Barn med en psykopat

Jeg vil vekk, men hvordan?

Sklsmisse fra en psykopat hvordan komme seg vekk

Han var det man kan kalle overveldende da vi treff hverandre, forteller hun. I ti år har hun levd i ett forhold med denne mannen, som hadde to barn fra tidligere.

LESERISTORIE: Han begynte sitt spill med en gang. Jeg merket at dette ikke var bra. Han dyttet viktige mennesker vekk ned en gang. Men likevel lot jeg det bare skje.

Han lurte meg inn med gode ord, før jeg visse ord av det så bodde vi sammen. Jeg var plutselig det viktigste i hans og barna hans sine liv. Jeg var det som hold barna hans over vann for hans sinne og hans raseri.

Jeg kunne ikke dra, av tanke på barna hans.

Dro jeg så forlot jeg ødelagte barn i hans hender. Vi hadde mange runder, jeg kommer fra en familie med mye midler. Der vi står hverandre nær. Mye støtte.

Jeg hadde mange studer der jeg skrev i min egen dagbok, der jeg ønsker meg vekk ønsker å ende livet mitt. Som en eneste utvei. Så mye sorg, så lite glede. Før jeg visse ordet av det, hadde jeg bare familien min igjen.

Alle vennene mine var borte.

Også deler av min utvidede familie forsvant. Selv om vi alltid har hatt tette bånd. Jeg kom meg ikke vekk, og alderen min begynte og dra på.

Jeg ønsket meg barn, alltid gjort. I min egen panikk var tanken nå eller aldri. Derfor satt jeg meg i den mest fantastiske men dummeste situasjonen.

Vi fikk barn – han lurer meg tilbake

Dette er kort fortalt, men mye sorg og mye sykt spill.

Vi er fortsatt sammen med vårt lille barn.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

De siste fire årene har jeg prøvd å komme meg vekk. Hver gang jeg hatt hatt styrken, har han lurt meg tilbake.

Dratt teppe under føttene min (som i en metafor). I det skjulte har jeg heldigvis fått tilbake kontakten med mange av mine gamle venner.

Vi hat møttes på fester der mannen har trodd jeg har vært sammen med venner, min mann har godkjent, som han tror han har kontroll på.

De han ikke har kontroll på forsvinner.

Disse vennene som nå han tror han har kontroll på og de gamle vennene mine er nå det som har fått meg sterk nok igjen. Når er det jul og jeg har igjen sagt at jeg ikke orker mer.

Jeg vil holde en fasade for barnet vårt, slik at julen skal være fin. Dette er det dummeste jeg har gjort.

Superpappa

Han gjør alt nå. Han skal skaffe hjelp, han skal se meg, han gjør alt for og få meg tilbake.

Jeg står på mitt. Men han tviholder, og jeg er livredd for at han skal hente meg inn, jeg kjenner tvilen.

Men jeg vet at det aldri vil fungere.

Jeg elsker han ikke, jeg hater han. Jeg hater alt han gjør og er. Men jeg kommer meg ikke vekk.

Orker ikke, makter ikke å stå i det. Det er lettere å bare kaste bort tiden.

Jeg vil vekk, og leve livet mitt sammen med barnet vårt. Jeg er så redd for hvordan han skal ødlegge dette lille barnet, om jeg ikke er der og passer på.

Er han en psykopat?

Jeg vet ikke om han er er en psykopat, men jeg er sikker på at han er psykisk syk!

Hvordan kan jeg finne styrken, styrken til å reise? Hvordan kan jeg finne styrken til ett bedre liv?

Hjelp, hjelp meg ut av dette. Jeg har familien, nå også venner. Men likevel, så er jeg redd for noe. Hjelp!

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Har du et råd til denne fortvilte kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (3)

 1. Leijah

  Du har styrken, det er frykten som holder deg tilbake. Du må tenke over hva som er ytterste konsekvens om du velger å gå eller ikke.. Vel, oftest betyr det å forvolde egen død om man blir. Og uten rømningsvei.

  Kjære deg, allier deg m non du stoler på og pakk d du trenger og stikk av. Veien videre taes derfra! Lykke til og vit at du klarer det! Du kommer aldri til å angre!

  • Therese

   Du har styrken, du må bare ha troen på deg selv! Sier som Leijah: allier deg med noen du kjenner og stoler på, pakk tingene du og barnet ditt må ha og stikk av! Har vært i et lignende forhold, jeg mistet alle rundt meg, familien begynte å ta mindre kontakt, vennene forlot meg en etter en. Han måtte ha kontroll på alle jeg var sammen med, kunne ikke dra på besøk til venner uten at jeg ble anklaget for å være utro. Jeg kom meg heldigvis bort tilslutt! Vær sterk kjære deg, du kommer til å få det så mye bedre! Du kommer aldri til å angre. Stor styrkeklem!

 2. Verona

  hvis han er like gal som min eks så er jeg usikker. Vi har en datter på seks år og vi har aldri bodd sammen. Jeg har hatt det hele og fulle ansvaret både økonomisk og alt. Han har aldri brydd seg om jenta vår, bare på bildene på Instagram typ til jul osv. Han har kommet og gått sporadisk noen dager i mnd,. Jeg gikk for to år siden, fikk ett fantastisk liv med en ny mann. . Far har ikke samvær med barnet, men han har fri rettshjelp og forsøker nå å kjøre meg og min mann økonomisk konkurs gjennom rettssystemet. Og han vil ikke engang ha jenta vår. Han vil bare være slem noe som gjør det hele så mye verre. Så husk alt som kommer etterpå. Man må ha en god advokat og gjerne også hjelp av en dyktig psykolog underveis. Ikke for å skremme, men du må være klar for hva du begir deg ut på. Det har vært mitt livs vanskeligste reise. Og dessverre det er ikke over enda selv om jeg er «kvitt» mannen.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.