Film og dokumentarer

Dokumentarfilm: Ondskapens psykologi

Dokumentarfilm om psykopater

Hva foregår i hodet på en psykopat? Dette spørsmålet har neuroforskere og psykiatere stilt seg i mange år. Vi vet de ofte er sjarmerende og kan oppfattes som verdens mest hyggelige personer. Helt til løgnen avsløres. Psykopater av verste sort dreper og voldtar uten skrupler eller dårlig samvittighet.

I denne dokumentarfilmen “On the Trail of Evil” får du innsikt i hvordan psykopater opererer og tips om hvordan du kan avsløre dem. Dokumentarfilmen har svenske undertekster. Verdt å se!

 

https://youtu.be/PWSzqfPZlpc

 

LES OGSÅ:

Dokumentarfilm: Hvordan avsløre psykopaten

Har du møtt på en psykopat?

Diagnose: psykopat! – kan noe gjøres?

5 tips for å komme deg ut av psykopatens grep

Bruddet med psykopaten er en heltidsjobb

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne filmen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.