Dikt

Så nære på

Så nær dikt Veronika Kristoffersen

SÅ NÆRE PÅ

 

Av aske jeg var så nær å bli

En lett tilstand du kunne ha kastet

rundt i en vilden sky.

Jeg kunne svevd med vinden

leve mitt eget liv.

 

Ønsket var vel at du som holdt meg kjær

ville se at jeg svevde der oppe

så vakker men samtidig her.

Mer levende en noen gang.

 

Et sted der ingen ville gjøre besvær

men at jeg fortsatt var der.

I dine tanker jeg er

og alltid vil bli.

 

 

 

Diktet er skrevet av Veronica Kristoffersen.

 

ANDRE DIKT

 

Jeg var ingen og jeg var aldri nok

 

Ondskap bak ett sjarmerende smil

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette diktet? Har du skrevet et selv? Legg gjerne igjen din kommentar eller send ditt dikt til redaksjonen@psykopaten.info

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.