Barnefordeling

Hun avslørte seg med løgnen

Hun avslørte seg med alle løgnene

Hun har alle de klassiske trekkene. Han gikk fem på om alle historiene hun fortalte om sitt forrige dårlige ekteskap og vant hans sympati. Det var henne det var synd på. “Da jeg traff henne, var hun sjarmerende, offensiv”, skriver han – uvitende om at han var hennes neste offer. 

LESERHISTORIE: Hun ville fortelle meg alt om sitt dårlige ekteskap, en mann som var voldelig, psykisk ustabil, som var sykelig sjalu. Jeg liker jo ikke slike menn, så sympatien fikk hun jo.

Mannen var utro, sa hun

Jeg blir sint av slike historier. Da hun mye senere fortalte om sine  utroskapshistorier i dette ekteskapet, begynte lunta å tennes for meg. Var han så gal som hun mente, ville det være med livet som innsats å være utro. Men før det, viste hun meg “kjærlighet”. Hun sa de rette tingene.

Jeg ville ikke være den som ødela ekteskapet, så hun måtte skille seg først og det gjorde hun. Da kom det mye gørr om hennes tidligere ektemann. Det var veldig så gal han var og da begynte nok nettet å snøre seg sammen rundt meg, uten at jeg merket det. Min mor sa etter sitt første møte; “Denne damen er ond, kom deg vekk!” Men det var min mor. Hvem lytter til sin mor, når man har blitt voksen? Hadde jeg bare lyttet….

Vi flytter sammen, med allerede tre barn, hvor ett er mitt. Barnet mitt fikk gjennomgå og hennes mor var også vanskelig og mulig å samarbeide med i følge min daværende kone. Hennes eksmann fikk seg en ny dame og da ringte min daværende kone hans nye og fortalte om hvor dum hun var og hvor gal denne mannen kunne være.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han lyver og lyver, påsto hun. “Da må være jeg være dobbel så ærlig for oss  begge!”.

Jeg merket sterkt ubehag allerede da, særlig i forhold til mitt barn og hvordan hun trakk seg unna og ikke ville være der. Eller hver gang jeg gjorde en avtale med barnets mor, ville hun endre det . Skulle jeg gjøre noe alene med mitt barn, var det uaktuelt, da måtte hennes to også få være med.

Ubehaget ble sterkere, når hun hver gang det var noe med barna hennes, så viste hun tydelig medhold til barna, når de var tilstede, ting som vi burde tatt senere alene som voksne. På toppen var hun veldig opptatt av kun den ene av sine to, fordi denne var så flink på skolen, mens den andre ikke var like flink til alt, ble det en klar skjevfordeling mellom de to.

Det likte jeg dårlig, men å blande meg inn, kunne jeg bare glemme. Det var hennes barn. De ble stadig  sendt ut i krigen, for at det skulle være dem mot meg, siden de to bodde sammen med oss.

Vårt barn ble sykt – det var henne det var synd på

Vi fikk et barn sammen, som etter kort tid ble veldig sykt.

Da var det utrolig mye mer synd på henne enn både det syke lille barnet og meg. Alle skulle vite hvor ille hun hadde det, for hun hadde verst. Det var trist og ille, for vi kunne ha mistet dette barnet, men det overlevde en stor operasjon.

Når vi så kom hjem, ble det kun jeg som skulle ta meg av dette barnet, psykopaten måtte hvile hele tiden, for det var hun som hadde lidd mest. Utad, virket det som om vi delte på alt, men sannheten var en helt annen. Alle sykehusopphold og kontroller ble gjennomført uten henne, “hun taklet ikke sykehus”, som om noen gjør det, men noen må være der for barnet! Slik har det vært hele tiden, kun det som gagner henne, så stiller hun. Være på møte å bestemme, men å delta når barna har det som verst, ikke snakk om.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Etterhvert ble det bare verre, hun skulle sjekke mobilen hele tiden, vite hvem jeg jobbet med, hvilke damer som jobbet der, om de var pene osv. Greit å vite om slikt, men måten hun spør på, er svært ubehagelig. Veldig intens og ikke minst, langtekkelig, helt du ikke orker mer og hun her dro opp all gørr hver gang, slik at samtalen ble lengre og lengre.

Store historier av ingenting

Det som var en liten ting, ble hele historien av ting hun ikke likte. Skulle jeg ut med venner eller jobb, ble jeg behandlet som en tenåring, når jeg måtte være hjemme.

Jeg måtte ringe hjem, slik at hun fikk vite hva som skjedde og hvem og hvordan. Etterhvert ga jeg faen i dette og tok heller dritten når jeg kom hjem. Ble mange sene morgentimer.

Vennene ble borte.

Vi fikk ingen invitasjoner fra mine gamle venner, fikk heldigvis noen nye. Skulle vi ut med dem var det alltid slik at jeg ikke kunne snakke med mennene der, for jeg var så dårlig og liten, fordi jeg ikke hadde ikke noe å snakke med dem om.

De var for smarte og hadde så viktige jobber. Hadde jeg gjort rent deler av huset, ble hun alltid sint fordi jeg måtte jo ta hele, for hun var så sliten etter jobb og jeg kunne ikke overlate resten til henne.

Hun ble mer  og mer opptatt av å fortelle hvor dårlig mann jeg var og at ingen ville ha meg om jeg flyttet ut. Med kjærligheten fraværende, var jeg utro i lengten etter litt nærhet og en god oppmerksomhet. Det gjorde godt der og da, men for barna måtte jeg holde ut å prøve litt til.

Barna ble brukt

Etter over ti år og ett barn, ble det nok. Jeg gikk, jeg måtte puste og leve. Mye man gjør for barna, men skulle jeg leve litt lenger, måtte jeg ut.

Det ble samme leksa som mange andre opplever, barna blir brukt i alle sammenhenger og settinger. Jeg fikk høre at jeg vil ikke ha barna, skjønner at du ikke vil se dem. De sier stygge ting om deg, en lang remse med oppgulp og løgner.

For er det en ting hun er god til, så er det løgnene. Hele tiden, mot og for alle.

Samarbeid er kun når jeg er enig, hvis ikke blir det retten og advokat hver gang.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hun bryr seg ikke om de avtaler vi bruker disse advokatene til, hun mener hun er høyere opp enn de og Norsk lov og ikke minst Barneloven. Vi skulle bo i samme skolekrets, det ble bestemt i retten.

Hun flyttet og sa at jeg måtte godta det, for den avtalen var ikke verdt papiret det var skrevet på, sa hun. Ingen av våre barn ville flytte med, særlig etter at hun som er mye syk, ble dårligere og ikke kunne flytte.

For det ble bestemt, faktisk i fellesskap at de skulle kunne velge og ovenfor alle instanser var hun selvfølgelig nervøs for hva barna skulle si. Det var et spill, for hun hadde en hel klar plan på dette. Strek i regningen var at hun som ble sykere ikke ville bytte miljø og den minste ville i hvertfall ikke flytte.

Begge bodde hos meg helt til hun og henne samboer var ferdig med å pusse opp, da skulle hun gå til retten. Igjen, for å få den yngste til å flytte, mot sin vilje.  Advokater inn, men jeg ville ikke sette barnet på pinebenken og sa vi kunne prøve å lage en avtale de fikk vite om, slik at en retrett ikke skulle være noe problem. Men ved å kjøpe barna, går det ofte greiere.

Jeg har hatt et par forhold etter min lykkelige skilsmisse, men de orket ikke dette mennesket, som snoket seg inn livene våre. De fikk samme telefonen som hennes forrige eksmanns kone fikk for lenge siden.

Klare trusler om meg og hva slags mann jeg er. Jeg har nå flyttet et stykke unna men å få ro er er nytteløst. Sabotasje om henting og bringing fortsetter, for de kan jo ikke ta offentlig transport og hun gjør ingenting for å hjelpe sine barn for da hjelper hun jo meg. 20 år i helvete er lenge, men jeg klarer dette og jeg vet at snart skal jeg sette en strek, når den yngste blir litt eldre.

Det betyr null kontakt!

LES OGSÅ:

 

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no

Blodtørstige psykopater i nyhetene og på film er typisk menn. Men er det flere mannlige enn kvinnelige psykopater?

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner med psykopatiske trekk en dramatisk personlighet, de kjenner lite empati, de manipulerer, er selvsentrerte og egoistiske.

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

Det er sannsynligvis like mange kvinnelige som mannlige psykopater i samfunnet, mener psykiater i følge Side2

Det osynliga våldet

Psykopater er ikke kun mennesker med tatoverede overarme, der sidder bag tremmer. Psykopaten kan lige så vel være en ganske almindelig familiefar – eller mor  der udadtil virker charmerende på omgivelserne. Psykopater er nemlig sociale kamæleoner, der kan passe perfekt ind i enhver situation.

6 tegn på at du skændes med en psykopat

LES OGSÅ: Sjekk anbefalt litteratur og bøker du kan bestille 


Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for “Anonym”. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (7)

 1. Anonym

  Anonym kommentar: “Jeg ble tvangsinnlagt av min psykisk syke mor. Som er bipolar og psykopat. Misbrukte politi. De tok barna mine. Politiet og barnevernet plasserte de hos min eks. Ikke fått se eller snakke m ex de på 6 uker”

  • Anonym

   Forbauser meg ikke.
   Det beste du kan gjøre nå – må vel være å klare å fortelle så rolig og nøye du kan – beskrive HVA som skjedde. Fortell – håper du er heldig og møter en dyktig terapaut på dette.
   Psykopatene – manipulatorene på alle plan er i ferd med å bli mer avslørt for tiden heldigvis!

  • Anonym

   Klassisk kommentar fra min mor; Du må tvangsinnlegges på psykeatrist!

  • stigma

   “Bipolar Psykopat”?! Oksymoron, kalles det, når du setter sammen to motstridende ord.
   En bipolar (manisk depressiv) er en emosjonell lidelse, hvor man føler aLT FOR MYE. Psykopaten føler absolutt ingenting!

   • stigma

    Du forveksler kanskje “bipolar” med “borderline”?

 2. Anonym

  Anonym kommentar: Veit akkurat hvordan slikt kaos e. Har vært i så og si tilsvarende sjøl…ta tegnan tidlig, og trø forsiktig i salaten, for i salaten tråkke du læll…og for all del ikke lag unger som får slite i 12-15 år før de får noe de skulle ha sakt sjøl, og bestemme litt mer i omsorgs og oppvekts-situasjonen sin..

 3. Anonym

  Gratulerer med en “lykkelig skilsmisse fra psykopaten. Og kondolerer med trøbbelet det gir deg resten av livet pga felles barn.
  Fra nå av:

  1.Lytt til din MOR!!
  2. Lytt til DEG selv -magefølesen- som er uten ego.
  3 .IKKE vær en “emosjonell støtte” for “ulykkelig gifte el andre i et forhold -be de snakke med partneren sin”
  Det er et utrolig RØDT flagg når noen smigrer el smisker seg inn sånn..starter med sympati m.m Emosjonelt utroskap.
  4. IKKE innled noeslags forhold til en kvinne som du ikke kunne gjort rett foran partnerens øyne!!
  5. Regn med at dersom hun/han forteller om tidligere voldelige partnere – og IKKE forteller mye om hvordan det var… så kommer deres egen oppførsel fram etterhvert -“fortalte om sine utroskap osv”
  6. Forlat psykopaten -før du sjøl er utro.
  7. Regn med lang tid i terapi etter et sånt forhold og
  TA VARE på deg og barna.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.