Engelske bloggartikler

Hvordan kan du vite om du har en psykopat, sosiopat eller narsissist i livet ditt?

Hvordan kan du vite om du har en psykopat, sosiopat eller narsissist i livet ditt?

From the workplace to your mommy playgroup to the dating world, when someone is difficult or selfish, it’s perhaps a little too easy to write them off as a narcissist, psychopath, and sociopath. While most of us have used the terms interchangeably at some point — and a narcissist might indeed share traits of a sociopath, and a sociopath can share characteristics of a psychopath — they are distinctive psychological disorders with differences that set them apart. But how can you really distinguish a psychopath vs. sociopath vs. narcissist and know when you genuinely come across one… not just an awful person at your next “Mommy and Me” class or, worse, that you’re in a relationship with?…

 LES HELE ARTIKKELEN: Is There A Psychopath, Sociopath, Or Narcissist In Your Life? How To Know

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.