Å leve med en psykopat

Har du vært utsatt for en psykopat som opptrer som en økonomisk parasitt?

 

shutterstock_177537455

I morgen trekker vi opp et nytt tema om psykopater som opptrer som økonomiske parasitter. De svindler, bedrar, låner penger som de ikke betaler tilbake og har selvfølgelig ingen forståelse for at dette rammer den godtroende part. Mange av disse sakene havner i retten. Har du erfaringer med en psykopat som har rammet deg økonomisk. Del gjerne din historie med oss.

Vi publiserer anonymiserte historier. Den beste måten å bekjempe psykopatens ondskap er å avkle de metodene som benyttes. Del din erfaring, kanskje kan det hjelpe andre i samme situasjon.

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Fra en leser: “Hei, jeg var samboer med en mann i 3 år. Han og en sønn på 15 år flyttet inn til meg og mine barn. Jeg hadde stort hus med utleiedel og hadde egen bedrift med 2 ansatte. Dein første tiden jobbet han ikke å betalte dermed ikke noen av utgiftene til hus og dagligdrift. Han fortalte at han skulle selge sitt hus og dermed kjøpe sæ inn i mitt hus når d va solgt.Dette var selvfølgelig løgn, han eide ikke noe hus. Da han fikk jobb ville han at min bedrift skulle leie han ut slik at han kunne ta 500,- i timen istedentfår 180,- kr som ansatt der. Han tjente over 300 000,- på noen mnder der. Resultatet ble at da regningen kom til min bedrift på moms og skatt så fikk æ beskjed om at pengene va brukt opp. Jeg lurer enda på hva han brukte pengene på. Min bedrift overlevde nesten ikke denne regningen å dette resulterte i at all min selvtillit gikk i kjelleren. Dette er bare en liten del av en lang historeie æ har brukt lang til på å bearbeide, mistet alt av tillit å klare ikke tru at æ va så dom som lot mæ lure på denne måten. Vi fikk også en sønn i løpet av disse 3 årene og idag bruker han barneværn og alle vi kjente til å sverte mæ og prøver og ta barne ifra meg.”

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.