Innlegg

Jeg er redd for å dø, fortalte hun. Alarmklokkene burde ringt

Den kvinnelige psykopaten

Vidar Golden forteller at å elske med Kvinnen var en lidenskap som nesten gjorde vondt. Dette var en ny opplevelse for han, en mann i godt voksen alder. Hun fikk han til å følte seg like viril som en tenårsgutt, men med den intense og dype lidenskapen som kommer med årenes erfaring. En unik kombinasjon som Kvinnen tok frem i han. Han visste ikke den dagen hva dette var starten på. Hun forteller om voldtekt som skal ha skjedd og lyver om det meste. Les neste kapittel i hans historie her.

Etter den første helgen møttes vi hyppig, vi fikk liksom aldri nok av hverandre.Etter dette ble det oss to. Vi var nå «kjærester» og jeg var overbevist om at jeg hadde funnet min sjelevenn og store kjærlighet. Vi snakket om og flytte til Portugal en stund, men da jeg fikk kontakt med andre Norsk-Portugisere gjennom en blogg jeg laget, og fikk råd om det med utvandring fra Norge, skattemessig osv slo vi fra oss tanken. Mange mente det var lettere å utvandre til Sverige enn til Portugal, uten at de hadde noe godt svar på hvorfor.

Det var jo varme vi ønsket oss, og Sverige er som kjent ikke syden.

Jeg har alltid hatt moro av practical jokes, og slikt. Jeg husker jeg spurte henne om hun likte slike ting og da ble hun i fyr og flamme, og ville vi skulle arrangere noe, helst med en gang. Jeg ble henrykt og følte meg trygg nok til å ta steget fra fantasi til virkelighet. Det var noe eget ved henne som innga trygghet. Impulsive og «gale» ting fremsto plutselig som trygge sammen med henne. Et lite spill på en restaurant ble planlagt, for så å settes ut i livet.

Jeg lar Kvinnen fortelle selv hvordan hun opplevde den forestillingen. Vi hadde blitt enige om å skrive litt om dette i ettertid, og etter et par dager kom denne e-posten fra Kvinnen.

”Solen hadde vært i godlage hele dagen, men en kjølig trekk fulgte elven gjennom byen. En rolig lørdag ettermiddag var i ferd med å gå over i tidlig kveld, da jeg bestemt skrittet bortover bryggepromenaden. Målet var en respektabel pizzarestaurant, hvor familier så vel som voksne par nøt den rolige atmosfæren. Foran store vestvendte vinduer lå terrassen med moderne småbord og stoler, og det var der jeg slo meg ned. Gjennom mørke solbriller sonderte jeg terrenget, observerte klientellet; kveldens foreløpig uvitende publikum. På min venstre side en gruppe kvinner i ulik alder, på min høyre side single menn. Bak min utkårede, som jeg strategisk hadde plassert meg midt i mot, et voksent par. Flott, tenkte jeg, vi sitter som på en scene.. Kjæresten min hadde en rå skinnjakke over olabukser, og med sitt barske utseende fikk han hjertet mitt til å slå noen ekstra slag. Lange blikk fra flere av kvinnene streifet ham. Han satt allerede med ølglasset i hånden, og straks etter kom et glass vin på mitt bord. Jeg småsnakket lett med serveringspersonalet og hevet glasset til lystig hilsen mot de single mennene. Mannen bak tittet lenge på meg og min noe dristige utrigning, og jeg sendte et lite smil i retur. Jeg følte meg som sentrum for de flestes oppmerksomhet, og alt lå til rette for å starte showet. Utstudert langsomt ristet jeg håret på plass, før jeg satte brillene på hodet og lette frem sigarettene fra vesken. Reiste meg langsomt, strakk meg litt slik at fordelene skulle komme til sin rett og skred over mot nabobordet.

– Hei, unnskyld, kunne jeg få fyr av deg? Spurte jeg smilende min kjære.

– Ja, selvfølgelig, svarte han og tente galant opp sigaretten min, mens jeg bøyde meg lett mot ham og gav fri sikt til kløften min.

– Takk skal du ha!

Tilbake ved bordet mitt hevet jeg glasset til takk og smilte. Snart etter reiste han seg og gikk de få skrittene mot toalettavdelingen. Bestemt snudde han seg mot meg. Pekte rett på meg og vinket meg til seg. Folk måpte. Jeg kunne ikke annet enn adlyde, fulgte ham utenfor publikummets etter hvert nysgjerrige synsfelt. Bak døren falt vi oppmuntrende inn i hverandres armer, og det føltes deilig å presse meg mot min kjæres fristende kropp og myke lepper. To minutter “pause” så var det ut på scenen igjen. Med sin dype, seksy røst ba han meg over til bordet sitt, og jeg takket selvfølgelig ja. Vi var tilsynelatende fullstendig oppslukt av hverandre og flørtet rått, tok på hverandre og lo høyt. Kvinnene ved nabobordet kunne neppe unngå å se at jeg plasserte en lekker støvlett høyt oppe mellom beina hans.. Paret bak stirret. Jeg følte at luften stod stille og dirret et øyeblikk, da jeg bestemt blir dratt opp på bena og ført inn på herretoalettet. Inne i et avlukke ble vi stående og fnise og lytte til lyder

fra de andre båsene. Hendene våre forsvant under den andres klær og gjorde oss rimelig tente. Vi hørte noe aktivitet, og som på avtalt signal ramlet vi ut fra båsen med klærne litt i uorden. Mannen som stod ved pissoaret forsøkte etter beste evne å skjule utstyret sitt, samtidig som han måtte stille nysgjerrigheten med store øyne. En kvinne.. inne på herrer! I tillegg kjente han min kjære, og utvekslet noen fraser med ham før vi smøg oss ut. Vel ute satt publikummet spente og ventet på fortsettelsen. De skjulte seg bak snakk, men stjålne blikk fortalte tydelig hvor oppmerksomheten var. Vi hadde vært på herretoalettet minst 10 minutter og satte oss igjen ved det samme bordet. Vi boblet av latter, men fortsatte spillet ennå litt.

Mannen fra toalettet kom forbi med kona ved armen, han gliste, hilste og forlot restauranten. Jeg kunne ikke unngå å se at han snudde seg gjentatte ganger og stirret og stirret.

Raskt tømte vi glassene våre og reiste oss for å gå. Som en avskjedshilsen til publikummet la min kjære hendene bestemt om baken min og strøk med sterke hender. Jeg smøg meg inntil ham og lot en hånd dristig vandre over hans bak.”

Et åpenlyst flørteshow mellom to tilsynelatende ukjente mennesker hadde blitt iverksatt på en respektabel restaurant og til vår moro og respektable borgere forundring. Hun eide ikke blygsel på hvordan hun bød seg frem for en tilsynelatende ukjent mann som lot seg lure åpenlyst for publikum som fulgte oss i øyekroken. Spillet hadde vært regissert ned til minste detalj og alt hadde egentlig vært styrt og manipulert av henne helt og holdent. Tanken på det faktum streifet meg ikke engang, ikke da, det var først i ettertid jeg skjønte at hun hadde skrevet det på forhånd.

Vi fortsatte å fantasere om utlandet, og da yngste datteren til Kvinnen på 17 år skulle begynne på skole i USA, var vi jo frie til hva vi ville. Hun hadde 2 døtre, denne som bodde hjemme og en til på 23, som var samboer. Datterens studietur lå litt fram i tiden så vi hadde god tid og jeg foreslo en Hvalertur. Jeg visste om et sted hvor det var fritt og fint, uten andre sommergjester og skjermet mot vinden. Jeg så for meg våre nakne kropper i friluft, i lidenskapelig sex med en svak bris som lett kjærtegnet huden. Åh som jeg lengtet! Nærheten rundt et bål og sjeler som ble ført enda nærmere hverandre. Stedet hadde en gressbakke stor nok for 1 telt og fjell til å sitte, et ønskested for en slik utflukt. Vi kjørte ut, parkerte bilen og begynte på den lange veien over fjellet til mitt ”smultronstelle”.

Vi hadde forsøkt å begrense vekten på det vi skulle bære, så 5 liter vann regnet vi med kunne holde for 2 døgn. Kaffe til oss og drikke for hennes lille hund, en Valpino Italian, liten og oppdrettet som varslingshund. Vi satte opp teltet, et 3-manns telt, og rigget leirplassen før vi gjorde noe annet. Været var fint og Kvinnen badet naken da det var en ensom bukt vi hadde funnet oss til rette i. Jeg brukte tiden til delvis å beskue henne og samtidig samle drivved til bålet vi skulle ha når solen gikk ned. Det var ikke lett å ta øynene fra henne der hun sto frem i Evas drakt, flott som hun var. Jeg hadde også tatt med propanbrenner for kaffe og matlaging. Vi skulle ikke mangle noe. Dagen gikk med til å gjøre Kvinnen kjent der ute, og selvfølgelig ville hun sole seg som kvinner flest. Vi følte oss frie og kunne gå nakne om vi ville, hunden gikk uten bånd og varslet jo om noen nærmet seg. Fra før av visste jeg vi kom til å være alene så langt ute på odden, det er strabasiøst å gå dit, så de færreste gidder. Det eneste levende vesen vi så, var en linerle som ertet hunden. Jeg stekte flesk på stormkjøkkenet jeg hadde, og viste frem at jeg hadde rutine på friluftsliv. Kvinnen ble visst imponert av slikt, så jeg ga alt. Jeg hadde vært der mange ganger før, så jeg visste godt hvor teltet skulle stå for og unngå de verste kulene i gressbakken, hvor radioen og propanbrenneren skulle plasseres.

Livet føltes godt der og da

Radioen sendte ut noen jazztoner fra sin plass på fjellhylla, og livet føltes godt der og da. Solen var i ferd med å gå ned og vi satte oss opp på fjellet for og nyte de siste strålene, der den lå lavt over Tønsberg i vest. Et par cruiseskip dro ut fjorden på veg mot Danmark. Søsterøyene lå rett forut og når solen sto slik var det et vakkert skue. Ferder fyr blinket i det fjerne. Vi var jo ”nye” for hverandre, så naturlig nok kom vi inn på tidligere liv, samboere osv.  Hun var ikke skremt av at jeg hadde hatt noen forhold, og vært samboer tidligere.

Husker hun fortalte om en tidligere samboer som hun hadde hatt og var litt vrang i hennes øyne. De skulle bl.a. male gjerdet på ca 30 meter rundt hennes hus, og han hadde begynt i den andre enden enn der hun satt? Jeg mente det ville være naturlig å jobbe skulder ved skulder, eller på hver sin side av gjerdet for og ha det litt sosialt samtidig, men han var visst spesiell som hun sa. Hun fortalte at han hadde hatt et eget kjøleskap hvor han hadde sin egen mat, men spiste av det hun handlet. Han var elektriker av yrke, men skulle hun ha utført slikt arbeide hjemme måtte hun bestille fra et firma, han nektet vist å gjøre sånne ting for henne.

Hun fortalte også at hans store interesse var å sette inn kr 1000,- på høyrentekontoen sin hver mnd, lese Biltema-katalogen og bruke 1 måned på å bytte et bord på en veranda. Ikke noen god attest hun ga denne mannen, tenkte jeg. Skikkelig gjerrigknark. Må passe på at hun ikke får liknende inntrykk av meg, stakkars dame. Jeg syntes det hele var en besynderlig oppførsel, men i dag forstår jeg hvorfor. Og hvem som var normal. Jeg fortalte litt om mitt liv, kreft, kjærester/samboere og hun nikket og forsto. Jeg fortalte hvorfor jeg var ufør og generelt om livet, drømmer og hva jeg forventet av framtiden. Kvinnen fortalte om uvennskap med mor, bror og søster, hvordan hennes mor hadde kastet ut faren fra familiegården, og hvor meningsløst det var. Jeg trodde på den historien. Hvorfor skulle jeg ikke det? Min fantastiske kvinne! Endelig hadde jeg truffet en kvinne som forsto meg. Vi kjente natten nærme seg så vi bestemte oss for å tenne bålet. Fra før hadde vi også funnet masse ved under en fjellhylle som var lagt der av andre for senere bruk, men vi eide ikke skrupler når det gjaldt å ta den. Nå lå alt til rette med ved, Jegermaister og lun prat, bålet ble tent. Vi krøp godt sammen på fjellhyllen, åpnet flasken, fant frem to plastglass og den filosofiske stemningen. Jeg minnet henne om at vannet hun hadde badet i tidligere var det samme som de fleste her på jorden badet i, at havet var globalt. Mørket senket seg og stjernene kom frem. Karlsvognen var godt synlig mot nordhimmelen og jeg husker jeg fortalte at i Sverige heter den Karlavagnen og i Egypt hadde den et annet navn, men alle kunne vi se samme stjernebilde.

– Kanskje vi kan lagre vår nyvunne lykke i Karlsvognen, foreslo jeg, og ta litt av den når vi trenger det i framtiden?

Det synes hun var en symbolsk fin tanke og jeg fikk en bekreftelse på at vi tenkte likt, vi var som skapt for hverandre. Så fortalte jeg henne hvordan hun skulle finne nord ved hjelp av stjernene, og slike ting som falt seg naturlig å prate om der vi var i ett med naturen.

Kvinnen var en flott kvinne med flotte lepper, skrå øyne og hun var 178 cm høy, med en kropp som passet til høyden. Hun beveget seg katteaktig på en måte, tross stor kropp. Hun uttrykte både styrke og smidighet på samme gang. Jeg var kort og godt betatt. Sterke kvinner har alltid tiltrukket min interesse, de har sin egen glans som gjør dem spesielt attraktive.

Store hender hadde hun, men det var sikkert mye tunge tak på gården hun kom fra i Indre Østfold. Slikt utvikler vel utseende på hender kanskje? Hun var like mye mann som meg, men dobbelt så mye kvinne. Vi har jo alle våre feminine og maskuline sider, men hun hadde kanskje utpregede maskuline sider. Bryster hadde hun flottere enn hva jeg noensinne har sett eller hatt nærkontakt med, type D-E cup og jeg ble stum av dette vakre. Og de var, tross tyngden, oppadstrebende med flotte brystvorter. Humor og humør hadde hun, og jeg var opp over ørene forelsket. Hun var helt fantastisk, klok og snill, min drømmekvinne!

Jeg forsto ingenting av hva som rørte seg i henne

Men jeg som sto ”utenfor hennes hode” forsto ingenting av hva som rørte seg der inne. Jeg var vel egentlig interessert i det heller, jeg hadde jo mitt bilde av henne krystallklart.

Vi lot bålet brenne ut, mens jeg tente opp propanbrenneren, la runde stein i en kjele og varmet de godt opp. Når steinene var glovarme, tok jeg med kjelen inn i forteltet slik at de utgjorde en varmekilde som ville vare utover natten. Vi var slitne etter dagen, og feberhete av solen ved sjøen. Jeg husker vi la oss i hver vår sovepose uten å dra opp glidelåsen, hun naken, jeg la min hånd på henne og slik sovnet vi. Kl 03 våknet jeg av nattekulden og tente propanbrenneren, satt våken en stund til teltet var varmt og så slukket jeg, før jeg igjen krøp ned i soveposen. Kvinnen sov godt, men hadde dratt opp glidelåsen og snudd seg på siden.

Det var lyst ute nå. Jeg var trett og sovnet fort igjen, men det varte ikke lenge.

Linerlen var der og med ivrige fremstøt forsøkte den å få oss bort. Imponerende hvor mye leven denne lille kroppen greide å lage. Jeg tenkte kanskje vi kunne ha forstyrret fuglen i klekking/rede osv og at det var grunnen til denne hissige oppførselen?

Nåvel, jeg tente på propanbrenner og fant vann for kaffe. Litt uro over at vi hadde lite vann igjen, men tenkte vi fikk avgjøre sammen senere når Kvinnen våknet hva vi skulle gjøre, hjem eller bli. Mulig vi kunne finne drikke til hunden i noen kulper oppe på fjellet?

Kaffe kom i plastkruset og jeg nøt soloppgangen alene, mens fuglen forsøkte å jage meg hele tiden. Senere kommer Kvinnen krypende ut av teltet, morgenfrisk og blid var hun. Jeg ga henne glovarm kaffe og spurte hva vi skulle gjøre med vannsituasjonen? Vi fant ut at vi måtte hjem til meg så hunden fikk godt vann. Når kaffen og litt mat var fortært og alle tre var i god form, rev vi teltet, pakket og ryddet slik at all søppel var borte. Litt tørt brød etterlot vi som en gest til linerlen. Fuglen kjeftet, Bikkja gjødde, men vi skulle jo dra vår vei nå. Langt lettere å gå over fjellet uten 5 liter vann og mat som vi bar den andre veien. Turen gikk lett, og vi var framme ved bilen etter en time. Så gikk veien hjem til meg i byen. Vi dumpet telt og alt på gulvet i gangen og gikk rett i dusjen. Husker vi såpet hverandre inn, hun mitt hår og kjønn, jeg det samme med henne. Jeg reagerte i dusjen og hun så min kåthet.

Vi tok rene håndklær og tørket forsiktig av våre solbrente kropper. Mitt kjønn var også brent av solen, så forsiktig gikk hun ned på kne og ga meg en massasje som jeg aldri hadde fått før. forsiktig, masserende brukte hun tungen. Jeg tok henne med til sengen hvor hun fortsatte, men våre solbrente og feberhete kropper var så varme at kåtheten måtte vike. Kjølig soverom gjorde godt, og vi sovnet uten noe mer. Etter et par timer våknet jeg, fortsatt over dynen, og jeg frøs. Kåtheten var for et øyeblikk borte og jeg stod opp og kledde på meg. Kvinnen våknet også, og jeg satte i gang å lage litt mat. Når vi hadde spist, tenkte Kvinnen å ta fatt på hjemvegen og de 4 milene hun hadde å kjøre. Utover sommeren var jeg mye hos henne og hun hos meg. Vi pratet stadig om forskjellige sexformer, bondage og sadomachosisme , sex i friluft med fare for og bli oppdaget, og rollespill. Hun hadde alltid hatt lyst til å ha sex i nonnedrakt betrodde hun meg. Alt dette pirret henne veldig, og jeg merket at det pirret også meg. Jeg hadde ingen erfaring på noe av dette, bortsett fra friluftssex men tanken vekket noe i meg. Hun var veldig nysgjerrig på alt sånt, og jeg var vel ikke stort bedre selv. En ligth versjon av denne bdsm sexformen måtte vi forsøke mente hun. Vi hadde snakket om det så mange ganger nå at jeg var kommet forbi nyskjerrighetsfasen, jeg ble kåt ved tanken, en ny type kåthet som jeg ikke hadde kjent før. Jeg var klar! Jeg fikk laget en ”9 halet katt” av et belte som jeg ville bruke på henne, hun hadde håndjern, så dette var jo en begynnelse.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Vi var begge uerfarende i dette men søkte litt rundt på nett for å finne inspirasjon. Ja i hvert fall for meg var det nytt, hvorvidt det var nytt for henne er jeg ikke sikker på, ikke sånn i ettertid. Helgen da vi skulle se om dette var noe, nærmet seg. Og jeg må jo si jeg hadde mine forventninger. Jeg været en ny type nytelse jeg ikke hadde erfart. Hun kom og var utfordrende kledd med sorte støvler med høye, spisse heler, kort sort skjørt med nettingstrømper som fremhevet hennes sterke lår og et blondekorsett med push-up som fremhevet hennes nydelige bryster enda tydeligere, jeg ba henne inn og vi havnet i en het omfavnelse. Jeg hadde lyst å ta henne der og da, men det fikk vente.

Vi hadde avtalt at kjønn skulle barberes, mitt først og hennes etterpå, derfor hadde hun med seg eteriske oljer som vi kunne smøre på for ikke å bli såre. Etter en time med litt vin, ba jeg henne kle av seg mens jeg hentet varmt vann og barberhøvel, en liten saks måtte vi også ha.

Jeg kom naken inn i stuen og der sto hun i all sin prakt, også naken. Salongbordet ble ryddet, bøtten med varmt vann ble satt i enden, og jeg ga henne høvel, saks og en skumboks.

Jeg stolte på henne, la meg bakover og ba henne sette i gang. Hennes myke hender gjorde jobben med å fjerne mine kjønnshår profesjonelt og mykt. Så var det hennes tur, og jeg ba henne legge seg på ”podiet” mens jeg byttet vann. Hun lå på plass da jeg kom tilbake.

Flott var hun der brystene sto rett opp med stive vorter, og kjønnet lyste mot meg.

Et kvinnekjønn jeg vil betegne som pent og kraftig. Hun var rede, og jeg barberte henne forsiktig som hun hadde gjort med meg. Nå var soverommet neste, og jeg ba henne legge seg på magen og så tok jeg frem håndjernene hun hadde med seg. Jeg satte de på, og tok fram pisken jeg hadde laget. Noen piskeslag forsiktig på rompa fikk hun, før jeg stoppet. I grunn følte jeg at det stred mot min måte å være på, men hun ville jo så gjerne forsøke.

Jeg låste opp håndjernene og snudde henne rundt. Hun var ferdig mørnet nå, regnet jeg med. Jeg merket at min egen kåthet hadde stilnet, men sa ikke noe. Kanskje dette med å straffe den du elsker ikke var noe for meg allikevel? Men hvis det gav henne nytelse så skulle jeg alltids stille opp! Hun så på meg med tårevåte øyne, og jeg tok henne inntil meg.

Jeg merket adrenalinet strømme og endorfinene var aktive, hun trykket seg mot meg og takket for straffen hun har fått.

– Dette var en helt ny dimensjon, Vidar, på en måte deiligvondt, sa hun.

– Neste gang vil jeg være Domina, sa hun, og jeg samtykket.

Hun skulle vise seg å bli mer dominant enn hva jeg kunne tenke, og pisken i våre sexleker var det heretter hun som brukte. Vi elsket tett og heftig med nybarberte kjønn, lenge. Hun var så våt så våt. Vi oppnådde orgasme på samme tid, og så sovnet vi i hverandres armer. Dagen etter våknet jeg som vanlig tidlig, sto opp og satte på kaffetrakter. Naken listet jeg meg rundt i leiligheten. Hun sov godt, og jeg ville ikke vekke henne før jeg hadde hatt min lille morgenstund slik jeg likte. Jeg tok en røyk og kaffe i stuen, litt svak radio og nok en røyk før jeg fylte opp begges kaffekrus og gikk inn til henne.

Hun var fantastisk vakker der hun lå naken med det ene beinet over dynen og brystene bare. Jeg plasserte kruset med kaffe på hennes side, og listet meg inn fra andre siden av sengen. Da jeg hadde rigget meg til ved siden av henne, kysset jeg henne våken og sa;

– God morgen, du vakre.

Hun våknet med en mmmmmm-lyd, og jeg fortalte at kaffen sto klar på nattbordet.

Det gikk 3 min. før hun var i min verden. Jeg så hun var trett, kjente bare hennes hånd tok på kroppen min lenge før hun åpnet øynene. Omsider satte hun seg opp i sengen, drakk litt av kaffen og la seg godt inn i min armkrok. Vi pratet først om været som jeg kunne fortelle var strålende. Hun begynte å fortelle om sin familie, sine foreldres skilsmisse og sitt eget ekteskap som hadde gått i oppløsning. I grunnen hadde det ikke vært noe kjærlighet i det ekteskapet mente hun, det bare ble slik at de giftet seg og fikk to døtre sammen, før de gikk fra hverandre.

Hennes far hadde visstnok blitt kastet ut av gården han drev sammen med hennes mor noen år tidligere, og bodde nå i en kårbolig, alene 77 år gammel. Noe av verdi hadde han ikke fått med seg fortalte hun, og nå var familien igjen på krigsstien og ville kaste denne gamle mannen ut av kårboligen. Hun fortalte også hvordan hun hadde vært hos sin mor og fortalt noen sannhetens ord, hvorpå hun da fikk beskjed om ikke å vise seg på familiegården noe mer, hun heller. Så sin mor, søster og bror hadde hun ikke kontakt med. Jeg syns ikke det var noe merkelig med det, sånt kan jo skje men jeg husker at jeg syns litt synd på henne. Vi var litt stille, jeg drakk kaffe og hun lå i armkroken. Brått merket jeg at jeg ble våt på brystet, kjente noe rant nedover, traff min brystvorte før det slapp og fortsatte nedover. En tåre.

– Gråter du? spurte jeg, og hun hulket til.

– Ja, jeg er så redd for å dø, Vidar. Nå når du er kommet inn i livet mitt er jeg redd for å dø fra deg.

– Hvorfor skal du dø da, vennen? Du er jo her, sa jeg.

– Jeg har en hjertefeil, sier hun og forteller om et hull i hjertet som kanskje kan føre til brå død.

– Du får vel hjelp? Sier jeg.

– Ja, kontroll om et halvår, forteller hun.

Vel, jeg synes dette var noe merkelig; her påstår hun at hun kan dø brått, og så skal hun ikke på kontroll før om 6 måneder? Noen bjeller burde ringt hos meg, men de var fraværende og jeg tenkte ikke mer på det

Vi sto opp, klokken hadde nå blitt 09 og solen skinte inn stuevinduet. En rask dusj, rene klær og mer nytraktet kaffe, nå i stuen. En flue kom inn gjennom det åpne vinduet og slo seg ned på salongbordet, etter å ha vandret litt rundt, begynte den å bli nærgående. Jeg så meg rundt etter en avis, men på en merkelig måte greide hun og fange fluen inne i hånden mens den fløy forbi, klemme sammen og slapp den død ned på bordet. Hun fikk et triumferende uttrykk når jeg bemerket at dette var for meg en ukjent måte å fange fluer på. Men denne teknikken på fluefanging skulle jeg se mye av etter hvert. Jeg greide aldri å være så rask, så jeg brukte avisen til sånt. Hun fortalte meg om en jobb hun hadde hatt på et barnehjem og en episode hvor hun hadde blitt slått av en bruker. Jeg koblet heller ikke dette på denne tiden. I det hele kom det på løpende bånd alt vondt hun hadde opplevd. Stakkars jente!

Historie om voldtekt

Det kom også en historie om en voldtekt hun hadde vært utsatt for, men ikke anmeldt.

Jeg burde ha skjønt at hun var ute etter ekstrem oppmerksomhet, men jeg koblet ikke i det hele tatt. Jeg syntes synd på henne og hun vekket mitt beskytterinstinkt. Kanskje hun ikke var så sterk som jeg først hadde trodd?  I ettertid har jeg lest meg til at det heter narsissistiske behov, en trang til oppmerksomhet. Viktig for slike er å opphøye seg over alle andre, motta sympati og empati. Jeg var ikke i stand der og da til å forstå hvem hun var, fordi min forelskelse stod i veien for å tenke rasjonelt. En dag jeg var hos henne tok hun meg med inn på soverommet, og ville jeg skulle legge meg på maven. Så ba hun meg vente litt og gikk ut av rommet. Hun kom tilbake med oljer som hun masserte meg med over hele kroppen bak. En nytelse for meg og jeg var i ferd med å sovne da hun ba meg snu meg Så var det rundt med fronten opp og nå ble jeg festet til sengen med håndjern og ny full massasje fra føtter og opp til tinningene, unntatt kjønnet som hun ventet med til slutt. Jeg hadde ikke mulighet til å komme løs, så hun gjorde som hun lystet. Det var tydelig at hun nøt situasjonen og jeg nøt hennes nytelse. Jeg fatter ikke, men denne kvinnen, behersket alle områder ved meg, hun eide meg og behaget meg, slik ingen noen gang hadde gjort. Når hun løste meg fra håndjernene smilte hun og var fullstendig klar over at hun hadde meg i sin makt. Vi var veldig like i tankegangen, Kvinnen og jeg, men vi hadde heldigvis litt forskjellig smak. Det jeg først la merke til når jeg kom hjem til henne aller første gang, var at det var så fargeløst hos henne. Møbler og alt gikk i brunt eller beige og var vel ikke min smak.

Jeg likte de stramme, rette linjene i møbler og arkitektur, mer Shaker stil, hun derimot ville ha mer myke linjer og Fransk landstil. Hun fremsto helt fantastisk, veltalende, klok, tolerant og visste det meste om det meste, og av og til var hun uhyre sårbar.

Etter hvert som forholdet utviklet seg, ble jeg redd henne. Hennes evner til å virke overbevisende skremte meg, ikke minst ovenfor de som ikke kjente henne. Hun pratet i grunnen de fleste rundt, og hun var godt likt. Men i ettertid fortalte en bekjent av meg at han hadde gjennomskuet henne tidlig, det var bare det at jeg var så opp i skyene at han ikke torde fortelle meg om sine tanker. Det hadde ikke hjulpet om han så hadde fortalt meg, jeg hadde ikke trodd på han helt enkelt.

LES OGSÅ: Kapittel 1: Kvinnen. Når det unaturlige blir naturlig

Skrevet av Vidar Golden, kapittel 2 i boken “Kvinnen. Når det unaturlige blir naturlig”. Du finner hele boken her. Vi publiserer flere kapitler etter dette.

LES OGSÅ:

Kvinnen. Når det unaturlige blir naturlig

Du er dømt til å tape mot psykopaten – her er hvorfor du må komme deg vekk

Hjelp til selvhjep – 10 skritt for å komme videre

Skal – skal ikke skilles?

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Kjenner du deg igjen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.