18, tatt meg til siden og fortalt meg hvordan jeg kunne og burde beskytte meg mot henne, at det hun gjorde ikke var normalt og hvordan man egentlig burde tenke i hverdagen og takle utfordringer for å ha et godt liv. Ikke la barna dine vokse opp og tro/føle at det er positivt å slite og være ofre. Snakk med dem når de er voksne nok, men før de rekker å ta viktige valg på feil grunnlag. Vær så snill..

  • Redaksjonen

   Takk for kloke ord. Det er videresendt til forfatter av innlegget! Red.

 3. Monica

  Ja, hun må jo trykke dem ned under sitt nivå. Hun vil aldri tåle at de takler og håndterer alle ytre krav. Hun Gjør det jo ikke og hun må jo være øverst. Hvor dypt må ikke barna synke da?

 4. Jeg er selv barn av en kvinnelig psykopat, og har aldri vært spesielt mye med pappa eller hans familie. Hele barndommen har mor vekslet mellom å være en god og omsorgsfull mor, til å bli et ondsinnet menneske som ønsker å bruke de rundt seg for å få medfølelse og goder av andre. Hun har som du sier sykeliggjort sine barn, holdt oss hjemme fra skolen og fått oss til å føle at vi ikke duger til noe. Jeg ventet i nesten 15 år før jeg gav opp på at hun kunne bli frisk og at hun var snill; og sier derfor med mine erfaringer som begrunnelse at den eneste måten å hjelpe barna dine på er å få dem ut av psykopatens hjem. Tips til hvordan er å snakke med barna slik at de innser det selv, vær ærlige med dem. Oppmuntre dem til å fortelle barnevernet sannheten selv. Mange har gjennom tiden forsøkt å få meg bort fra mamma med meldinger til barnevern.. møter.. samtaler.. bekymringer. Men ingenting funket før jeg selv møtte opp og fortalte hvordan ting var i en alder av 14.

 5. Anonym

  Viktig at barna får bearbeide slik at det ikke fester seg og gror fast i dype sår. Jevnlig terapi slik at de får tviholde på å utvikle det ekte og sanne Selvet. Barna skal leve og ånde kun for henne. Det er henne som skal ha all oppmerksomhet. De skal forgude henne. Derfor mener hun at det er veldig viktig at dere ikke får noen som helst makt og kontroll over henne. Hennes største frykt er nok eksponering. Spesielt innen det offentlige. La henne få en klar beskjed om at en offentlig instans mottar en full informasjon, jevnlig.

 6. Monolitten

  Det må bli bedre kunnskap om hva mørdre gjør med sine barn.

 7. Anonym

  Kjemp for å få omsorgsretten til barna! Finn advokat som har kunnskap om psykopater. Få råd her om advokat. Jeg har et navn. Han drar gjerne langt for barnas skyld. Kjempedyktig og empatisk. Si at du vil ha rettssak. Fortell hvordan barna har det. Kjemp alt du kan for å få barna! De blir ødelagt av å bo sammen med en psykopat. Jeg har selv gått gjennom en slik rettssak da vi hadde felles omsorgsrett. Faren tok med 2 av 4 fordi vi hadde felles foreldreansvar. De 2 bodde hos ham i 1 og et halvt år mens jeg kjempet for å få saken til retten. Etter et helgebesøk hos meg, stakk ene sønnen av fordi han ikke ville tilbake til faren. Da ringte jeg barnevernsvakta, fordi dette var en søndag, og fortalte at jeg beholdt barna til saken kom opp for retten. Det tok enda et halvt år. Jeg vant og fordi han tapte så valgte han selv å ikke ha samvær med barna. Psykopaten tåler ikke å miste ansikt utad. Jeg bistår gjerne med hjelp ved å gi deg navn på advokaten som virkelig kjemper for barnas rett til å ha det godt. Fedre står likestilt med mødre i dag. Barna må vekk fra psykopaten. Kjemp med nebb og klør. Stor KLEM

  • Jeg er helt enig i at far burde gå for å få omsorgen, samt at han burde skaffe seg advokat.
   Det som dessverre er dumt, er at det koster masse penger å hyre en advokat i en slik sak, da det mest sannsynlig også vil bli anket videre.
   Jeg har derfor ett forslag i tillegg til advokat.

   Det startet nylig opp ett firma som jobber med slike saker, som da samarbeider videre med advokat i saken. Men da til en mye lavere pris, siden hun som startet dette opp fant ut at det var mulig å gjøre en mye billigere jobb for folk, ved å ikke ha advokat status (dermed ingen advokat avgifter), men heller spesialisere seg på tema. Derfor kuttet hun ut å bli advokat, og leste seg heller opp på alt som var relevant selv. Hun har også jobbet i advokatfirma selv.
   Dem som jobber her, kan utrolig mye om tema “sykeliggjøring av barn”, “psykopater”,”omsorgstvistssaker” osv. Og gjør ett vel så bra forarbeid som det advokaten kan klare på de få timene folk har penger til å betale for.
   Advokatutgiftene kan bli redusert til en fjerdedel ved å bruke dette firma ved siden av advokat, og man for da en mye tettere oppfølging, og grundigere jobb forberedt.

 8. Bumblebee

  Dette var som å høre om min manns eks. Har vært et mareritt. Barnevern inne, de kunne ikke gjøre noe, siden barna hadde to bosteder. Aldri syke her, stadig syke hos mor. Mor har gjort alt hun kunne for å sabotere i alle år. De har blant annet ikke fått lov til å komme i bursdag til småsøsken. Det har vært trusler og oppdiktede sykdommer på både henne selv og barna for å få sympati fra andre. Nå er de 16 og 17 år. Eldstemann har begynt å forstå. Unner ingen å oppleve det samme. Opplever at det er lite hjelp å få av hjelpeapparat, særlig siden hun er kvinne.

 9. Anonym

  Kontakt fanilievernkontoret og be om en ny samværs avtale. Der skal det skrives ned at ved sykefravær på skole SKAL fastlege kontaktes og det skal dokumenteres at sykdom er «såppas» alvorlig at barnet må holdes hjemme. Ta så kontakt med barnets fastlege og forklar bekymringene slik at lege kan ta en vurdering.

  Dukker hun ikke opp til tile hos legen, bryter hun den skriftlige avtalen dere har. Dermed kan du kreve at samværsavtalen dere har blir gjort om som en forliksavtale. Bryter hun denne blir hun straffet med bøtes for misligholdt forlik! Her må du være på! OG sterk hele veien!

  Det er godt å høre at du har kommet deg litt opp å nikke, for det du står i er langt i fra lett, og folk forstår ikke hvor mange det berører!

  Sett ekstra pris på kona de å da ! For hun gjør nok en heidundrenes innsats for å holde alt sammen til tider!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.