Fem og et halvt års fengsel for grotesk vold mot egne barn - Psykopaten

Fem og et halvt års fengsel for grotesk vold mot egne barn

Nettavisen skriver om en mor som ble dømt til fem og et halvt år i fengsel for grotesk vold mot sine barn. Vi kjenner igjen trekkene. Ingen empati og fullstendig følelsesløs for de skader hun påfører selv sine egne barn. For neste dag å fremstå som den perfekte mor. Økonomisk svindel. Det skremmende er at barnevernet har mottat mange varsler og bekymringsmeldinger uten at noen reagerer.

Østlandets Blad refererer alle bekymringsmeldiingene og hvordan hjelpeapparatet blir varslet og ikke følger opp. Det er skremmende at ingen blir stilt til ansvar for at barna blir skadlidende for livet. Du kan lese mer her:

https://www.oblad.no/nyheter/alle-varslet-om-brak-ingenting-skjedde-1.8673273

Du kan lese artikkelen i Nettavisen her: https://www.nettavisen.no/nyheter/mor-dmt-for-grotesk-vold-mot-fem-barn/8517412.html

 

——————————————————————————————————

Du er velkommen til å legge igjen en kommentar til dette innlegget. Helt nederst på siden (ikke i kommentarfeltet under) kan du legge igjen din kommentar med fullt navn som da blir synlig og står for din egen regning.

Vil du kommentere anonymt eller har du en historie du har lyst til å dele med våre lesere? Da kan du benytte kontaktskjemaet under:

Alle kommentarer og innlegg leses av oss før de publiseres. Dette for å være sikre på at ingen kan kjennes igjen i det som skrives. Kommenterer du eller deler din historie anonymt er det ingenting i innlegget som kan knyttes til deg. Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Psykopati er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.
Du er også velkommen til å følge bloggen! Legg inn til e-mail adresse nederst på siden. Da vil du motta en epost hver gang vi publiserer et nytt innlegg. Husk å dele med dine Facebook-venner – trykk på deleknappen nedenfor.

1 Comment

  1. Anonym leserkommentar

    December 5, 2014 at 8:11 pm

    Dette er skremmende nært…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.