Engelske bloggartikler

5 Kraftige måter å kutte kontakten med narsissister, sosiopater og psykopater – Hvordan beskytte deg selv

5 Kraftige måter å kutte kontakten med narsissister, sosiopater og psykopater - Hvordan beskytte deg selv

We all want to know how to become “immune” to toxic or narcissistic people – the types who lack empathy, have a callous sense of entitlement, and a penchant for exploiting others – and for good reason. A recent study showed that those who were involved with pathological narcissists in their relationships reported greater levels of burden, depression, and anxiety (Day, Bourke, Townsend, & Grenyer, 2019).  This magical superpower we can use to ward off people looking to drain and exploit us is highly sought after. If we could prevent ourselves from investing years into a relationship with another manipulator, wouldn’t we all want to become kryptonite?…

LES HELE ARTIKKELEN:  5 Powerful Ways to Turn Off Narcissists, Sociopaths, and Psychopaths – How To Protect Yourself In Dating

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.