Barn med en psykopat

Barna som våpen

barn med en psykopat

Psykopater sparer ingen . Heller ikke sine egne barn. Egne behov går foran alt, og for å ramme en fraskilt ektefelle er barna som regel det beste våpenet de har. Små barn blir manipulert og løyet for. Store barn må ofte trøste. En skilsmisse kan sette i gang det aller verste i en psykopat.

Psykopater tror de  eier og kontrollerer andre mennesker. Når ofrene har fått nok og vil rive seg løs, starter ondskapen. Ingen går fra en psykopat ustraffet. Når de skjønner at slaget er tapt, forsøker de å ta fra deg barna. De vil ikke inngå private avtaler verken om samvær eller bidrag.

Samvær saboteres og avlyses

Barna kan bli holdt hjemme fra skolen. Bitterhet og sjalusi styrer hverdagen. En psykopat ser ikke og bryr seg ikke om at dette rammer barna. Tilslutt er du tvunget til å ta ut stevning for å få regelmessig samvær med dine barn. De aller fleste skilte par klarer å avtale samværsordning seg i mellom etter en skilsmisse, men en psykopat vil aldri gjøre det. Det er disse sakene som havner i rettsapparatet, og som gjør angsten og redselen til motparten stor.

En sjarmerende og veltalende psykopat kan spillet

Noen få blir kanskje avslørt, men de fleste klarer å lure sakkyndige og dommere. Retten blir presentert for en tåredryppende historie. Det fremsettes beskyldninger om alkoholmisbruk, utroskap, uansvarlighet og dårlig omsorgsevne. Meglinger fører ikke frem.

Sakkyndige vurderer saken, men det skal spesialkompetanse til for avsløre manipulasjon og løgn. Historiene er så massive, beskyldningene så enorme at sakkyndig vanskelig kan se bort fra de. Naboer og felles venner blir involvert. Joda, naboene kan jo huske en gang det ble drukket for mye alkohol. Joda, det var kanskje ikke så bra. Joda, det har nok skjedd mer enn en gang. De vikles inn i historien, og nettet snører seg sammen.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Retten kommer frem til en beslutning. Er psykopaten en kvinne har hun forventninger om at hennes tirade av beskyldninger og påstander skulle frata far omsorgen. Når det ikke skjer, anker hun garantert videre til Lagmannsretten. Enda sterkere skyts kommer.

Nå er barna redde, de vil ikke være der, far anmeldes for overgrep og det setter far så hardt tilbake i barnefordelingssaken at han nesten gir opp. Barnevern, nye sakkyndige, Barnehuset, BUP, skole, fritidsaktiviteter, venner, naboer trekkes inn i sirkuset, og psykopaten drar historien til det ytterste. Psykopaten følger alle punkter i boken. Barnet som er utsatt for overgrep utvikler tvangshandlinger. Vel og merke bare hjemme hos mor. Skolen ser ingenting. Far nektes samvær med alle sine barn, må i avhør og avlegge DNA-prøver. Saken blir etterforsket, henlagt, påanket, etterforsket på nytt og henlagt for annen gang. Mors historie vokser. BUP involveres og det produseres en enorm saksmengde.

Tilslutt blir psykopatens historie så omfattende at Statsadvokaten tar ut til tiltale. Hvorfor er det så mange anmeldelser fra mødre om overgrep mot egne barn midt i bitre barnefordelingssaker? Det burde være obligatorisk å undersøke de sosiopykologiske forholdene rundt anmelder i slike saker.

Det er ikke til barnets beste at  anmelders bakgrunn ikke blir gransket. Samfunnet står ofte maktesløse, og psykopaten får stort spillerom til å ødelegge en hel krets av mennesker rundt seg.

Psykopater bryr seg verken om rettsforlik eller en dom. De fortsetter sine intriger og saboterer samvær. Det blir aldri ro. Det er det sikreste tegnet på at du har med en psykopat å gjøre.

LES OGSÅ:

Psykopat? Her er alle kjennetegnene.

Et studie av psykopatens hjerne og oppførsel

Psykopat eller narsissist? Her er forskjellen

Forskjellen på en alminnelig drittsekk og en psykopat

Er psykopati arvelig?


Besøk også våre Facebooksider.

Hva synest du? Er det synd også på psykopaten, ikke bare ofrene? Kan en dårlig oppvekst skape en psykopat og dermed unnskylde oppførselen? Du er velkommen til å kommentere! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (NB! Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

 

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Alle kommentarer og innlegg leses av oss før de publiseres. Dette for å være sikre på at ingen kan kjennes igjen i det som skrives. Kommenterer du eller deler din historie anonymt er det ingenting i innlegget som kan knyttes til deg.
Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Psykopati er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.
Klikk  på overskriften til artikkelen så får du en deleknapp nederst på siden.
Du er også velkommen til å følge bloggen! Legg inn til e-mail adresse oppe til høyre på siden. Da vil du motta en epost hver gang vi publiserer et nytt innlegg.

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (7)

  1. May-Britt Gården

    Hei lurer på hvorfor det bare er damen som blir omtalt som psykopat. Vil gjerne høre hvordan mannen oppfører seg i skilsmise saker. Der han bruker barna. Har selv hvert gjift med en psykopat. Som tok fra meg all kontakt med mine barn. mvh Mamma til 3

    • Hei May-Britt, Bloggen er bare en drøy uke gammel. Her vil det komme sterke fortellinger fra begge kjønn. Følg med. Hilsen moderator.

  2. Tro meg, det det finnes menn som også er slik, så mødre sittdr uten kontakt med sitt barn. Uansett, det er helt for jævlig..

  3. Jeg har vært igjennom rettsvesen helt fra min datter var halvt år gammel og faren har ikke gitt seg ennå. Hun er åtte år gammel i dag ! Det begynte med trusler helt fra før hun ble født. Rettsvesen og sakkyndig burde hatt mer erfaring, de vet ikke de blir manipulert. Det er synd på barna.

  4. Det er bare trist. Og det er barna som betaler den største prisen.

  5. Har samme erfaring som kristne.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.