Brudd med en psykopat

Min date på Tinder

Er han en psykopate eller en alminnelig drittsekk

Det startet en vinterdag da hun plutselig fikk et en melding på sin datingside. Han var kjekk denne mannen som tok kontakt, skriver hun, og forteller at hun oppdaget at de bare bodde fem minutter unna hverandre.

LESERHISTORIE: Vi gikk noen turer sammen før han inviterte meg hjem til seg på et glass vin. Der kysset vi for første gang. Det kysset kjente jeg lenge etterpå og det var startet på videre romanse.

Jeg åpnet meg for han og fortalte alt

Jeg fortalte om min barndom med alkoholisert far, seksuelt misbruk, tidligere voldelige kjærester og også om da min eks forsøkte å ta livet av meg.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Fra første stund begynte det sakte men sikkert å dukke opp bemerkninger som; «har du hatt sex med han?». Om vi var vi ute og gikk på tur og jeg hilste på en mann jeg kjente, så fortsette denne «sjalue» drittslengingen resten av dagen.

Måtte hele tiden bekrefte

Jeg måtte bruke flere timer på å bekrefte at han var den jeg ville ha. Han fortalte meg at utroskap var det verste han visste og at eksen hans hadde vært utro. Noen dager senere oppdaget jeg at han hadde stalket en eks og likt det nye profilbilde hennes. Da jeg konfronterte han med det, nektet han for at han hadde gjort det.

Jeg tok et skjermbilde og viste det til han. Han sa at det var et gammelt bilde som han hadde likt før min tid. Han sa at de ikke lenger var venner på Facebook.

Jeg fikk en venn som er «ekspert» på data til å sjekke dette og han sa at bilde var nytt. Dette bilde ble lagt ut dagen før jeg skulle ha en stor operasjon.

Den første løgnen

Kjæresten min fortalte at de hadde vært venner men at han hadde sletta det etter han møtte meg. Det var første løgnen hans for vi hadde vært sammen i 2 mnd før hun la det ut.

Han hadde bevisst søkt opp eksen sin sa jeg men han fikk meg til å bli med noen tårer og lovnad om å aldri gjøre det igjen. Dagen etter min operasjon kunne jeg dra hjem tidlig. Jeg begynte med å ringe han kl 09 på morgningen og fikk svar kl 18 at han hadde vært borte og glemt telefonen sin hjemme.

Det var første tegn på at han ikke brydde seg. Jeg lot han allikevel komme med mat til meg den kvelden. Han fikk møte mine barn og venner og ble raskt en del av mitt liv.

Hans barn og familie holdt han unna meg.

Hans forklaring var at jeg var ustabil. Sønnen hans er sengevæter, ungene hans visste ikke om meg og ville ikke møte meg.

Når jeg ville gi han en klem etter å ha jobbet hele dagen så dytta han meg unna.

Ville jeg kysse han så presiserte han at vi kysser ikke med tunge. Prøvde jeg meg på sex så fikk jeg beskjed om at det var så slitsomt å ha sex med meg så jeg måtte gjøre «jobben» mens han lå der.

Noe forspill var ikke snakk om og var jeg ikke klar for sex når det passet han så tilfredsstilte han seg selv med pornofilm ,hvis jeg ikke « orker» å hjelpe han. Han fikk mye snap og meldinger fra andre damer som jeg så men han nekta på det.

Satt der alltid med sin telefon

Han satt med telefonen sin hele tiden når vi skulle ha tid sammen. Han måtte tross alt følge med på hva andre mennesker gjorde og holde deg oppdatert. Tusenvis av venner på Facebook og følgerne på Instagram og utallige snapper. Det var mye viktigere enn meg fikk jeg beskjed om.

Jeg lagde mat til han når han kom til meg etter jobb og når han hadde gjort sine ting. Da kunne klokken fort bli 23 på kvelden. Jeg masserte føtter og hender og ryggen hver dag i flere mnd.

Når jeg ba om massasje på nakken en kveld så orka han ikke.

Han dro på jakt og var borte en uke

Det var 1 uke uten kommunikasjon. Når jeg spurte hvorfor han ikke ville prate med meg så fikk jeg til svar at han ville være i fred. Han ble syk og var «sengeliggende» i flere dager og måtte ha ro sa han. Disse dagene jobbet han .

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han sendte SMS om at han var sulten og jeg handlet og dro til han for å lage mat. Etter maten fikk jeg beskjed om å dra hjem.

Sexnekt som straff

En dag jeg var hos han, tok jeg initiativ til nærhet og sex, men fikk beskjed om at han måtte straffe meg med å ikke ha sex. Jeg fikk nøye meg med å ligge inntil han. Jeg begynte å føle meg brukt og lekt meg og stilte han ultimatum om å få hilse på sønnen hans eller så fikk han slippe meg fri. Han lovte at jeg skulle få hilse på sønnen dagen etter og at han skulle ringe meg før jeg skulle på jobb.

Jeg fikk en SMS da jeg var på vei til jobb om at «vi driver ute». Jeg tok nok en prat å sa at nå gikk han bevise med handling at han er seriøs og da tok han et bilde av oss å sendte det til barna sine om at jeg ville treffe dem.

Noen dager etter var han irritert på meg for at jeg pressa han til det. Vi hadde et par dager etter det som vi hadde det fint. Jeg gjorde husarbeid hos han og han var fornøyd. En ettermiddag gikk jeg meg en tur og fant ut at jeg skulle dukke opp uanmeldt . Da åpner han døra si brått og begynner å kjefte; «stå slik å ringe på som en tulling når han lå å sov».

Jeg måtte da skjønne at han trengte hvile!

Han sa videre at jeg hang rundt han som et slips bestandig og ba meg gå.

Jeg gikk og har ikke hatt kontakt med han siden.

Jeg kjenner jeg er tom og totalt utslitt etter å ha kasta bort 7 måneder av mitt liv på han. Men hva gjør jeg nå?Jeg er i et kaos av følelser og lurer på hva jeg har vært utsatt for. 

LES OGSÅ:

Hare Psycopath Checklist

Psykopat? Her er alle kjennetegnene.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Er han en psykopat eller bare en som oppfører seg som en drittsekk?

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.