Brudd med en psykopat

Vi har gitt opp – hun vant

Hun traff drømmemannen i godt voksen alder. Hun hadde selv vært gjennom et komplisert brudd, og gitt opp håpet på at det fantes noen der ute som var “normale”. Men endelig: Han var gjennomført snill. Han ville alle rundt seg kun det beste. Han elsket ungene sine og fulgte dem opp på alle mulige måter, som best han kunne. Varmhjertet, empatisk og samvittighetsfull.

Dessverre så hadde han en eks som skulle vise seg å være fullblods psykopat. Les denne sterke leserhistorien:

LESERHISTORIE: Vi bor på en liten plass, der alle “kjenner” alle, noe hun virkelig benyttet seg av. Og selv om hun den gang gav klare signaler på at hun hadde tenkt seg ut (i all offentlighet), og truet med å flytte i fra ham så fort ting ikke gikk hennes vei, så ble det et rent helvete den dagen han fikk nok. Hun fortalte en helt annen versjon på bygda.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

De hadde slitt forholdsmessig i alle år. Hun bedrev fysisk og psykisk “terror” overfor både han og ungene. De hadde vært ut og inn av meklingskontoret i en årrekke, uten noen form for bedring. Den dagen han fikk nok, og flyttet ut fra soverommet deres, gikk hun i svart.

Hun sa vi hadde gått bak ryggen hennes

Jeg ble kjent med han, og utviklet et forhold til han etter bruddet, men alt hun fortalte alle andre om, var at vi hadde gått bak ryggen hennes. Det ble måten for henne å prøve og skaffe seg sympati på. Jeg har aldri hørt så mange løgner om meg selv i hele mitt liv. I tillegg kalte hun meg både “hore”, “fitteskinn” og “forbanna drittkjerring”

Hun nektet ham å ha ungene. De begynte med en 50/50 prøveordning, mens hun fremdeles bodde i huset. Det gikk jo overhode ikke bra. Hun blandet seg inn i alt han foretok seg, og når han ba om å få være i fred for å vise at han klarte dette, hulket og gråt hun åpenlyst foran barna.

Hun saboterte  bevisst, men han slet voldsomt med å få bevist dette på Familievernkontoret. Der var hun verdens blideste, og la all skyld på han. Hun mente han ikke hadde tid til barna, og at hun ikke stolte på at han kunne ta seg av dem. Dette var virkelig helt feil. Det ble ikke gjennomskuet før det kom en kvinnelig behandler inn i bildet.

Men innen den tid hadde hun fått viljen sin gang på gang, og han hadde nå kun samvær med barna sine annenhver helg.

Løgnhistorier om far

Barna ble fortalt løgnhistorier om sin far, og om meg. Hun satt de rett og slett opp mot oss, og gjorde alt for at de ikke ville være hos oss. Hun kontrollerte alle samværene gjennom mobilen til den eldste (barneskolealder), der hun ringte flere ganger om dagen. Hun kunne ringe flere ganger i løpet av helgen for å høre hva som skjedde, hvem som var der, og hva vi skulle. Var det noe hun ikke var fornøyd med, så kom det sms.

Hun ringte også barna sent på kvelden, etter leggetid.

Hun lokket også alltid med et eller annet hun hadde kjøpt til dem, til de kom tilbake. De fikk også beskjed om at hvis de ville hjem, så skulle de bare si fra til Pappa, så kjørte han dem.

Hun leverte heller ikke det hun skulle av klær, og nektet å sette bagene i barnehagen, bare for å gjøre ting ekstra vanskelig. I tillegg parfymerte hun bamsene hun sendte med barna, vel vitende at det bodde flere allergikere hos oss. Hun dukket til stadighet opp der vi var med barna, og det ble et helvete hver gang, for de ville jo da være med sin mor hjem. Dette visste hun veldig godt. Allikevel stod hun der sammen med dem og ba på sine knær om ikke de kunne få lov til å følge henne.

Bekymringsmelding ble sendt

Etter et halvt år fikk vi nok, og sendte bekymringsmelding til barnevernet. Det var nå helt tydelig at hun utøvde psykisk vold ovenfor barna sine, de begynte å bære preg av det. Vi trodde vi skulle få den hjelpen vi så sårt trengte.

Barnevernet tok saken, men det ble en lang kamp som har vart altfor lenge. Det har vært utallige tiltakskonsulenter, veiledere, saksbehandlere og sakkyndig inni bildet. Samtlige bryter hun samarbeidet så fort hun skjønner at det går i vår favør. Hun nekter dem også å ha samtaler med barna. Den sakkyndige rapporten sier helt klart at hun ikke bør ha barna sine mer en på noen få timers samvær i uken med tilsyn, til å begynne med, og at barna bør bo hos far.

Kynisk advokat

Hun skaffet seg en kynisk advokat: Han jobber ikke for annet enn seier for sin klient, Helt uavhengig av hvordan barna har det og dermed tør ikke barnevernet gjøre noen ting. De har ikke myndighet til å gjøre noe som helst, uten at mor selv er enig. De kan ikke en gang stille en diagnose på henne, fordi mor selv må tillate en utredning. Det vet vi jo alle at aldri vil skje.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Vi har i lang tid nå slitt med et monster av en eks og hennes advokat, Barna blir mer og mer ødelagt av sin mor. De hyler og skriker, sparker og slår når de ikke får det som de vil hos oss, et barnevernssystem som ikke fungerer, og et Nav som tydeligvis har som visjon å støtte mødre i tykt og tynt. I tillegg får vi falske, spydige og løgnaktige mailer og sms’er fra henne, der hun kun prøver å psyke oss ned. Hun fortsetter med løgner på bygda, og smisker seg inn på alle som vil høre på henne.

Verdens blideste – når hun vil

Hun kan være verdens blideste dame når hun trenger det. Heldigvis så er det veldig mange som ikke kjøper historiene hennes. Heldigvis er det mange som forstår hva hun er og hva hun holder på med.

Dessverre er de hun enda greier å lure litt for mange til at det er hyggelig å gå rundt i bygda innimellom.

Å sloss med psykopater er en kamp man aldri kan vinne, har jeg forstått – uansett. De vil alltid være ute etter deg. Ute etter hevn for noe de som oftest selv har diktet opp. De snur alt du sier på hodet, og bruker selv det mest positive mot deg. Selv om det du gjør egentlig burde falle dårlig ut for psykopaten selv, så klarer de å snu det. Man har ikke en snøballs sjanse i helvete!

Her kommer det ingen bar hjem lenger, hjemmet vårt er ikke i stand til det. Vi er kjørt på felgen både psykisk, fysisk og økonomisk. Mor har barna, og bare fortsetter å ødelegge dem.

Barnevernet ser på. Jeg kan ikke forstå hvorfor det skal være så vanskelig å få hjelp, eller hvorfor alle er så “redd” dem, at det er bedre å trekke seg ut enn å gjøre noe for å hjelpe. Man står til slutt alene i kampen, og det er det ingen som orker.

Vi orket ikke! Lykke til, alle dere som fortsatt kjemper!

LES OGSÅ:

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no

Blodtørstige psykopater i nyhetene og på film er typisk menn. Men er det flere mannlige enn kvinnelige psykopater?

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner med psykopatiske trekk en dramatisk personlighet, de kjenner lite empati, de manipulerer, er selvsentrerte og egoistiske.

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

Det er sannsynligvis like mange kvinnelige som mannlige psykopater i samfunnet, mener psykiater i følge Side2

Hun har ødelagt mitt liv

Kvinne og fullblods psykopat

Hun slo og truet meg

Hvem er det som blir offer for psykopaten?

 —–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Kjenner du deg igjen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (10)

 1. Maylill

  Sitater fra henne:
  Vi bor på en liten plass, der alle «kjenner» alle.
  Jeg har aldri hørt så mange løgner om meg selv i hele mitt liv. I tillegg kalte hun meg både «hore», «fitteskinn» og «forbanna drittkjærring»
  det ble en lang kamp som har vart altfor lenge. Det har vært utallige tiltakskonsulenter, veiledere, saksbehandlere og sakkyndig inni bildet.
  Hun skaffet seg en kynisk advokat: Han jobber ikke for annet enn seier for sin klient, Helt uavhengig av hvordan barna har det og dermed tør ikke barnevernet gjøre noen ting. De har ikke myndighet til å gjøre noe som helst, uten at mor selv er enig. De kan ikke en gang stille en diagnose på henne, fordi mor selv må tillate en utredning. Det vet vi jo alle at aldri vil skje.
  Hun kan være verdens blideste dame når hun trenger det.
  Å sloss med psykopater er en kamp man aldri kan vinne, har jeg forstått – uansett. De vil alltid være ute etter deg. Ute etter hevn for noe de som oftest selv har diktet opp. De snur alt du sier på hodet, og bruker selv det mest positive mot deg.
  Her kommer det ingen bar hjem lenger, hjemmet vårt er ikke i stand til det. Vi er kjørt på felgen både psykisk, fysisk og økonomisk. Mor har barna, og bare fortsetter å ødelegge dem. Barnevernet ser på. Jeg kan ikke forstå hvorfor det skal være så vanskelig å få hjelp, eller hvorfor alle er så «redd» dem, at det er bedre å trekke seg ut enn å gjøre noe for å hjelpe. Man står til slutt alene i kampen, og det er det ingen som orker. Sitat slutt.
  Min mann og jeg har ikke små barn, og vi er ikke i kontakt med noen ekser. Men vi bor i en liten bygd, og er utsatt for omtrent de samme overgrepene ellers. Vi erfarer nøyaktig de samme trekkene fra vår kvinnelige nabo. Forskjellen her er at hun skjuler for andre sitt sanne jeg. Og da har vi ikke bevis. Det vet hun. Og at det offentlige ikke tør å gjøre noe. Advokatene har i alle år flyttet grenser slik at psykopatene vinner. Advokatene hjelper dem å vinne. Det er misbruk av menneskerettighetene. Mange advokater er selv psykopater.
  De som har barn sammen, må lide hele livet på grunn av en psykopatisk eks. Ingen bryr seg, og alle er redde for å blandes inn. Alle er redd for psykopaten. Det er grusomt her i Norge. Med ca. 50 000 fullblods psykopater, pluss alle mørketallene, så er det flere hundre tusen voksne og barn som lever under tortur fordi vi har hatt kontakt med disse onde menneskene. Vi vil at beskyttelsen av psykopater/narsissister skal opphøre. For menneskerettighetene skal gjelde oss også. Og da må lover som evt. psykopater har kjempet fram, endres.

 2. Har vært i samme situasjon. Psykopater og narsissister vinner FORDI barnevern, dommere og sakkyndige hjelper dem. De tror det de ser når disse psykoene viser seg fra sin “fantastiske” side, og glemmer og nekter se de konkrete beskrivelser av slikes adferd når bare offeret er til stede. Jeg ble også lurt av denne “det er så synd på meg” fremstillingen, jeg fikk medfølelse….. men det varte ikke så lenge. Snart begynte den sakte og nærmest uevist nedbrytning, kravene, forventningene og de falske anklagene.

  Her er et innblikk i min historie:
  https://www.sakkyndig.com/psykologi/artikler/drom.pdf

 3. Den Andre

  Veldig sterk historie, og den er omtrent som vår. Forskjellen er at vi ikke kontaktet barnevernet, fordi vi anså muligheten for å få hjelp – som liten. Det er jeg jo glad for når jeg leser hva du har opplevd. Vi kontaktet NAV dog, og gav vår versjon av hva som hadde forårsaket brutt samvær (=fullt bidrag…), og dette gav de psykopaten kopi av. To ganger gjorde de det, uansett hva vi sa eller ikke. Det ble lagt ut i offentlige medier, vi tok kopier av det – men Nav gjør ingenting. Vi må anmelde for å komme noen vei. Gjør vi det, så bruker hun det mot oss også, foran barna. Og det er heller ikke nok til at de tar barna fra henne, det vet vi etter flere års kamp. Vi gav opp for to år siden, siden da har de ikke vært her. En gryende kontakt blir fort slukket av mor når hun oppdager den, ved at hun lager en scene om noe som ikke har rot i virkeligheten, men som fortoner seg som ekte for barna. Jeg har skrevet ned alt som har skjedd, og har tenkt å la barna lese det når de en dag etterspør hva som var så forferdelig feil da de var små. Det er ingen hjelp å hente noe sted, vi har forsøkt alle utveier unntatt barnevernet, og ingen kan/tør gjøre noe som helst. Jeg har mange ganger tenkt at mennesket er en forbanna sau som går i flokk og gjør som bjellesauen gjør, det er ytterst få som tør å verken se eller handle mot strømmen. Nav er som du sier, på mors parti, hun belønnes i form av penger for å ta barna fra far og ingen etterspør hvorfor en etablert kontakt plutselig brytes. Mors ord blir sannhet. Hva vil det koste samfunnet at de ikke agerte ovenfor en psykopatisk mor? Hva klarer hun å videreføre til sine egne barn, og de til sine barn igjen? Hvilke traumer og skader/ vrangforestillinger sitter ikke barna igjen med, som må bearbeides en gang? Vi bor også i en liten bygd, jeg kan kjenne igjen alt du skriver, det kunne vært min egen historie.

  • 2021 Renate

   Det handler ikke om det er en kvinne eller en mann, fordi j er en kvinne og j opplever akkurat det samme som deg.

 4. Anonym

  Vi har Vært gjennom det samme og vet – dessverre for vår del- hvordan dere kunne vunnet dette. Startet sivilsak, med sakkyndig Fredrikke Lynnum som rettens oppnevnte vitne. Hun kjører på alt hun kan for at menn skal vinne. Uansett om han er bra eller riv ruskende gal..og retten hører på henne. I vårt tilfelle var det galt, barnet havnet hos sin narsissistiske far..Han var mann.

 5. Vår yngste datter ,flyttet for et år siden sammen med en gutt ,det hele startet da .Hun sluttet å ta kontakt med fam,særlig mor å far .Ringer vi\ hun ,er hun sint å skriker i tlf ,jeg(mor ),har sagt jeg ikke liker gutten ,men at det er hennes valg å bo der , men hold kontakt ,der gjør hun ikke bare når hun tigg etter penger ,hva gjør jeg ?gir henne penger ?vi har alltid hatt et godt forhold jeg å min datter ,nå blir det sagt mye som ikke burde blitt sagt til hverandre .Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ,er helt oppgitt ,er det gutten som styrer henne ?Hvorfor slutter hun å snakke til oss nesten på dagen hun flytter dit ?hvor får man hjelp ?hun er jo voksen ,Fortvilt mamma

 6. Grete Stemor

  Vi tapte , ungene ble store og ble fremdeles styrt av sin mor. Som igjen førte til at ungene valgte å ikke treffe sin far. De kuttet til og med ut bestemor og resten av fars familie… Manipulativ adferd og sinne gikk hånd i hånd. Ungene kom stadig med “nei , det kan vi ikke si til mamma for da blir hun så sint” Familievernkontoret tok vår side, men de har ikke myndighet til å gjøre noe annet enn å skrive rapport. Men i det stor bildet så er det synd på ungene som har en slik mor som ødelegger familien.

 7. Monica

  Tror at det er påtide at barn I slike tilfeller må begynne å snakke høyere. Slik at en kan få en bekreftelse på sine mistanker. Få sett at dette er ett fagområde som blir tatt seriøst. At en våger å fortelle sannheten og blir sett og hørt.
  Barn blir utnyttet og brukt til å kunne hevde seg selv. Maktmisbruk I deres fantasiverden. Sette barna opp til krig og konkurranse. Selvtillit er strengt forbudt.
  Det ender gjerne med at barna blir alvorlig syke av det langvarige stresset. En ypperlig anledning for dem til å kunne hevde seg selv enda mer. Å se andre lide gir dem næring.

  I mine øyner så må blant annet slike opplysninger komme mer frem til barn og ungdom. Samt hva de skal Gjøre. Samfunnet er fremdeles alt for trangsynt. Ordet psykopat er ett slenguttrykk. En blir gjerne sett på som den gale som påstår noe sånt.

  • Problemet er at manipulatoren jobber intenst for å sette opp barna mot den andre forelderen, og det fungerer ofte. Eksen min var veldig ivrig etter å la barna bli hørt, fordi det egentlig innebar at hun ble hørt. Det er mulig at en flink psykolog kan gjennomskue det, men ikke en sakkyndig som bare bruker en time eller to på ungene.

 8. Tove S Magnussen

  Jeg kjenner igjen alle disse historiene fra start til mål. Samfunnet må ta ansvar, ikke overlate det til ofrene for psykopaten. Det er institusjonens hovedoppgave -å sørge for at borgere har det godt. Man føler seg alene, avmektig og isolert-det blir ustabilt for psyken. Min mann er psykopat, rusmisbruker gjennom hele ekteskapet. Forholdet har vart i 42 år, og det er mange år siden jeg flyttet ut av soverommet. Det var livsfarlig med han der inne. Nå har jeg overlatt ansvaret til legen, politiet og kriminalomsorgen. Han ble dømt for grov vold i 2010 mot familien og meg. Jeg bor daglig med han( jeg er helseperson). Hjemmet vårt er dødt på mange måter. Jeg har funnet en kjærest som jeg skal holde på så lenge jeg lever. Det gir meg helse og godhet. Det gir meg ro til å være en god mormor, mamma og svigermor. Kunnskapene om psykopati og narsissisme er for få. Det fører til dårlig helse og tap av liv. Jeg er kristen. Det gir meg håp og styrke. Hele livet mitt er satt på spill. Rusen tar tiden og stemningen fra hjemmet. Psykopaten elsker destruksjon og dødsleker.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.