Film og dokumentarer

Dokumentarfilm: Hvordan avsløre psykopaten

Film om psykopaten

De fleste som ikke leser psykopaten.info tenker på psykopater som seriemordere i amerikanske filmer og TV-serier. Som kjent er ikke de fleste psykopater hverken mordere eller voldelige forbrytere. De lever der ute blant folk flest og gjemmer seg bak en maske. Bare de som står de nær kjenner sannheten fullt ut. Psykopaten kan være din samboer, ektefelle, venn, sjef, kollega eller nabo.

I denne dokumentarfilmen “The Psychopath Next Door” får du innsikt i hvordan psykopater opererer og tips om hvordan du kan avsløre dem.

 

https://youtu.be/-LjnQth93uM

 

LES OGSÅ:

Har du møtt på en psykopat?

Diagnose: psykopat! – kan noe gjøres?

5 tips for å komme deg ut av psykopatens grep

Bruddet med psykopaten er en heltidsjobb

Hva min terapeut fortalte meg etter bruddet

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne filmen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (4)

 1. Christiane

  Veldig bra film!
  Kunnskap om hva en psykopat er – er forebyggende og så viktig!!

  “Som kjent er ikke de fleste psykopater hverken mordere eller voldelige forbrytere.
  De lever der ute blant folk flest og gjemmer seg bak en maske.
  Bare de som står de nær kjenner sannheten fullt ut.
  Psykopaten kan være din samboer, ektefelle, venn, sjef, kollega eller nabo.”

 2. Jeg får ikke opp denne videoen, det står at kontoen er slettet fra YouTube?

 3. Rita Odland

  Videoen er utilgjengelig både her og på youtube

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.