Psykopaten

Bare 18 år gammel og et perfekt bytte

Narsissister og psykopater lyver

Hun var et lett bytte, hun hadde aldri lært seg å si nei. Barndommen hadde vært vanskelig og tøff, den inneholdt seksuelle overgrep og et alkoholisert hjem. Barndommen var fylt av utrygghet og redsel. Ingen trygge plasser, ingen som ville hjelpe henne. Det perfekte offer for en psykopat.

LESERHISTORIE: Jeg har lyst til å fortelle en historie, om en jente og en mann. Jenta var 18 år og mannen 28 år. Hun var bare 18 år, på mange måter veldig voksen, men også veldig umoden på mange ting. Ja, hun ble et lett bytte for denne manne på på 28 år. Han var jo allerede skilt fra sin først kone, men det stoppet ikke han, han hadde funnet en ny han kunne manipulerer, å så enkelt det var, hun var bare 18 år, ingen som kunne fange henne opp og hjelpe henne bort fra han.

Det perfekte offer.

Hun ble med, som sagt hun kunne ikke si nei, hadde aldri forstått sin egen verdi, eller lært kunsten å beskytte seg selv. Ja, hun var lett bytte for en mann på 28 år, som allerede var en dreven lystløgner. Han manipulerte, tok aldri ansvar, skyldte på henne, baksnakket henne til venner og sin familie, gjorde henne til den store stygge ulven. De fikk også barn sammen, og for han betydde det livslang kontroll over henne.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han løy om alt, penger, gjeld, andre mennesker, hun var fanget i et nett som det var umulig å komme seg ut av. Lystløgnere har en kombinasjon av antisosial og narsissistisk personlighetsforstyrrelse. Slike personer har et oppblåst ego og et stort behov for å være på toppen. – Det typiske er upålitelighet, blant annet i pengesaker og at man ikke følger lover og regler. Man mangler samvittighet og empati, og har ingen hemninger. Slike personer har et grenseløst oppmerksomhetsbehov, et stort behov for spenning og opplevelser og det å dramatisere, sier professor i klinisk psykologi ved Universitetet i Oslo Svenn Torgersen. (Sitat lånt fra doktoronline, bedre helse) Hun følte at ingen trodde på henne, og fremdeles den dag i dag synes hun det er vanskelig å bli trodd når hun forteller om livet med han. Hun har måttet stå til ansvar for hans handlinger mange ganger, uten mulighet til å forsvare seg. De var jo gift, så folk antok at det han gjorde viste hun om, eller var med på.

Hun var den siste som forsto

Det tragiske var at det var hun var den som viste minst om det som foregikk, og hva han gjorde bak hennes rygg. Han har manipulert godt, brukt alle rundt seg. Han hadde spunnet sitt nett veldig godt, det er det han er flink til, og det er det han fremdeles gjør. Han er også veldig flink til å aldri ta ansvar for sine handlinger, skylder og gjemmer seg bak andre. Lyver, har ikke moralske grenser i det hele tatt. Så der står hun, selv om hun klarte å komme seg fra han, spinner han fremdeles sitt syke nett. Hun var det perfekte offer for han, og nederlaget for at hun kom seg unna er stort for han. Så han holder på enda, selv om det har gått  30 år siden de først møttes. Han bruker fremdeles alle midler for å knekke henne, og han klarer det nesten.

Barndommen som inneholdt overgrep, et hjem fylt av festing og fyll, og møtet med denne mannen har satt sine preg på henne. Hun er i dag ufør, og prøver så godt hun kan å leve med sin nye mann i ro og fred, men mannen fra fortiden jobber fremdeles i kulissene og manipulerer mennesker rundt henne.

Jeg har et råd, hvis du møter en mann som er slik : Mangelfull empati, dårlig selvinnsikt, ansvarsfraskrivelse og storhetstanker er typiske trekk hos en psykopat. Snu å gå bort fra han så fort du kan.

 

LES OGSÅ:

Psykopat? Her er alle kjennetegnene.

Å bryte kontakten er livsviktig

10 gode råd – hvordan bryte med psykopaten

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

 1. Christiane

  Takk for deling av historien.
  En N eller P er direkte feiginger -lyver, manipulerer, lurer, spiller og faiker. De totale egoister.
  Moralsk sinnsyke. Kjører på og går over lik.
  Ta godt vare på deg.
  Lev så godt du kan med din nye sunne partner og vit at du er sterk som kom deg unna.
  Alt godt til deg.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.