Barnefordeling

Han ville ta livet av meg og tvillingene

Jeg ble påført umenneskelig dødsfrykt av han som sa han skulle beskytte og elske meg. Nå har jeg kommet meg fri og dødsfrykten har jeg gjort om til å tørre å kjempe for andre.

Min  eks mann overbeviste meg om at han ville ta vårt liv med å kjøre oss i døden. Jeg møtte situasjonen med å forberede meg på døden. Jeg  var overbevist om at han kom til å klare å gjennomføre handlingen sin. Jeg husker jeg kikket bakover på tvillingene som satt i barnesetene og tenkte “Kjære Gud, nå kan ikke jeg beskytte dem. Du kan.” Jeg ba om at vi ikke måtte kjenne for mye smerte verken jeg eller tvillingene.

Hvordan en far kunne gjøre slik mot kone og to av sine egne barn det var og er den dag i dag helt ubegripelig for meg. Men han fikk ikke gjennomført handlingen lenger enn å overbevise meg om at vi ville dø. Han ble hindret i å fullføre drapet han ropte at han skulle utføre. Han satt med rattet og hadde kontroll helt og fullt på om jeg skulle dø eller ikke skulle dø.

Jeg fikk grepet telefonen  i bilen og ringt min mor tross at han flere ganger mens han kjørte prøvde fjerne telefonen fra meg. Han lykkes ikke før jeg fikk kontakt med min mor og da virket det som han ble litt lammet på en måte. Min mor ble redningen og gjorde politiets jobb med å ta hånd om meg og tvillingene etter en så traumatisk opplevelse. Som du forstår så overlevde jeg og tvillingene som satt i bilen i baksetet.  (De var såpass små at de husker ikke noe av dette heldigvis.) Mannen sitter nå og soner for både dette og mye annet han har påført oss og andre.

Fra den dagen så bestemte jeg meg for at jeg skulle kjempe for de som ikke selv klarer å kjempe, og min frykt for andres meninger er ikke lenger noe fokus for meg. Denne opplevelsen gjorde at min frykt for å si mine meninger når urett skjer er helt borte.

Les Når familiemedlemmer er fienden av Torunn Hansen som ble misbrukt av sin egen onkel.

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Ingen frykt er verre enn å bli overbevist om å dø. For meg ble dette en styrke selv om jeg er glad at gjerningspersonen nå sitter og tar konsekvensene av sine handlinger som ødela mye for oss. Det følger meg daglig. Selv om jeg har full kontroll på å ikke la det styre,men jeg har bedt Gud om å huske såpass mye at jeg vet å kjempe for andre som behandles uverdig. Jeg må leve med dette i årene videre hele livet, han må leve med fengsel i 9 år. Hvem blir straffet hardest av gjerningspersonen eller offer når slike ting skjer ?

Besøk også våre Facebooksider.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen?

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (4)

 1. tgrobstock@gmail.com

  Anonym kommentar: “Forferdelig å lese… Bra han sitter inne og at du kom deg fra han. Det er selvfølgelig offeret som sliter mest. Så fint du kan bruke erfaringe dine til en ressurs ved å hjelpe andre. Det er mange skjebner der ute som trenger hjelp og støtte.”

 2. tgrobstock@gmail.com

  Anonym kommentar “Hun sier “heldigvis så husker ikke tvillingene…” Jeg er ikke så sikker på om det er “heldigvis”. Jeg vokste opp de seks første årene av mitt liv sammen med mamma og pappa. Pappa var Psykopat og utrolig slem mot mamma, har jeg blitt fortalt. Problemet mitt er at det er så mye jeg sliter med, men jeg vet ikke hvorfor og hva som gjør at jeg sliter. Jeg bare vet at det er noe fra den tiden jeg ikke husker… Hadde jeg husket så kanskje det hadde vært lettere å “bli fri” fra det jeg sliter med…. Til ettertanke hvis små barn opplever traume….”

 3. Anonym leserkommentar

  Anonym kommentar: Har opplevd samme situasjon, også med 2 barn i baksetet.
  Noe av det siste han gjorde var å sikte med ladd pistol mot hodet på vårt funksjonshemmede barn. Kontaktet krisesenteret, ble avvist. Jeg anmeldte han men ble ikke trodd av politiet. Saken henlagt.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.