Samfunn

Facebookpsykopaten

Er hun en Facebookpsykopat eller et bygdedyr

Nå har hun igjen valgt ut sitt offer, denne gang er det en nær bekjent av sin sønn. Han er i klammeri med “psykopatvenninnes” sønn. Og derfor blir han hengt ut på facebook.

LESERINNLEGG: Hun refererer til ugagn denne gutten har gjort fra barnehagealder til voksenlivet. Hun lager “merkelapper” på han, alt fra idiot til voldsmann.

Hver dag poster hun noen stygge replikker om han, gjerne påminnelser fra den gang han sonet, den bruker hun for alt hva den er verd.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

I vår lille bygd, langt oppe i nord, har hun dusinvis av “likere”. Folk som trykker liker på alt hun lirer av seg, og stadig nye følgere dukker opp.

Så lenge de selv slipper å bli hengt ut synes de det er på sin plass å like.

Slutt med dette!

Det var engang en fjern felles venninne prøvde å rettlede vår felles psykopatvenninne. I full offentlig facebook kommentar ba hun henne slutte å skrive så mye stygt om andre og redegjorde at slik offentlig uthenging av private personer er jevngodt med mobbing og kan bli straffeforfulgt.

Hun fikk dusinvis av ‘likes’ for dette. Det la nok psykopatvenninna vår merke til. En kort stund skrev hun ikke om noen eller kommenterte med hat replikk på andres statuser.

Det holdt bare i noen uker

Så var det på gang igjen. Noen ganger skriver hun kryptisk andre gang bruker hun ofrenes fulle navn.

Og hvis noen “fornærmer” henne eller hennes barn, hefter hun ikke å trekke frem sitt hat-kort.

Da fremstiller hun gjerne seg selv som offer og appellerer til andres medfølelse og empati samtidig som de skal få vite om “hat objektet” i full offentlighet.

Hauser opp andre

For noe tid siden uttalte en psykolog om verbal  trakassering på facebook og skade virkningen det har for ofre og spesielt henviste hun til “følgere”, og ba innstendig at folk må slutte å like stygge posteringer fordi det vil hause skriveren å ytre seg enda mer, enda kvassere.

Det ble endog antydet at ‘likere’ kan stilles til medansvar og defineres som passive deltagere i mobbing av enkelt personer på facebook.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det er iøyenfallende at voksne folk kan få seg til å trykke på like knapp under posteringer som omhandler andre i hatefulle ordelag.

For en tid siden var det en ressurssterk dame som fikk unngjelde. Istedenfor å imøtegå kritikken og harseleringa, og gått til frontal angrep for å sette psykopaten på plass, så var hennes kommentar kun at denne gang er der hun som er hennes kvasse kniv.

Det virker at det er det ingen som tør, da får man i neste runde unngjelde selv eller blir tvert slettet og utestengt fra det gode selskap.

Bygdedyret

Det oppleves nok som et tap, man går glipp av underholdning og siste nytt fra bygda. Dette er visst det som blir kalt for bygdedyret.

Hun involverer seg i alt og kommenterer kvast på alles innlegg og innimellom smisker hun meget åpenlyst med dem hun ikke har så nær kontakt med.

Hun kan godt kalle en jente for bygdas desidert vakreste, for så neste dag si akkurat det samme om en annen.

Er det ikke det ene så er det det andre

Det virker så godt at barna tar etter henne. Stadig oftere er de ute med sin kvasse penn og spesielt svigerdattera ser ut til å beundre sin psykopat svigermor i den grad at hun virkelig tilstreber å være like kvass og spiss formulerende som svigermora.

Lensmannen

I en liten bygd ryktes ting raskt. Det siste i den fronten er at lensmannen har tilkalt henne til samtale. Om det endrer noe gjenstår å se.

I mellomtiden fortsetter folk å vise at de aksepterer slik adferd av en voksen ved å trykke liker, uten å tenke over at dette trigger henne å skrive enda flere innlegg.

Hun kan med rette kalles for facebookpsykopaten.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Har du møtt på bygdedyret? Er det mange på din vei som bruker Facebook på denne måten? 

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Når det gjelder trakassering på FB, så er det mulig å rapporterer til fb med begrunnelse. Dette handler om personvern, og ved gjentagelse kan vedkommendes konto bli fjernet.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.