Psykopaten

Psykopaten har stålkontroll på sitt offer

Denne kvinnen ble holdt under stålkontroll fremgår det av artikkelen på TV2´s sider. Om han er en psykopat vites ikke, som vanlig omtaler mediene saker hvor man kjenner igjen trekkene uten å bruke fy-ordet “psykopat”. Mediene må jo referere noen, de vil ikke selv karakterisere noen som psykopat. Sannsynligvis heller ikke dommeren. Eller sakkyndig i saken? Les artikkelen og døm selv. Har du lest artiklene på bloggen kjenner du deg kanskje igjen?

 

 

Du finner artikkelen her:

https://www.tv2.no/2014/12/01/nyheter/sunnmore/familievold/6296678

 

——————————————————————————————————

Du er velkommen til å legge igjen en kommentar til dette innlegget. Helt nederst på siden (ikke i kommentarfeltet under) kan du legge igjen din kommentar med fullt navn som da blir synlig og står for din egen regning.

Vil du kommentere anonymt eller har du en historie du har lyst til å dele med våre lesere? Da kan du benytte kontaktskjemaet under:

[contact-form][contact-field label=’Navn (blir ikke vist noe sted)’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail (blir ikke vist noe sted)’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted om du har’ type=’url’/][contact-field label=’Anonym kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Alle kommentarer og innlegg leses av oss før de publiseres. Dette for å være sikre på at ingen kan kjennes igjen i det som skrives. Kommenterer du eller deler din historie anonymt er det ingenting i innlegget som kan knyttes til deg. Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Psykopati er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.
Du er også velkommen til å følge bloggen! Legg inn til e-mail adresse nederst på siden. Da vil du motta en epost hver gang vi publiserer et nytt innlegg. Husk å dele med dine Facebook-venner – trykk på deleknappen nedenfor.
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. tgrobstock@gmail.com

    Anonym kommentar: Jeg har vært sammen/gift med en kontrollerende og agresiv mann i 14 år. Kom meg vekk fra ham etter ett år i utlandet med ham og mine 3 barn. Det var etter en veldig traumatisk og skremmende episode som varte i 5 dager. Barna mine og jeg måtte ligge i skjul, kunne ikke føre de på skolen, ikke gå på butikken osv. Heldigvis hadde jeg gode venner som støttet meg, lånte meg hus, handlet, støttet meg å ta kontakt med politiet. Dette er en meget kortfattet historie om siste episode, fordi jeg ikke klarer å sitte å skrive alt i detalj. “Denne episoden”, ble av han kalt for en bagatell.
    Har hadd episoder der han har vært gal av sjalusi når jeg var på kurs med jobben, gikk på fest med venner ect. Han kunne terrorisere meg og de rundt meg ved å ringe konstant. Han har i tillegg et alkohol problem og hadde raseriutbrudd når han var full. Han kunne rasere hus, også mens ungene var til stede,kjøre i fylla, ta sikringene i huset slik at alt ble mørklagt, og det var mens barna satt i badekaret. Han har kastet meg i veggen, holdt meg fast, låst meg inne, terrorisert meg psykisk, men som han selv sier, han har aldri slådd meg, så hn var ikke voldelig. Alt dette som han gjorde var min skyld. Etter hans mening, var det jeg som “trigget” han til dette. Han prater nedsettende om alle andre som bruker vold, og er utad en veldig “rettfedig” mann. Er snar å kritisere andre for sine feil, og det er aldri han som har gjort noe galt. Nå ett år etter er jeg skilt,bor med mine tre barn, men han har nå flyttet til samme kommune. Siste melding jeg nå fikk var at jeg måtte til familievernkontoret for å avtale samvær.Jeg føler nå at han vil prøve å “ta meg” på andre måter, og spesielt gjennom barna. Kjenner jeg har lyst til å brekke meg bare ved tanken av å sitte i samme rom som ham. Denne historien er bare et pirk i overflaten. Har mange episoder i løpet av de 14 årene, men blir nok alt for mye å skrive hær. Nå sitter jeg og venter på “bomben” som jeg vet vil komme.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.