Psykopaten

Greven av Gral – farligere fiende for Kaptein Sabeltann enn du tror

Etter vår lille julespøk og sorgmuntre analyse av Julenissen har vi fått mange kommentarer. “Tror du på Julenissen?” var overskriften. Heldigvis kunne vi ikke fastslå at han var en psykopat, til det visste vi for lite. Men vi har fått en alvorlig tankevekker om selveste Greven av Gral i Kaptein Sabeltanns univers. Cecilie Cili Jordal ba oss gå gjennom teksten og sjekke av den. Og siden vi oppe i alt gravalvoret med psykopatene minner om at det går an å ha litt svart humor, tar vi oss ikke mer høytidlige enn at vi gjengir den her. (Det er tross alt romjul og teksten er litt skremmende.) Vi spør oss om tekstforfatteren hadde en bestemt person i tankene da denne visa ble skrevet:

https://www.youtube.com/watch?v=yAYQmFkXYDM

Greven av Gral med «Grevens sang», skrevet av Terje Formoe og komponert av Alf Emil Eik i 1999.

Grevens sang:

Greven av gral
Vil ha deg alene
Vil fjerne din vilje
Ære deg hva du skal mene
Greven av gral (ha)
Er lydløst tilstede
Ta din kraft og din glede!

Greven av gral!
Vil ha deg fullstendig (ha, ha)
Vil gjør deg liten
Ussel og svak og ulykkelig
Greven av gral! (al, al, al, al)
Vil ta deg til fange (ha, he, he, he)
Spre sin gift som en slange!

– Refreng –
Uten at du vet det
skal jeg dra deg mot meg
Lokke å lure deg i fella!
Tankene de skal du få… av Greven av Gral! (hmmm…)

Greven av gral!
Vi aldri befri deg (ha, ha, ha, ha)
Alrid la no’n dyrke frem drømmene i deg
Greven av gral!
Kan høre og se deg, dag og natt er han med deg!

– Refreng –

Når du føres inn i drømmen er greven altid våken
Han fører deg i natt og svyrer gjennom tåken

– Refreng –
Uten at du vet det
skal jeg dra deg mot meg
Lokke å lure deg i fella!
Tankene de skal du få…

Uten at du vet det
skal jeg dra deg mot meg
Lokke å lure deg i fella!
Tankene de skal du få… av Greven av Gral! (ha, ha, ha, ha, ha, ha, haaa, ha, uuuæææææ!!!)

Var det noen som kjente igjen noen andre enn Greven av Gral i denne teksten? Vi som driver denne bloggen, ser psykopater overalt? Ja, vi er vel litt “bloggskadde”. Det er ikke fritt for at avisoppslag leses på en litt annen måte nå enn tidligere. Men at vi skulle ha lesere av bloggen som fant psykopaten i Kaptein Sabeltanns univers, den var ny! 🙂 Riktig godt nyttår!

————————————————————————————-

Ingen kommentar enda? Har du funnet spor av psykopater på steder du ikke trodde de gantes? Bli den første som kommenterer! Klikk helt nederst på «Leave a reply” Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med en gang med det navnet du oppgir.  (Vil du vøre anonym skriver du “anonym” som navn.)

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep. Vi du sende din historie og få den publisert? Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt. Send mail til leserhistorie@gmail.com Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut.

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.