Artikler i pressenFilm og dokumentarer

Dansk TV2 Interjvu med forfatteren bak boken «Sådan spotter du en psykopat»

Skjermbilde 2014-08-16 kl. 21.56.27

Henrik Day Poulsen, overlæge i psykiatri

På bloggen poster vi våre egne og lesernes erfaringer. Vi har etterhvert en god samling med artikler, presseoppslag, litteratur  og andre kilder. Vi skal også bygge opp en egen seksjon med radio/TV-dokumentarer. I kveld markerer vi dette med et intervju med Henrik Day Poulsen, overlæge i psykiatri ved Bispebjerg Hospital Psykiatrisk Center København. Intervjuet var på dansk TV2 i anledning utgivelse av hans bok «Sådan spotter du psykopaten». Ta deg tid til å se på dette.

https://go.tv2.dk/kropogsundhed/2014-05-27-ny-bog-sådan-spotter-du-en-psykopat

……….

Du er velkommen til å legge igjen en kommentar til dette innlegget. Klikk på «Leave a comment» nederst i artikkelen. Da fremstår du som den du er logget inn som – med ditt navn.

Vil du kommentere anonymt eller har du en historie du har lyst til å dele med våre lesere?  Da kan du sende en email til leserhistorie@gmail.com eller benytte kontaktskjemaet under:

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Alle kommentarer og innlegg leses av oss før de publiseres. Dette for å være sikre på at ingen kan kjennes igjen i det som skrives. Kommenterer du eller deler din historie anonymt er det ingenting i innlegget som kan knyttes til deg.
Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Psykopati er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.
Klikk  på overskriften til artikkelen så får du en deleknapp nederst på siden.
Du er også velkommen til å følge bloggen! Legg inn til e-mail adresse oppe til høyre på siden. Da vil du motta en epost hver gang vi publiserer et nytt innlegg.
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.