Psykopaten

Hun ble voldtatt av en psykopat

Hu ble mishandlet men kom seg ikke vekk

Hun hadde nettopp fylt 18 år, flyttet hjemmefra og fått seg jobb. Det endte med at hun havnet i en dyp depresjon, da hun følte seg veldig alene på en ny plass.

LESERHISTORIE: Jeg ble da kjent med psykopaten, han fremsto som en helt! Han hjalp meg med penger, han trøstet meg og var kjempesnill mot meg. Han virket så forståelsesfull, og jeg følte vi var så like. Vi hadde det kjempegreit i tre måneder, så ville han at jeg skulle flytte inn med han, for å spare penger.

Så snillt av han tenkte jeg! Vi flyttet sammen, og alt virket veldig greit, helt til jeg fylte 19 år.Jeg fikk lov til å holde fest i leiligheten, men han drakk seg full og stjal fra vennene mine og begynte å sloss med en av mine kamerater. Jeg gråt hele kvelden, og venninnene mine måtte trøste meg gjennom hele natten.

Han visste jeg var utro

Dagen etter når venninnene mine hadde reist, ville han ikke snakke til meg resten av dagen. Jeg prøvde å prate til han flere ganger, før han til slutt brølte at han visste at jeg var utro og at han hadde hørt fra flere at jeg var utro mot han. Jeg skjønte ingenting, da jeg nesten ikke kjente noen, og aldri pleide å være ute med venner. Jeg følte det var ubehagelig å være fra han, fordi han ble rar og stille når jeg kom hjem igjen

Dagen etter var han kjempeglad mens jeg slet med å holde inne tårene. Han prøvde å få meg til å ha sex med han, selv om jeg virkelig ikke følte for det. Det endte med at han dyttet meg ned i senga, holdt meg fast mens han tok av meg buksene. Jeg ble så redd at jeg ble lammet av skrekk! Tårene trillet og da jeg så øynene hans, var de helt mørke.

Han hoppet til slutt av og sa med spydig tone at jeg var helt ubrukelig når jeg bare lå der. Jeg forsto ikke helt hva som egentlig skjedde, jeg var så forvirret! Jeg som trodde han var glad i meg. Men det verste av alt er at jeg ikke gikk fra han der og da.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg tenker fortsatt tilbake og jeg blir flau over hvor dum og svak jeg var. Jeg fortsatte å være sammen med han i et halvt år til. Et halvår  preget av fysisk og psykisk vold.

Han presset meg. Han truet med å gå i fra meg og han tvang meg til å spise piller når jeg var deprimert fordi jeg var kjedelig og at han følte for å slå meg. Han fikk meg til å føle meg dum og ubrukelig når jeg mistet jobben. Han tvang meg til å stjele noe jeg ikke vil gå mer inn på.

Han slo meg, og fortsatte å voldta meg da jeg gråt. Alt var min feil, og til slutt følte jeg faktisk at jeg var dum og at alt var min feil. Jeg trodde ikke jeg fortjente bedre.

Dagen jeg endelig gjorde det slutt må være den beste og værste dagen i mitt liv! Jeg gikk tom for bensin, og da eksploderte han! Han brølte og slo rundt seg i bilen, før han brølte til meg at han skulle gå å ta taxi hjem uten meg.

Jeg ble sittende igjen i veikanten og jeg gråt. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle komme meg hjem, og jeg var langt hjemmefra. Biler stoppet og prøvde å prate med meg men jeg klarte ikke å prate, jeg var så knust og redd!

Ville sette fyr på meg i bilen

Til slutt klarte jeg å ringe foreldrene mine, de skulle komme med en gang! Jeg ventet litt til, før psykopaten plutselig kom tilbake. Han hadde med seg en bensinkanne. Jeg skreik til han at jeg ikke ville ha hjelpen hans, så eksploderte han igjen. Han kjeftet meg ut så jeg kunne kjenne spyttet hans i ansiktet. Jeg ble så stresset at jeg faktisk klappet til han! (Aldri vært så stolt over meg selv noensinne.) Han prøvde så å dra meg ut av bilvinduet, men jeg klarte å rive meg løs og lukke vinduet.

Han hamret løs og sparket i bilen, før han plutselig åpnet bensinkanna og helte bensin over hele bilen mens han brølte at han skulle sette fyr på både meg og bilen. Jeg spurtet ut av bilen, og heldigvis da kom foreldrene mine.

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Foreldrene mine ble med hjem til oss og hjalp meg med å flytte ut alt. Og jeg flyttet hjem igjen. Men det var ikke så enkelt å bli kvitt psykopaten. Han hadde kjøpt ting i mitt navn fordi han ikke var kredittverdig, som han måtte ta på avbetaling. Men da det ble slutt, sluttet han å betale regningene.

Jeg var så langt nede at jeg mistet kontrollen på alt av regninger og til slutt måtte foreldrene mine hjelpe meg ut. Jeg havnet til slutt i en manisk psykose og gjorde masse jeg enda angrer på og synes er flaut.

Jeg ser enda, 1 år senere at psykopaten har virkelig satt sine spor. Angsten er forsterka, jeg sliter med psykoser, jeg sliter med flashbacks og jeg klarer ikke å stole på folk.

Men jeg er likevel på en måte glad for at alt dette skjedde, for jeg føler meg sterkere på en måte og jeg har lært meg å stå opp for meg selv når noen behandler meg dårlig.

Men det viktigste er at jeg vant, med livet i behold! Jeg håper at om du som leser dette, og du er i den situasjonen jeg var i, klarer å samle deg sammen og komme deg ut av det, for det er virkelig verdt det!

 

LES OGSÅ:

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Har du truffet på en psykopat? Her er kjennetegnene

10 gode råd om hvordan komme seg vekk fra psykopaten

Dette kjennetegner psykopaten

Mangel på empati er gjerne et typisk kjennetegn på en psykopat, og ifølge psykolog og fagdirektør hos Psykopaten.info, Dag Øyvind Engen Nilsen, er det den følelsesmessige empatien de mangler og ikke den kognitive. Det er gjerne ikke noe galt med intelligensen til psykopaten, de kan kjenne igjen følelser når de ser dem, men de kan ikke kjenne på andres smerte, sier han til KK.no

Flere tusen Nordmenn er psykopater

Psykiatrispesialist Randi Rosenqvist har til NRK ett råd til dem som lever med en psykopat: – Dere burde springe!

Mitt liv som psykopat

Ordet «psykopat» får folk til å løpe vekk i frykt. Men psykopati er ikke så enkelt og svart-hvitt som de fleste tror. Og alle psykopater er ikke konebankere eller mordere. Om Fallon i NRK ytring.

Nyter andres smerte | forskning.no

De er vedvarende hensynsløse og krenkende i forhold til andres rettigheter, og de beskrives noen ganger som sosiopater eller psykopater. Innen psykologien blir …


Psykopaten – uten samvittighet | forskning.no

Men de aller fleste psykopater er ikke mordere. Takk og pris, tatt i betraktning at mellom to og tre prosent av menn tilfredsstiller denne diagnosen, og oppunder …

Psykopater kan slå på empatien | forskning.no

En psykopat er en person som både kan være overfladisk sjarmerende, manipulerende, som har lite skyldfølelse, og dessuten lite medfølelse med andre.

Psykopatenes språk | forskning.no

Psykopater bruker et mer rettferdiggjørende språk når de omtaler forbrytelsene sine, ifølge forskere som har analysert ulike morderes egne fortellinger.

Gjesping er smittsomt. Men hvorfor blir ikke alle like påvirket? En ny undersøkelse bestrider tidligere antydninger om at empati har noe med saken å gjøre.

Hva er en psykopat? Her er 50 kjennetegn

Hos www.hjelptilhjelp.no kan du lese mer om psykopati og hvordan du kan gjenkjenne en reell psykopat.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Kjenner du deg igjen? Har du et råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Øyvind Hagen

    Spion i legevakten i Bergen? Denne nettsiden høres ut som planlagt regissert… Uff da, nå kommer jeg til å slite. Derfor så viktig å avklare misforståelser, Kripos.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.