Innlegg

Ditt hjerte er laget av stein

Oppgjøret med psykopaten hvis hjerte er laget av stein

Du gir blaffen i vår datters barndom. Så lenge det rammer meg som er mammaen hennes, skriver hun i dette nådeløse oppgjøret med sin eksmann.

GJESTESKRIBENT: På grunn av deg har vår datter mistet mammaen sin? Du burde virkelig skamme deg! Hjertet ditt er laget av stein. Medfølelse er et fremmedord for deg. Ingen andre enn dine behov skal fylles.

Bli voksen!

For jeg slo opp med deg, jeg sa nei til deg. Stakkars deg, jeg forlot deg. Og så? Nå må du se til å bli voksen! Det er ingenting som er originalt med taktikken og oppførselen din.Du er egentlig ganske så forutsigbar. Psykopater oppfører seg ganske likt. Du slår deg på brystet, mens datteren vår gråter seg i søvn om kvelden. Du skryter av at du har vunnet til alle, mens din datter later som hun liker deg, og det du har gjort. Hva annet kan hun gjøre?

Din favorittløgn er at jeg er gal

Du lyver, og slenger dritt om meg til datteren din, til de som vil høre på. Favorittløgnen din er at jeg er gal. Mulig var jeg en smule gal, en liten stund, for å ha holdt ut med deg så lenge. Hver eneste gang datteren din hører deg snakke negativt om meg, er hun tvunget til å støtte deg. Og hver gang vil hun dø litt mer innvendig. Du er ingen god pappa. Du er ondskapsfull.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hvis din egen mor og far hadde visst hvordan du virkelig var, under din falske fasade, hvor skamfull hadde de ikke blitt? De hadde fått hjertet sitt knust. Den sjarmerende, snille, ærlige, sympatiske og generøse mannen er ikke annet enn en maske. Når du er privat, tar du av deg masken, og slipper løs din empatiløse og kontrollerende personlighet. Da har du gleden av, å trykke andre ned, da kommer den onde delen av deg frem. Sjarmen din er kun et velregissert skuespill, for å få det du vil.

Det er ingenting spesielt som er verdt å notere seg om deg. Ikke annet enn at du manipulerer noen som er mindre enn deg. Din egen datter, for å straffe meg. Alt, fordi du ikke har mulighet til å utøve vold mot meg direkte lenger. Du kan ikke oppføre deg som en ordentlig mann, med mindre du har noen svakere enn deg å mobbe. Ingen skikkelig mann mobber sin egen datter, og hennes mamma.

Du lyver om alt

Det er ikke den ting, du ikke er villig til å lyve om. Din fordervelse har ingen grenser. De løgner du forteller, er ikke uvanlige for psykopater. Spesielt det med at jeg er gal, og psykisk syk. Du spiller et sønderknust offer, og skylder på at jeg har ødelagt livet ditt. Jeg har bitt meg merke i, at du beskylder meg for tingene du selv har gjort. Bare for å virke mer uskyldig. Datteren din får høre løgner om hvordan jeg har laget bråk, og prøvd å ødelegge for henne.  Du holder henne som gissel, ovenfor meg. Hver gang jeg har greid å få god kontakt med min datter;  koser du deg med å spy ut stygge løgner om meg. Resultatet er at hun blir sint og unngår meg. Den du rammer hardest er din egen datter. En god pappa vil ikke gjøre slike ting.

Vi var alle redd deg

Du lyver om meg som omsorgsperson. Kanskje du skal se deg selv i speilet? I mange år laget du helvete for datteren vår, og hennes to søsken. Vi var alle redd deg. Datteren din syns du var skummel, tuslet stort sett en meter bak meg hjemme, og gikk bak beina mine når du kom nær meg. Du var ingen trygg og kjærlig pappa/stepappa. Som regel gjorde du egne ting, og brydde deg ikke om familielivet.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Men da jeg slo opp, og reiste fra deg, da snudde du plutselig. Løgnene flyr ut av munnen din så smertefritt. Du har gjort dette hele livet. Det faller naturlig for deg. Bortsett fra manipulasjon, er løgn din beste egenskap, og oppnåelse i livet. Du oppfordrer din egen datter til å mobbe sin egen mamma. Du føler glede med å lære henne ditt skitne arbeid. Du tenker ikke på hvor korrupt det er og ødelegge ditt barns moral.

Plutselig ville du være pappa

Du brydde deg ikke om å være pappa før jeg dro fra deg. Da plutselig skulle du ha henne. Du kunne ikke engang velge en på din egen størrelse, du brukte datteren din for å ramme meg, jeg som ga henne livet. Jeg som løp rundt for deg, og sto for all omsorgen alene, fordi du hadde viktigere ting å gjøre. Det er fascinerende hvordan du skjuler din dårlige omsorgsevne.  Du er ingenting annet enn den skaden du nå påfører din egen datter.

Du nekter henne mammaen sin.

En skikkelig pappa, som virkelig hadde elsket sin datter, hadde ikke brukt henne som våpen mot hennes egen mamma, etter at det ble slutt. Det trengs ikke noe særlig talent for å hyre et dårlig advokatkontor, legge frem gode penger, og samle sammen alle løgnene dine. På falsk grunnlag har du tatt fra din datter barndommen hennes.

Du er ingenting annet enn en feig mobber. En barnemishandler. En svindler.  

Dette innlegget er tidligere publisert på bloggen “Mammasmareritt”. Les mer på denne linken.

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Har du et råd å til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (8)

 1. Steinkald

  En typisk fremstilling etter en lang kamp i retten? Vondt å lese. Det minner om det min ekskone skriver på nett… Om meg. Hvis han er ondskapen selv så vil det bli oppdaget. Så han er tiltalt i en pedofilisak… Jeg ble varslet som pedofil av min ekskone og hennes venner. Og også varslet for overgrep mot egne barn. Når dette senere viste seg å være bunnløs og sjikanøst, ja da trappet hun opp bloggskrivinga si og posting på div nettsteder. Det hun skriver minner om selvmaipulering, fornektelse og gaslighting av seg selv. Etter å ha blitt utsatt for et “psykopat offer” har jeg fått et “stein kaldt hjerte” for mane som inntar offerrollen, er den som er voldsutøveren.
  (Regner med at kommentaren blir avvist)

 2. Hei 😥 jeg har en lignende historie. Og er preget enda etter 10 år.

 3. Jeg tror at foreldre kjenner sine egne barn. De burde ha advart meg, og de valgte å skjule sannheten. Giftige miljøer dreper sakte og sikkert ganske bevisst, hvis de ikke dør fra det selv.

 4. Reidun

  Hei, dette traff meg rett i hjertet.
  Mistet kontakt med barna, familie og venner når han tåredryppende fortalte “hva jeg hadde gjordt”.
  Han var “knust” og jeg var gal
  Det smertene han har påført meg er utrolig vond, men det han har utsatt barna for det kan jeg aldri tilgi.
  Han har tatt fra en av datterene mine sin egen identitet, han rammer hardt gjennom henne. Det er vondt for meg, men å se henne forandre seg til noe hun ikke egentlig kan stå for er ufattelig vondt.
  Når hun en dag ser dette, hvordan får hun det da.
  Han frarover henne livet, for å ramme meg.
  Att han hadde en som ventet i kulissene hvet jo de fleste, men han er jo så edel og ikke hatt det lett i livet med meg.
  Att jeg øste ut av kjærlighet og omsorg for andre, men desverre gikk tom innimellom.
  Da grep han sjansen å pekte ja se på henne bare sitter det, mens jeg må gjøre alt.
  Uansett hva man gjør å sier, snus det mot en.
  Når slagene kom og barna så det, så gråt han å sa att jeg hadde vært truende.
  Truende jeg var livredd ordene og den knytta neven.
  Mange mange tøffe opplever, har trekt meg tilbake nå.
  Håper hun en dag kommer til meg, hun gråt sist å sa hun viste hva som var sannheten.
  Helt til han trakk henne inn i grepet og hun raste mot meg.
  Hun er hans sende bud med knusende oppførsel, for jeg er jo “gal” å har såret pappaen hennes stort 💖 litt av over 30 års kamp for å beskytte barna 💖

 5. Det er viktig med slike historier, er at vi får øynene opp for sannheten. Det er farlig å alltid tro det beste om andre. Veldig mange mennesker har for store indre sår til at de klarer å være gode foreldre. Dette er en vanligere historie enn de fleste er klar over, og vi skal ikke tro at alle foreldre elsker sine barn.

  Det som hadde vært enda nyttigere, var å vise hvordan vi kan komme oss ut av offerrollen. For som “steinkald” ovenfor påpeker: mange såkalte ofre for psykopater er jo den egentlige psykopaten. Svertekampanjer er deres greie. Så lenge vi dyrker ofrene, får psykopatene en plattform å spille offer fra.

  Det eneste som kan fri oss fra dette problemet, er at alle ofre kommer seg ut av offerrollen og får et bedre liv enn noensinne. Det er fullt mulig, men det er et vanskelig tema å snakke om, for her må vi balansere mellom å ta ansvar for eget liv uten å føle skyldfølelse for at vi havnet i denne situasjonen.

  Ingen er helt maktesløse ovenfor slike mennesker. Jeg har en podkast/blogg hvor jeg skriver mye om løsningen. Det finnes en vei ut av problemet. La oss snakke mer om det også – i tillegg til å opplyse om problemet, for det er også viktig.

 6. Bonusmor

  Dette skjedde min eksmann. Moren til hans barn gjorde nøyaktig det samme, og han mistet kontakten med dem. Jeg var en av dem som ble omtalt som gal, ond osv., men jeg var kun et verktøy for å ta barna fra faren. Etter 15 år har han gitt opp, vårt ekteskap bukket under og barna har nok fått skader og sår som jeg ikke vet om de vil reise seg fra den dagen de skjønner hva de har vært utsatt for. Jeg håper bare så inderlig at faren lever den dagen de skjønner, for det motsatte vil være grufullt for dem. Etter å ha vært vitne til en enorm ødeleggelsestrang, ondskapsfulle strategier, forvirrede og redde barn og et ego som er større enn størst, er jeg ikke i den minste tvil om at alle disse historier er sanne. Før jeg opplevde det, hadde jeg neppe trodd at det var mulig uten at det offentlige på en eller annen måte griper inn og balanserer situasjonen. Vi var alle steder og søkte hjelp, BUP, psykolog, helsesøster, skole, barnehage, psykiater, ja alt unntatt barnevernet. Det ble vi advart mot av fordi det ville bli brukt mot far, at han forsøkte å skille mor og barn – ovenfor barna. Vi bedrev aktiv brannslukking alle steder moren hadde vært med sine ord, før vi til slutt ikke klarte å utsette barna for mer skvis.

 7. Lena Dudzic

  Dette er en tragedie! Jeg er i samme situasjon. Vi venter på et samfunn av psykisk syke. Psykopaters straffrihet er ikke bare smerten til en kvinne som fødte barn fra dem. På lang sikt er dette barns ødelagte psyke. Dette er smerten til slektninger og venner til denne kvinnen. Dette er sosiale problemer i miljøet der disse uheldige barna vil være. Barnehage, skole, jobb. Vil denne jenta ha barn i fremtiden? Har hun et sunt forhold? Eller venter hennes mors skjebne? Manipulator og narsissist. Tross alt er disse forholdene kjent for henne.
  Hvordan leve i en stat som ikke søker å beskytte mennesker? Er dette god omsorg om barn? Er det best for barn å vokse opp under konstant press fra en psykopat?
  Vi må snakke om det! Vi må skrike om det! For barna våre. For fremtiden til landet vårt.

 8. Mamma gir ikke opp

  Her var det mye kjent fra min egen historie og storm som jeg står i. Å tape sitt barnehagebarn til psykopaten er bare et eneste mareritt. Jeg skulle ønske det ble mer fokus på vi som har barn med et slikt menneske. Vi kjemper en stille og anonym kamp fordi vi må skåne barna våre, fordi vi ellers vil bli oppfattet som gale og hevngjerrige. Jeg savner en plattform/organisasjon eller et støtteapparat for oss som kan kjempe kampen med oss. Jeg savner også mer spalteplass/oppmerksomhet til oss som har barn med psykopater/narrsesister. Jeg savner drøfting og erfarings deling med andre som er i samme situasjon. Min erfaring er at alle instanser innehar liten kunnskap og lite verktøy til å håndtere barnefordeling hvorav den ene har trekk til psykopati og narrsesisme. Jeg er sint og frustrert over kampene vi må ha i stillhet ovenfor slike mennesker. Det er våre barn som til syvende og sist blir taperne og kan bli merket for livet. Jeg kommer aldri til å slutte å kjempe for barnet mitt men det føles helt håpløst ut når kampen foregår i stillhet. Åpenhet om vold i nære relasjoner blir vi oppfordret av samfunnet til å fortelle om, slik jeg opplever samfunnet er det ikke rustet pr nå til å håndtere slikt. Hverken lovmessig eller kunnskapsmessig.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.