Psykopaten

Har Kristoffer et poeng? Eller er han bare et av mange nettroll?

Vi tar ofrene for psykopater på alvor. Vi har selv kjent på kroppen hvor helseskadelige de er. Psykopatene er et stort og alvorlig samfunnsproblem. Vi og våre lesere har derfor engasjert for å skape oppmerksomhet rundt psykopaten og dens ofre. Nær 450.000 lesere har vært innom sidene våre siden starten i sommer. Mange sender mail og takker for at de endelig fant et sted som setter fokus på skadene en psykopat kan påføre andre.

Mange har sendt inn sine historier og fortalt om hvordan livet nesten er ødelagt i et møte med psykopaten. Vi gir leserne anledning til å dele og diskutere anonymt. Mange velger også å stå frem med fullt navn.Fem måneder etter at denne bloggen ble startet har vi mange tusen lesere som deltar i diskusjonen. Vi slipper alle til. Nettrollene har vært fraværene i de mange tusen kommentarene som er knyttet til innleggene.

Vi har kun slettet tre innlegg som åpenbart var sjikanøse. Kristoffer kommenterte under fult navn og var et grensetilfelle. Men i stedet for å slette hans kommentarer tar vi han på alvor og svarer ham på redaksjonell plass.

Han skriver “Faen dere er sjuke i huet om dere blir sammen med sjuke folk er det faen meg noe galt med dere…”

Vi svarer: Ja, man kan bli psykisk og fysisk syk av å være utsatt for en psykopat over kort eller lengre tid. Etter et brudd med en psykopat kan det ta mange år med terapi for å komme tilbake og bli “hel” som menneske. Vi anbefaler deg og alle som vil lære om psykopaten og ofrene å lese historiene fra leserne som er publisert på bloggen så vil du forstpå hvor helseskadelige psykopaten er. For riktig å fordype deg, vil vi anbefale deg å ta en titt på literaturlisten som du finner her:

https://psykopaten.info/anbefalt-litteratur/

Kristoffer skriver videre at “Du ser jo fort at en person er sjuk i huet”. Om han hadde tatt seg bryet med å lese artiklene på bloggen så ville han ha lært at en av de største utfordringene i et møte med en psykopat er nettopp at man ikke gjør det. Psykopaten er ekspert på å fornemme folks følelser og har enestående evne til å manipulere og tilpasse sin dialog. De som møter en psykopat føler ofte at de har møtt sin sjelevenn. En som overøser de med komplimenter og som virkelig “ser” deg. Så nei, det er ikke mulig å se at en person er en psykopat, kanskje heller det motsatte. Har man kunnskap om psykopatens vesen kan man imidlertid lære seg teknikker som lettere avkler psykopaten. Det ligger flere artikler på bloggen som omhandler dette. For eksempel denne: Dater du en psykopat? Her er alle kjennetegnene. Den finner du her:

https://psykopaten.info/2014/08/09/dater-du-en-psykopat-her-er-alle-kjennetegnene/

Han skriver videre at om man ikke har de egenskapene så “bør man flytte på vidda”, “slutt å syt og klag så jævlig. Kom dere på beina å gjør noe med situasjonen da vettu“, og så videre.

De siste kommentarene anser vi som sjikanøse og nedsettende for alle som er ofre for psykopaten. Vi har likevel valgt å ikke slette hans innlegg siden vi svarer på det her.

Om Kristoffer er et nettroll eller bare en mann som er ubetenksom, ufølsom og har lite innsikt overlater vi til leserne å avgjøre.

——————————————————————————————————

Du er velkommen til å legge igjen en kommentar til dette innlegget. Helt nederst på siden (ikke i kommentarfeltet under) kan du legge igjen din kommentar med fullt navn som da blir synlig og står for din egen regning.

Vil du kommentere anonymt eller har du en historie du har lyst til å dele med våre lesere? Da kan du benytte kontaktskjemaet under:

[contact-form][contact-field label=’Navn (blir ikke vist noe sted)’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail (blir ikke vist noe sted)’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted om du har’ type=’url’/][contact-field label=’Anonym kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Alle kommentarer og innlegg leses av oss før de publiseres. Dette for å være sikre på at ingen kan kjennes igjen i det som skrives. Kommenterer du eller deler din historie anonymt er det ingenting i innlegget som kan knyttes til deg. Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Psykopati er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

 

Du er også velkommen til å følge bloggen! Legg inn til e-mail adresse nederst på siden. Da vil du motta en epost hver gang vi publiserer et nytt innlegg. Husk å dele med dine Facebook-venner – trykk på deleknappen nedenfor.

 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (6)

 1. Anonym Kommentar

  Jeg var i mange år sammen med en psykopat. Vi har 3 barn sammen. Min eldste sønn og jeg ble utsatt for psykisk og fysikk vold fra han. Jeg klarte å flytte fra han før min yngste datter kom i trassalderen. Da ville han begynt å være stygg med henne også. Han hadde i noen år besøksforbud og fikk ikke ta kontakt med verken barna eller meg. Dette var godt for oss. Vi fikk da rom og tid til å bygge oss opp igjen. Han ble politianmeldt men saken ble henlagt under sterk tvil. Far har nå etter 4 år gått rettens vei for å gå samvær med barna. Retten ser på meg som en over engstelig mor som overfører angsten på barna. Dette føler jeg ikke stemmer. Jeg er positiv ovenfor barna når de skal være med far. I begynnelsen hadde far samvær med tilsyn. Nå har han ikke det lenger fordi retten mener det ikke er nødvendig. Jeg vet at min eks lyger i retten for å stille seg i et godt lys. Jeg vet at han vrenger på virkeligheten. Jeg vet at når retten ikke er involvert lenger vil han vise sitt sanne jeg. Men jeg kan ikke bevise dette. Han har en ny kone. det er positivt i den forstand at han er mer opptatt av henne enn oss. Men hun pusher på for at han skal ha samvær med barna. Om hun ikke hadde presset på ville nok ikke far gått rettens vei. Fortvilelsen min bunner i at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre for å beskytte barna mine. Hva skal jeg gjøre? Barnevernet kan ikke gjøre noe nå. Barna er utstyrt med telefon så de kan ringe etter hjelp når de trenger det. Men jeg kan ikke beskytte dem mot det de kommer til å bli utsatt for. Det er paradoksalt; – om jeg hadde blitt værende i forholdet ville jeg blitt straffet for ikke å ha beskyttet barna. Nå blir jeg irettesatt av Norsk rett for å holde barna borte far far. Jeg beskyttet dem fra en voldelig far…. Jeg ønsker mer enn noe annet at barna mine skal ha en god og trygg far som de kan være så mye som mulig med. Men det har de dessverre ikke. Hva kan jeg gjøre for å beskytte dem ?

 2. Anonym Kommentar

  Altså det er ikke alltid slik at man nødvendigvis blir sammen med en. jo jeg ble det. visste det ikke før etter det hadde gått en stund. jeg var ung og naiv og hadde lite erfaring med forhold. jeg trodde det skulle være sånn. trodde det var normalt. til jeg kom hjem til min mor og søster og fikk høre at det ikke var normalt. jeg har også vokst opp med far som er psykopat. Så lenge Kristoffer Jensen er her på siden så vil jeg ikke være her. jeg kommer heller ikke til å kommentere noe offentlig så lenge han er der.

 3. tgrobstock@gmail.com

  Anonym kommentar: Såg Kristoffer Jensen kommenterte eit innlegg ang. ulv på Firda.no. Der han skriver at han kunne tenke seg å skyte alle sauebøndene og gjerne ville sitte i fengsel om han gjorde det. Såg at innlegga hans var sletta i kommentarfeltet.

 4. tgrobstock@gmail.com

  Anonym kommentar: Kristoffer Jensen har et poeng, for NÅR du har innsett hva du kjemper mot MÅ DU LØPE – Å ALDRI SNU DEG TILBAKE.. i verden fins både Det gode og det vonde dessverre. Vi snakker her om det vondeste mennesker kan oppleve, noen du er glad i misbruker deg og andre, til og med egne barn, på det groveste. Du står igjen i sjokk når dette går opp for deg. Jeg bad til Gud, og fikk hjelp. Hvordan vil jeg ikke gå inn på her. Jeg holder fortsatt fast i plogen, og blikket mitt er nå rettet fremover.. Jeg vet psykopaten får den straffen han fortjener, men ikke av meg. Mine første øyeblikk hvor jeg skjønte at jeg ble manipulert og hvor jeg kjente at diskusjonene med et umodent menneske slet på kreftene, googlet jeg ordene “manipulasjon og ukontrollert sinne”.. Svarene var tydelige, og en tøff “eksamen” stod for tur. Jeg måtte da være smart og tålmodig, og jeg fikk hjelp på mirakuløst vis når eksamen var igang. Jeg snudde meg aldri.. Nå sitter jeg igjen sterk, men også full av undring. Hvorfor ble dette en del av mitt liv? Hva kan jeg bruke denne erfaringen til, og hvorfor har menneskene i 2014 så lite kunnskap om disse personlighetsforstyrrelsene. Jeg vet at jeg møtte en som er covert narsissist. Nå vil jeg takke initiativtakerne til denne bloggen, og for informasjon jeg har funnet på internett. Samtidig takke for meg her. Jeg er sterk nok til å gå videre i livet mitt nå og mitt valg er å se fremover og det med ansiktet vendt frem. Jeg slutter fra idag å lese ALT jeg kan om emnet. Jeg velger det gode og stoler på at jeg får hjelp til det videre også.. Vi har alle våre oppgaver i livet, til initiativtakere til bloggen: STÅ PÅ, FOR JOBBEN DERE GJØR ER VELDIG VIKTIG! Takk.

 5. Kristoffer

  Jeg HAR et poeng 🙂 Å det var aldri negativt ment fra første stund 🙂 Det folk ikke forsto er at om du møter en sjuk jævel må dere som nevnt over komme dere ut av det å ikke se dere tilbake. Det eneste folk forsto er å snu det i negativ forstand å henge meg ut her med fullt navn, noe som forøvrig strider med lovverket, så her kommer det inn en anmeldelse slik at dere har det klart for dere 🙂 Nei jeg er ikke sjuk, men jeg så en kommentar på nettet ang dette temaet, hvor jeg følte en kommentar var på sin plass 🙂

  • Redaksjonen

   Hei Kristoffer. Du kommenterer med din egen Facebook-profil i full offentlighet og vi tar deg på alvor og svarer deg. Hva andre mener om dette får de stå for selv.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.