Praktiske råd

Har du truffet en sjarmerende mann som overøser deg med komplimenter?

shutterstock_156756584

 

Da er du heldig. Vi vil gjerne la oss sjarmere, og vi elsker kvinner og menn som er lyttende, morsomme og forteller gode historier. Får du roser på jobben og hyggelige tekstmeldinger etter din første date? Strålende! Slike menn og kvinner vil vi gjerne bli kjent med. Men stopp en halv. Er det noe midt oppe i den første forelskelsen som skurrer? Noe med magefølelsen som sier at det er noe som ikke stemmer helt?

Flere av våre lesere har fortalt hvordan de tilsynelatende traff sin drømmemann eller drømmekvinne. Noen oppdaget raskt at noe ikke stemte, og fikk brutt relasjonen. Noen ble fanget i nettet og endte opp som samboer eller gift med barn før de innså at de hadde havnet i det farlige grepet. De hadde blitt sammen med en psykopat. Fanget.

Du må ikke bli skremt. De aller, aller fleste sjarmerende, intelligente og morsomme kvinner og menn er nettopp det. Etter forelskelsen kommer riktignok hverdagen med de utfordringene de fleste par møter. Men mellom to voksne normale personer kan konflikter og utfordringer løses. Mange vokser på det, eller skilles. Noen skilles også som venner. Man samarbeider om barna og klarer å bli enige i fornuftige løsninger. Slik er det aldri med en psykopat.

Hvorfor er det så mange som ikke klarer å avsløre psykopaten før man sitter i grepet? Les artiklene på bloggen, så forstår du kanskje mer. Du skal imidlertid her få noen kokrete råd før dine første stevnemøter. Vi lager her en liten beskrivelse som bør gi deg uro og få varsellampene til å lyse rødt:

  •  Psykopaten har et dårlig forhold til sin mor.
  • Psykopatens tidlligere kjærester har alle en eller annen diagnose. De har enten vært alkoholiker, rusmisbrukere eller slitt med psykiske problemer.
  • Hans eks-kone var et helvete å leve sammen med. (Nå kan han jo være «normal» og ha vært som noen her – gift med en psykopat). Men statistikken tilsier at ingen «normal» person etterlater seg et dusinvis av eks-kjærester som «alle» er spik-spenna gærne. Men sånn er det med psykopaten. I hans eller hennes verden er det ingenting i veien med seg selv, men med alle andre.
  • Psykopaten lyver om jobben sin. Sannsynligvis har han eller hun fått sparken mange ganger. Psykopaten lyver om alle sine tidligere relasjoner.
  • Har hun eller han flere eks-kjærester,  er det mange som ligger skadet tilbake på psykopatens vei.

    Er du fortsatt forelsket og i tvil?

Tør du ringe en av hans tidligere kjærester? Det kan være den viktigste telefonsamtalen du noensinne tok!

Skulle disse historiene dukke opp på de første bli-kjent-møtene, si «takk for praten» og løp. Kryss fingrene for at du ikke blir kontaktet igjen. Svar kort og brutalt at du ikke er interessert i noen videre kontakt. Du kan risikere å bli bombardert med smiger og «synd på meg» tekstmeldinger. Overse de. Røm!

Lykke til med din sommerforelskelse! 

…………

Du er velkommen til å legge igjen en kommentar til dette innlegget. Klikk på “Leave a comment” nederst i artikkelen. Da fremstår du som den du er logget inn som – med ditt navn.

Vil du kommentere anonymt eller har du en historie du har lyst til å dele med våre lesere?  Da kan du sende en email til leserhistorie@gmail.com eller benytte kontaktskjemaet under:

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Alle kommentarer og innlegg leses av oss før de publiseres. Dette for å være sikre på at ingen kan kjennes igjen i det som skrives. Kommenterer du eller deler din historie anonymt er det ingenting i innlegget som kan knyttes til deg.
Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Psykopati er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.
Klikk  på overskriften til artikkelen så får du en deleknapp nederst på siden.
Du er også velkommen til å følge bloggen! Legg inn til e-mail adresse oppe til høyre på siden. Da vil du motta en epost hver gang vi publiserer et nytt innlegg.

 

 

 

 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.