Brudd med en psykopat

Hennes krokodilletårer lurer systemet

Hn lurer alle

En vinterdag jeg var han på vei hjem fra jobb og så en utrolig vakker en jente. Hun var så utrolig pen – veltrent og med et utrolig vakkert smil. Han fant ut at de bodde veldig nærme hverandre, og det ble til at han gledet seg til bussen hjem fra jobb i håp om å møte  henne.

Et par måneder senere tok han  kontakt med henne igjennom noen venner. Bare noen uker senere var de sammen – hun hadde sjarmert han i senk.

Det du leser her er starten på en kjærlighetshistorie som vi liker. Men det snur brått. Les om mannen som hadde alle kort mot seg. Med sin historie om rus og kriminalitet kunne hun bruke sine krokodilletårer og få alle til å tro på seg.

Er det han som er skurken eller har han truffet på en kvinne med trekk vi kjenner så altfor godt igjen?

LESERHISTORIE: I starten av forholdet var alt bra, bortsett fra at det var mye ekstrem sjalusi. Kanskje fordi jeg var bartender og fikk mye oppmerksomhet fra jenter? Kanskje jeg også så bra ut, siden jeg trente mye kickboksing og mixed marshall arts. Ikke vet jeg.

Jeg ble advart

Alt jeg vet er bare at sjalusien var ikke så plagsom i starten, fordi jeg var jo sammen med den jenta fra bussen som jeg var så forelsket i! Derfor overhørte jeg når vennene mine sa at denne jenta ikke var god i hodet. Jeg så ikke bak masken hennes. Ikke før etter hvert.

Jeg har vært på barnevernsinstutisjon fra tenårene. Listen med kriminalitet er lang. Det samme er min rushistorie. Dette var noe hun brukte lett mot meg.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Første gangen jeg merket dette var da vi var på stranden med venner. Hun fortalte meg at en av mine venner hadde lagt an på henne. Videre kunne hun fortelle at han påstod at jeg hadde prøvd å selge han kokain. Senere fant jeg ut at dette var intrigemakeri fra hennes side. Men, der og da klikket det for meg. Jeg fløy på kameraten min i sinne. Jeg husker dette bittert.

Visste hvordan hun skulle fyre meg opp

Det var ikke første og siste gangen hun trakk meg opp, og spilte meg på dette viset. Hun visste hvordan hun skulle fyre meg opp ved å fortelle at gutter stadig la an på henne. Etter hvert begynte jeg å forstå hvordan hun var. Da jeg konfronterte henne sa hun at hun gjorde dette slik at jeg skulle kjempe for henne. Dette sa hun etter jeg hadde truet med å gå i fra henne, med mindre hun forklarte seg.

Familien hennes var med i en kristen sekt, og dette gjorde det vanskelig for meg å bli kjent med dem.

Det var mye trusler fra deres side, og dette er en stor familie. Etter mye om og men ble jeg bedt hjem til dem, og følte meg godt tatt i mot.

Hennes mor hadde den samme sjarmen som sin datter

Dette var en flott dame på over førti med en utrolig seksuell og flørtete væremåte. Vi kom veldig godt overens og etter hvert følte jeg meg godt tatt i mot av alle. I denne perioden ble kjæresten min mer og mer kontrollerende. Sjalusien ble langt i fra bedre. Vi festet en del, og brukte kokain av og til.

Før jeg møtte henne hadde jeg holdt meg borte fra rus og kriminalitet i mange år. Men, kjæresten min likte denne livsstilen jeg kunne tilby henne som bartender- lukkede barfester og VIP fester.

Sjalusien gikk over til å bli direkte beskyldninger om utroskap og ofte fikk jeg kastet en mobil i hodet, eller måtte dukke unna for flyvende glass. Hun skjelte meg ut og beskyldte jentene for å legge an på meg. Det lå ingenting i disse beskyldningene! Likevel ringte hun foreldrene sine og fortalte at jeg var utro og slem mot henne hver gang vi kranglet.

Etter all den jobben for at foreldrene hennes skulle godta meg!

Hun tryglet på sine knær om å ta meg tilbake

Jeg gjorde det slutt flere ganger det første året, men av en eller annen rar grunn fikk hun meg tilbake hver eneste av gangene. Hun tryglet på sine knær. Jeg lurer fortsatt på hvorfor jeg var så dum? Jeg kunne spart meg mye smerte hadde jeg holdt fast på valget mitt. Ett år senere satt jeg i varetekt for mange småting. Jeg satt inne i 3 måneder.

Det var faktisk litt godt sånn som tingene var med kjæresten. Mange tenker sikkert at jeg har meg selv og takke for hvor jeg endte opp, men kjæresten min likte så godt at jeg var kriminell.

Det var spennende

Hun sa det var spennende og da jeg var i varetekt brydde hun seg så om meg. Sånn skikkelig! Det var den beste tiden i forholdet vårt! Kanskje fordi hun var i full kontroll og ikke hadde noen grunn til å være sjalu? Ikke vet jeg. Hun sendte i hvert fall bilder, kom på besøk og skrev brev til meg. Det var en fin tid.

Da jeg kom ut fant jeg imidlertid ut at hun hadde ruset seg masse med vennene mine. Hun ble arrestert for å ha rus på seg, rett etter jeg kom ut. Hun satt bare et døgn, siden det var hennes første gang med stoff. Jeg vil ikke si at vi var kommet på kjøret, men vi brukte stoff på fester nå.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Utpå våren døde broren min. Da grep hennes foreldre inn. De mente ting hadde gått for langt mellom oss og syntes synd på meg. De visste hvordan jeg hadde det siden de selv hadde mistet en sønn noen år tilbake i tid.

Jeg flyttet nå inn i kjelleren til besteforeldrene til kjæresten min. Det var så godt å få kommet seg bort fra det livet vi levde, og få lov til å sørge i fred. Freden varte bare noen dager. Kjæresten min begynte ganske snart å kontrollere ting.

Sektmøter

Hun ville vite hva jeg skulle gjøre og hun ville ikke at jeg skulle gå ut. Jeg fikk bare være med henne og familien, og jeg måtte være med på sektmøtene. Jeg følte meg veldig presset. Det endte med en stor krangel og jeg sa at nå var det nok. Jeg var ferdig med oss. Jeg er gravid. Du kan ikke dra i fra meg! Hun visste at jeg elsker barn, og jeg har ingen respekt for fedre som svikter barnet sitt. Plutselig kunne jeg ikke dra.

På denne tiden tilbød faren hennes meg en jobb- noe jeg virkelig trengte nå som jeg skulle bli pappa! Vi kom jo til å trenge mange ting.

Jeg merket imidlertid raskt at noe skurret.

Hun skulle hele tiden liksom bevise at hun var gravid. En sterk følelse sa meg at hun ikke var det.

Var ikke gravid

Jeg ba om ultralyd og hun virket stresset før denne testen og ville ha sex hele tiden. Ultralyden viste at hun ikke var gravid. Hun gråt og gråt. Da jeg spurte hvordan hun hadde fått vite at hun var gravid sa hun at de hadde sagt det på helsestasjonen.

Jeg ringte ned dit for å sjekke, men de hadde taushetsplikt. Derfor tok jeg kjæresten ned dit, og det viste seg at hun aldri hadde vært der. Det navnet kjæresten min hadde oppgitt på helsesøster fantes ikke på noen av helsesøstrene der. Det ble bare nok for meg! Jeg sa rett ut hva jeg mente og at nå var vi ferdig.

Familien hennes lurte på hvordan jeg kunne tro at deres datter kunne gjøre noe sånt mot meg. Det endte meg at jeg ble noen dager til, mens kjæresten tryglet om å få meg tilbake igjen. Jeg ville ikke det, men vi hadde sex igjen.

I Tabu forteller Tor Halstved om overgrep fra begge sin foreldre.

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Eksakt en uke etter denne testen fikk jeg tekstmelding med et bilde av en graviditets test på. Gravid. Da var det gjort, og det var nå det virkelige helvete startet.

Hun var ikke sen med å fortelle familien om nyhetene. Jeg hadde ikke noe valg og måtte bli hos henne. Vi flyttet ut i egen leilighet og jeg fortsatte å jobbe hos hennes far. Det gikk greit noen uker før sjalusien virkelig satte inn igjen. Dette var en ekstrem sjalusi fra helvete. Jeg fikk ikke se på serier eller filmer med lettkledde damer.

Da ble hun rasende og ting gikk fort i veggene når hun ble sint. Hun begynte å overvåke facebooken min, mobilen min og e-posten. Fikk jeg en melding fra en venninne var jeg utro. Hun ringte foreldrene sine hver gang vi kranglet og fortalte den samme gamle historien. Jeg var slem og utro.

Etter hvert fikk jeg ikke lov å besøke venner

I starten fikk heller de komme til meg, men etter hvert ble hun sjalu på kameratene min også. Folk orket uansett ikke å komme over heller med all giften hun spredde, og alt dramaet. Jeg tok dette svært tungt- fremdeles bar jeg jo også på sorgen etter broren min som var død.

Jeg slet med å leve A4 livet med henne. Jeg kuttet så klart det kriminelle og narkotika og gikk på jobb hver dag.

Men, når jeg kom meg hjem måtte jeg bare ha meg en øl eller to for å takle det som var på hjemmefronten. Det var bare kjeft å få. Enten hadde noen likt noe på facebook siden min, eller så hadde jeg lastet ned en film med for fine damer i.

Drakk for mye

Jeg drakk faktisk en del for å takle denne perioden i livet mitt. Jeg satt ofte bare og holdt munn mens hun kjefta. Det funka best. Kanskje unngikk jeg å få en mobil eller to i hodet, og den verste skrikinga.

Kanskje ville ikke naboen høre det. Jeg så jo faktisk ganske kriminell ut, og var trent- jeg var redd for at noen skulle tro at jeg slo henne.

Da dattera mi ble født var jeg jo faktisk nødt til å takle alt dette uten alkohol. Det ble tøft! Det jeg tidligere hadde trodd var sjalusi fra helvete, viste seg å være en brøkdel av potensialet.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Vi kunne ikke gå på utsiden lenger, fordi om en jente kikket på meg så var det min feil. Hun ville ikke høre på fornuft. Da vi var på strandferie var det et helvete, for det var min feil at damer var i bikini der. På flyet ble det et helvete fordi en dame skumpet bort i meg, og denne damen hadde silikonpupper. To uker etter denne ferien valgte jeg å gå i fra henne. Vi hadde et lite barn midt opp alt dette, og jeg begynte å frykte for mitt eget liv når hun var sjalu på sitt verste- hun var nå blitt sjalu på vårt eget barn for at jeg viste det mer kjærlighet enn henne. Det var som om hun mente det var bedre å ha meg dø enn å leve uten meg.

Hun løy og fortalte alle jeg hadde svindlet henne for penger, mishandlet henne og vært utro.

Jeg fikk leilighet hos en venn av meg på dagen. Reiste uten noen av tingene mine, og sa heller ikke fra. Kanskje det var feigt, men jeg hadde ikke klart å komme meg bort på noe annet vis. Dette var to og et halvt år etter jeg hadde møtt henne. Jobben hos faren mistet jeg selvfølgelig på dagen. Mamma og pappa hadde sett henne litt, men ikke mye. Det var kun vennene mine som visste hvordan hun virkelig var. I andres øyne var jeg djevelen. Hun var en sjarmerende jente, og selv var jeg en kriminell jævel som bare gjorde dritt. Jeg hadde forlatt den stakkars jenta og min egen datter. Slik ble det oppfattet. Jeg prøvde å komme tilbake til normalen og fikk heldigvis jobb som en venn av meg skaffet veldig raskt.

Likevel var det ikke snakk om at jeg fikk se min datter. Hun fortalte folk at jeg hele tiden var ruset og gjorde kriminelle ting. Familien hennes hjalp godt til med å sverte meg. Fortiden min ble melket for det det var verdt- etter en uke på den nye jobben min fikk sjefen min mye historier om meg. En på jobben var venn av både henne og familien. Jeg hadde da svindlet eksen min for penger, mishandlet henne og vært utro.

Heldigvis ble jeg reddet av han som skaffet meg jobben. Han fortalte hvordan ståa virkelig var.

Krokodilletårene lurte systemet
Jeg fikk bare se datteren min når hun trillet henne i barnevognen

Jeg fikk imidlertid ikke sett min lille skatt. Utenom når eksen møtte opp på jobben for å trille henne rundt i vognen. Dette knakk meg helt. Hun var nyfødt og liten, men jeg fikk ikke holde henne. Bare se på hvordan eksen min smilte og trillet henne rundt. Jeg fikk mye støtte på jobben for å klare meg igjennom disse episodene.

Fikk ikke besøke henne

En måned gikk uten at jeg fikk holde verken holde eller besøke jenta mi. Da foreslo eksen at vi skulle bli sammen igjen. Jeg sa ja til å møte henne for å snakke om dette, bare så jeg kunne få se dattera mi. Eksen ville ha sex, noe jeg gikk med på for å kunne få se dattera mi mere. Det ble starten på å betale i sex for å se dattera mi. Dette funket helt til eksen skjønte at jeg ikke kom til å komme tilbake. Da avsluttet hun det seksuelle og jeg fikk ikke se jenta mi.

Da saksøkte jeg henne og vi ble kalt inn til familievernkontoret til obligatorisk mekling. De kunne se at konflikten var for stor til å kunne fikses utenfor retten. I rettssaken tapte jeg på grunn av en dårlig advokat som ikke gjorde noen ting. Jeg ble fremstilt som en som bare var kriminell og rusa meg.

Selv om det var over ett år siden jeg hadde gjort noe sist. Jeg fikk bare lov å se datteren min under tilsyn. Det var ikke hyggelig i det hele tatt, bare slitsomt. Jeg fikk liten kontakt med min datter da hun ofte ved besøkene bare sov.

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Denne delen i livet mitt var så tung og frustrerende. Savnet etter dattera mi var så stort! Plutselig begynte eksen å komme på besøk igjen og ønsket sex. Jeg gjorde dette fordi da visste jeg at jeg fikk se dattera mi. Til slutt fikk jeg ha henne alene i helgene, jeg fikk ha henne i ukene pluss at jeg fikk se henne når eksen min faktisk var på besøk. Til tross for det falske forholdet var dette så godt!

Nå fikk jeg se min datter

Men, det varte bare noen måneder før min eks traff en fjorten år eldre narkoman hun ble sammen med. Jeg visste godt hvem dette var, og han var ikke bra. Han hadde hepatitt, også. Jeg dro til foreldrene til eksen og fortalte dem om dette. De mente jeg bare var sjalu, og trodde ikke jenta deres kunne ha gjort noe sånt. Heldigvis fikk jeg full støtte hos politi og barnevern til å hente dattera mi. Jeg hadde henne en uke og alt var bra.

Helt til jeg kontaktet familievernkontoret for å få til dialog mellom meg og eksen. Ved oppmøte fortalte de meg at jeg måtte levere tilbake datteren min. Jeg følte jeg ikke hadde noe valg, og leverte tilbake dattera mi. Det er det dummeste jeg har gjort. Da ble det stans på alt samvær. Jeg hadde nå kidnappet mitt barn, til tross for at jeg hadde hatt støtte av politi og barnevern. Min fortid ble brukt i mot meg- jeg bare rusa meg og var kriminell.

Jeg begynte å kjempe for harde livet å få ungen min tilbake. Barnevernet sluttet å ta telefonen. Fylkesmannen kunne ikke hjelpe. Ingen andre instanser heller, for den saks skyld. Ingen hjelp å få. Bare en redsel for hva som kom til å skje min datter der hun var. Min eks og kjæresten ringte meg stadig for å høre om jeg kunne skaffe rus. Politiet kunne ikke hjelpe. Jeg sluttet å spise. Bare jeg luktet mat ble jeg kvalm. Jeg gikk ned fra hundre til søtti kilo på en måned. Jobben mistet jeg. Fucket opp vennskap på vennskap. Jeg startet å ruse meg igjen. Selvmordstankene kom mere og mere. Samtidig fikk jeg stadig telefonen om at eksen og typen hennes kjørte rusa rundt uten lappen. Datteren min ble observert på dophandler. Jeg var helt ødelagt inntil foreldrene til eksen ringte meg. De delte min bekymring. Likevel gjorde de ikke en dritt. Jeg skrev ørten brev til barnevernet uten at de trodde på meg.

Jeg ble anmeldt for drapstrusler – krokodilletårene virket

Min eks fikk god hjelp av sin advokat til å finurlig bruke systemet. Jeg fikk besøksforbud. Jeg ble anmeldt for drapstrusler. Jeg ble satt i varetekt for drapstrusler, til tross for null bevis. Jeg hadde vist sendt henne over to hundre drapstrusler. Jeg hadde voldtatt henne og slått henne. Politiet forstod at dette var oppspinn, likevel ble jeg dømt for farlig atferd! Det eneste hun trengte å gjøre var å komme med krokodilletårer. Jeg var jo tross alt kriminell. Det var ikke så farlig med meg. Jeg kjemper kampen mot eksen min den dag i dag. Det er over fem år siden den startet.

Jeg fikk rapport fra barnevernet om at min datter har store sosiale problemer. Hun klarer ikke forholde seg til noen og sliter med sinne. Hun er fire år. Totalt ødelagt for at barnevern, familievernkontor og domsstoler ikke kan glemme at sakkyndige mente at min eks var en god mor. Han vurderte at eksen og hennes nye kjæreste ikke viste noen fare. Nå har min eks mistet vår datter, og hun har blitt omplassert til foreldrene hennes. Slik at hun kan se vår datter når som helst.

Barnevernet har satt henne der uten tiltak slik at det ikke er på papiret. Dermed hjelper barnevernet eksen min fortsatt. Til tross for at min datter er ødelagt, og det samme er jeg. På grunn av henne. Jeg har ikke glede i livet lenger og vil bare være for meg selv.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

 1. Anonym

  Dette var skikkelig sterkt å lese om. Føler med denne pappaen 🙁 Og tårene renner her.
  Kan ikke si at jeg vet hvordan du har det, for jeg har ikke opplevd og miste barnet mitt. Det jeg derimot har opplevd er å bli beskyldt for det meste av en ex, drapstrusler har jeg også mottatt. Dette ble også henlagt av politiet. Var så “heldig” og få en tidligere forsvarsansatt til etterforsker på politistasjonen. Forsvarsansatte beskytter hverandre og dermed kunne denne mannen få gå fri.
  Sender deg mange gode tanker, og skulle ønske jeg kunne ha hjulpet deg på noe vis. Du er en god far du, som tenker på barnet ditt til enhver tid. ER ikke alle pappaer som er som du.
  Psykopater finnes i alle former, kvinner og menn, folk i lederstillinger og i sekter. De er overalt og det er et mareritt og komme seg bort. Vi som er “offeret” av en psykopat vil alltid bli sittende med skylden.

 2. Anonym

  Noe av det dummeste man kan gjøre er å holde på å ha sex som han skriver her. Sex knytter oss mennesker sammen på ulike måter, enten vi vil eller ei. Så null fysisk kontakt!!
  Og jeg er ikke et offer.. jeg overlevde.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.