Engelske bloggartikler

7 tegn på at du dater en sosiopat, ifølge en terapeut

7 tegn på at du dater en sosiopat, ifølge en terapeut

DEAR DR. JENN,

I have been with my guy for a few months and I think he is the love of my life. He is charming, smart, and hot as hell. But if I’m being honest, there are some things that concern me. I have caught him in a few lies — and when I do he totally doubles down on them. He also just doesn’t have a lot of empathy for others and seems to even get off on the pain other people suffer. (He actually enjoys those YouTube videos where people get hurt and laughs it off but I am horrified!) My bestie thinks he might actually be a sociopath, but I know my boyfriend isn’t a Ted Bundy or Joe from You… at least I think?! What is a sociopath really — and how do I know if he is one? —Alarmed…

 LES HELE ARTIKKELEN: 7 Signs You’re Dating a Sociopath, According to a Therapist

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.