Å leve med en psykopat

Jeg er redd – mannen jeg elsket finnes ikke

Politiet og psykopaten

Hun lå våken om natten og får ikke sove. Tankene svirrer. Etter å ha kommet seg vekk fra psykopaten skal hun to år senere i avhør hos politiet. Hun er redd. Etter å ha funnet psykopaten.info skrev hun ned disse tankene i natten og vil dele de med deg. Les hennes historie her.

LESERHISTORIE: Du kan se de, kan du ikke? Sårene? Løgnene? Tanken hadde aldri truffet meg, ikke så overbevisende. Men så traff jeg deg!  Jeg husker hvordan du presset deg inn på meg, lot meg forføre for så å bli lemlestet av ditt ynkelige jeg. Den gang kunne jeg ikke se. Se deg, for den du var. Se ditt groteske indre og din livredde sjel. Bundet, for alltid! Du vil alltid være det du er. Du vil alltid forakte deg selv. Dine løgner er gjennomsiktig for deg. Du vet hvilket monster av en mann du er. Du ser deg selv.

Men jeg så det ikke.

Jeg fikk kjenne det på min kropp og sjel.

Livredd, hele kroppen min frøs til is. Jeg lå der og hev etter pusten, pusten som du tidligere hadde slått ut av meg. Du var giftig. Jeg var blitt syk.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Der lå jeg, med deg bak meg. Du trøstet meg, men jeg fikk ikke gå. Det var først da jeg forsto det blodige alvoret. Du var ikke bare redd, det var ikke bare avhengighet eller smerte. Dette var farlig. Du, var farlig. Akkurat da visste jeg at du en dag ville drepe meg.

Fra utsiden var det vanskelig å forstå.

Ingen så deg slik jeg gjorde.

Det var bare jeg som fikk se ditt virkelige indre. Mot andre viste du deg å være en helt annen, du spilte på medlidenhet, sjarme og vennlighet. Klossete og full av latter, jeg kan fotrsatt høre latteren din. Som for en helt alminnelig person sikkert kunne være smittende, men jeg vet! Den latteren kom ikke fra noe menneske. Du lurte alle. Slik du en gang lurte meg. Jeg elsket deg! Virkelig. Men det viste seg litt etter litt at den mannen jeg elsket, ikke fantes. Ordtaket, kjærlighet gjør en blind er hvertfall ingen løgn.

Hun er redd og skal i politiavhør
Psykopaten har gjort henne redd

Å vise ydmykhet, kan lure de aller fleste, å vise styrke kan drepe deg.

Du var, er og kommer alltid til å være en psykopat. Mange tror at de har møtt eller kan kjenne igjen en når de ser det. Men du, du er god. Du var virkelig god. Du lurte meg.

Jeg var livredd

Etter at du hadde truet meg på livet klarte du likevel å få meg til å tro at du var normal, en gutt som kun hadde det vondt. Jeg ville faktisk hjelpe deg, jeg ville fikse det. Enda jeg var livredd. Så overbevisende var du. En ekte psykopat bryter ikke sammen. Ikke seg selv i hvert fall.

Jeg kunne fortalt historie på historie om alle hendelsene, om sykebesøk og bekymringer fra politiet. Men jeg velger å la være. Jeg vil ikke at du skal kjenne deg igjen.

Jeg er fremdeles redd

Om få dager skal jeg i avhør hos politiet. Det har gått flere år. Noen av de har jeg tilbrakt med en ekte mann. Noe du aldri vil kunne være. Men jeg føler meg likevel ikke trygg. Tross besøks- og kontaktforbud tar du fortsatt kontakt. Slik at jeg ikke skal glemme deg.

Slik at jeg ikke skal slutte å være redd. Jeg er trolig ikke trygg før du er død. Tro meg. Jeg har vurdert det.

Jeg er livredd for å møte opp i avhør. Jeg blir kvalm av å tenke på deg. Jeg er så redd. Så utrolig redd! Disse siste dagene holder meg våken, jeg føler at du er her. At du tenker på meg. Men jeg skal gjøre det! Jeg skal fortelle politiet alt! Men vil de tro meg? Når du dukker opp med ditt ekle indre og falske ytre? Jeg tviler..

Du er og forblir. En ekte psykopat.

Hilsen en søvnløs meg som er redd selv to år etter at jeg kom meg vekk.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Har du et råd til kvinnen? 

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (13)

 1. En sterk historie. Du er modig. Det at jeg meldte psykopaten selv om utfallet var en henleggelse tross sterke bevis, gjorde det noe med mitt menneskeverd. Jeg stod opp for meg selv , og han navn finnes i politiets register.
  Det er ikke bare det at kjærlighet gjør blind. Selv de som har forsket på slike personlighetsforstyrrelser blir manipulert.
  Slike nettsider som denne og det at vi er flere som kaller det ved dets rette navn gir kunnskap til andre.
  Vi gir ikke opp tross ødelagt økonomi, arbeidsevne og en kropp og en psyke som kanskje aldri helt blir den samme .
  En kjempeklem fra en som i grunnen ikke klemmer så mye:)

  • Søvnløs

   Ja, det er ganske så skummelt hvor troverdige de klarer å utgi seg for å være..
   Tusen takk, klemmer tilbake

 2. Søvnløs

  Hei, det er jeg som har skrevet dette innlegget. Vil bare si at hvis dere ønsker svar ifra meg, så må dere skrive her inne. Jeg vil ikke kommentere på facebook da jeg ønsker å forbli anonym. Men tusen takk for støtte, å husk at det er mulig å gjøre det som virker umulig. Å du vil få det så mye bedre, selv om jeg fremdeles er redd er jeg lykkeligere enn noen gang. Jeg klarte å komme meg ut, men jeg var ikke alene. Jeg hadde mange som støttet meg. Å det tror jeg var til stor hjelp. Her inne kan man snakke med folk som forstår deg å hva du går igjennom. Som forstår hvorfor du blir. Å nettopp det kan hjelpe deg ut. Du er ikke alene.

 3. Sterkere enn Før

  Du fikser dette. Du MÅ fikse dette.Ikke tenk på om det ender med henleggelse,ikke tenk på om han klarer å overbevise hele systemet om at dette ikke stemmer. Gjør det for DIN del. Uansett hva dette ender med,så sitter du igjen sterkere,så lenge du står opp for DIN del. Bruk det du kan i systemet,besøksforbud,dokumenter ALT! Vet det er vanskelig akkurat nå,tro meg..men vis hvem du er! Stå for den du er!

  • Søvnløs

   Hei, jeg er mer redd for at han dreper meg enn henleggelse :/ Det er nemmelig politiet som går til sak og ikke jeg. Så jeg regner med at de er ivrig på å ta han. Jeg har heldigvis ordnet en bistandsadvokat som blir med meg i morgen 🙂 men at han kommer til å nekte og lyve er det ingen tvil om. Takk for kommentar og støtte 🙂

   • Sterkere enn Før

    Forstår veldig godt redselen din. Du bør sørge for å sjelden være alene den nærmeste tiden. Har vært i dine sko, der jeg også fikk beskjed om at det var lagt ut belønning på 40.000 til den som klarte å ta livet av meg. Ikke vær alene, så godt det lar seg gjøre. Ta redselen på alvor, om den er reell eller usannsynlig. Ta alle forholdsregler, uansett hvor slitsomt det er akkurat nå. Kan trøste deg med at en dag slipper redselen taket på deg, og du står sterkere enn noengang. Lykke til med alt, du er i tankene mine:)

   • Anonym

    Kære søvnløs.
    Jeg kjenner mig såå vel igjen i det, du skriver.
    Men jeg tror på Gud. Leser hver dag et stykke fra bibelen og det har givet mig tro og styrke til en dag ad gangen.
    Psykopaten vil aldrig stoppe. Han kan ikke og vil ikke. For så har han jo ingenting at foretage sig.
    Lad din eks ikke vite, at du er redd. Ignorer ham i retten. Ikke se ham i øjnene. Heller ikke advokaten hans.
    Tro mig. Jeg har prøvet det op til seks – syv ganger, hvor jeg sidste gangen brukte dette med at ignorere. Det rådet fik jeg af min psykolog og det var det bedste.
    Men eksen stopper ikke likevel.
    Det, det handler om er å tilgive, men ikke glemme farligheten og giften af sådan en person.
    Jeg har haft min dør låst i ca to år. Kun de aller nærmeste vennene forstår situationen, hvor resten af omgangskredsen tror, at det er mig, der er blevet psykisk ute av balanse.
    Men man skal tilgive og HUSKE. Han kan blive farlig og drepe.
    Jeg har ingen tiltro til myndigheter længere. Alle saker er blevet henlagt på trods af bevis. Vold, svindel, sexuelt overgrep mot barnet vores, stalking, hacking på telefon og mail.
    Jeg tror, det er viktigt å huske på, at det handler ikke om straf, men om at hjælpe offeret. Og det tager tid for myndigheter å se. Måske ser de det aldrig, for der finnes også psykopater blant dem.
    Du er velkommen til å fortælle, hvordan det går med dig. Jeg vil be for dig hver dag fremover.
    Klemm fra en, som ikke bor i samme land som dig.

 4. edel marie

  Hei vil bare si att du ikke er alene selv om det er en mager trøst. Har selv vært i din sit og fler rettsaker. Har opplevd det på kroppen og mange år er gått og jeg preges av det den dag i dag, men trodde aldri jeg noensinne ville komme meg på bena igjen og finne meg selv, gnisten. Ha troen på deg selv og hent styrke ..selv om du til tider er livredd og føler deg uendelig svak,tom og lei.vet hva du gjennomgår og vit att jeg er her om du noen gang har behov for å snakke …ps kjempe stolt av att du står fram. Varme tanker og god klem sender jeg deg.

  • Søvnløs

   <3

   • Jeg er kun dager gammel på denne siden. Jeg er mann. Også jeg er søvnløs av dyp sorg for å bruke all energi på å kjenne på hva voksne gjør mot egne barn og den andre forelderen. Jeg er skadeskutt av de utroligste opplevelsene. I 16 år har jeg kjempa for relasjonen til ungen vår. Alt gikk fint inntil for vel et år siden. En liten episode og alle dører til meg og min familie ble stengt, planmessig og med en gang. De er fortsatt helt låst. Jeg brukte all min kløkt og klokskap i årene før det til å bygge relasjonen til ungen vår – jeg så planene og hvor det bar hen.
    Jeg har verna, pøst på med kjærlighet, trøsta når ungen ble krenka, holdt rundt, bygget duplo og Lego, lest alt av barnebøker, kjørt akebrett og sunget alt som finnes av barnesanger.
    Hun starta da ungen var 2 måneder – det kan ikke beskrives. Jeg er i ferd med å gi opp. Hun var lur og full av f”skap.
    Her er så mye. Jeg stopper.
    Som sagt, jeg er mann, jeg er voksen og skadeskutt. Det er sent nå og igjen tenker jeg på ungen min og hvordan hun har det.
    Tøffe pappaer gråter også! I promise.
    Håper du som er opprinnelsen til historia fra 6. Januar fortsatt er på beina. Skulle gjerne bidratt til bedring.

 5. Anonym

  Tør å tro at det er mulig!!! For det er det! Jeg kjenner igjen alt du skriver. Jeg ble også kalt inn til politiet flere år etter pga at han igjen hadde gjort det igjen. Men jeg valgte å legge alle kort på bordet. Det var på tide, før noen mistet livet… Jeg sto der å fortalte de værste ting i hele rettssystemet. Og han ga seg aldri… Anket hele veien til Høyesterett. Men jeg vant!!! Nå sitter han inne på 2 året og har fortsatt 6 igjen! ???????? Jeg velger å tro på at systemet begynner å gjennomskue sånne mennesker. Ikke gi opp!!! Og masse lykke til ????

 6. Takk for ditt innlegg som virkelig går igjen rundt omkring i landet, jeg tror det er mange som kjenner seg igjen jeg gjorde i allefall det. Jeg flyttet halve landet for jeg var livredd etter att jeg ble drapstruet av x så jeg vet så inderlig godt hvor vanskelig det er å stå der på bar bakke ha ansvar for flere barn å er arbeidsledig føle seg ingenting verd, krisesenteret har vært min reddendes engel de har hjulpet meg sakte å sikkert tilbake til ett normalt liv så no har jeg i allefall begynt å finne tilbake til meg selv, det er mye en må bearbeide når en har bod over 20 år med en full blodpsykopat, en føler voldsom til skam for att en ikke har gått tidligere, men det har vært vanskelig å bare gå, for en veit vel i grunnen att psykopaten da hadde ville gjort hva som helst for å skrudd på knapper for å få oss til å bli i forholdet.trusler med att han skal ta livet sitt, få oss til å få dårlig samvittighet det går ofte opp igjen. Jeg priser meg lykkelig att jeg en dag var sterk nok til å dra ut av forholdet, men det har ikke vært enkelt, men no mange år etter er det i allefall stilt fra x, men så bor jeg også halve landet unna han også. Å rettssystemet er veldig snar med å henlegge i min sak ble det henlagt for ble for vanskelig å bevise hva som hadde foregått innen husets 4 vegger. Men gledeligt att det har hjulpet andre i allefall.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.