Film og dokumentarer

Hvordan vite hvem som er en ekte psykopat

Psykiateren James Fallon fant under sin egen forskning til sin store overraskelse at han selv hadde hjerne som en psykopat. Etter å ha gransket sin egen slekt fant han ut at den var full av drapsmenn i mange ledd bakover. Hvorfor ble han ikke selv en psykopatisk morder? I dette intervjuet på “Crime Time” forteller han hvordan man kan vite hva som er en “ekte” psykopat. Han forklarer også forskjellene mellom narsissisten og psykopaten og andre antisosiale personlighetsforstyrrelser.

https://www.youtube.com/watch?v=gOj0nUfSyao

 

SE OGSÅ: Intervju med James Fallon på NRK

Vi har tidligere skrevet om James Fallon i denne artikkelen: Hvorfor psykopaten aldri kan forandres – koblingene finnes ikke som hos normale mennesker

Har du VG+ abonnement kan du lese VGs artikkel her: Fant ut at han har drapshjerne

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Er det noe som burde være med som er utelatt? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.