Barn med en psykopat

Til mor til mine barn

Brev til mine barns mor

Du kom da jeg var «blind» og uforberedt

Mine egenskaper var ikke som andres, sa du

Du var stolt.

Det er lenge siden det startet

Snikende og gradvis kom du til syne

Du ble tydeligere da tvillingene kom

Dager og netter ble så vanskelige

Da jeg kom meg ut og bort

Var jeg i ferd men å bli syk

Arene har gått

Etterdønningene veksler mellom tristhet, sorg, 

savn, sinne og mere til 

I går var jeg trist

I dag er det sinne som rår

Du! –  Din løgner!

Som lyger for egne barn – 

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Om pappaen og hans nærmeste

Barn kan ikke løpe fra – og bli borte – Du vet

Du! – Din sleiping!

Som også lyger for voksne

De vise så deg – snudde – og løp

Mens bøddelen, din allierte fra samme surrealistiske bakgård

snek seg bak meg – i mørke

Han skulle fysisk knuse meg. Han var instruert. Av deg 

Aldri så jeg han igjen

Selv hadde du prøvd det tidligere. Med trusler, med kniv, ostehøvel, 

spark og bakholdsangrep i nattemørke

Og kutt og blod og sjikaner 

Og utidig smiger til sist

Du! Din hjerteløse tyv!

Som uten kjærlighet manipulerte egne barn til å tro at jeg var en bøddel

Og stjal pappakjærligheten fra egne barn

Med planlagte overgrep omgjorde du meg og mine beste hensikter til det motsatte 

Og fratok egne barn haugevis med godhet fra 

tanter, onkler, søsken, søskenbarn og tantebarn

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Planlagte overgrep

Du stjal mine sannheter og  

gjorde dem til dine og 

du omkalfatret dine egne årelange usannheter 

til å bli mine

Fortsatt digger du eget bilde og ser det andre ikke ser

Ettersom det passer deg 

Jeg så det så klart 

At skamma du bærer på, ble for tung

Du rakk ikke opp

Uansett hvor mye du prøvde

Du fikk ikke knekke verken kjærligheten eller meg – helt

0g du får aldri slette min følelse av å ha vært til betydning

De tidlige årene da fanget mitt var barnas trygghet

Og aldri, aldri får du ta fra meg mitt ønske, mine lengsler og mitt håp 

om å igjen finne tilbake til mine to

I Takknemlighet, beundring og kjærlighet for mine minste 

Aldri mer skal du få pøse dine sjikaner over meg. 

Aldri skal du få se meg tørke eget blod etter dine voldsangrep

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Peter Johannes Høyer

    Kjære deg hvor jeg gjenkjenner meg i din historie. Det finnes dessverre mange sånne historier på begge sidene. På andre siden av det store vannet har advokater og psykologer på høyt nivå startet å spesifisere seg på det. Det er på tide det etter vi seer denne atferd i høyeste embeds nivåer.
    Hvor en merkelig tid vi lever inn.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.