Å leve med en psykopat

Jeg kom meg aldri vekk fra psykopaten

Kjenn konsekvensene om du blir i et forhold med en psykopat

Om du velger å leve med en person med psykopatiske trekk er det ting du må belage deg på, skriver hun i denne historien. Det viktigste er å komme seg vekk før det er for sent, ellers må du vite hva som blir resultatet. Det har ikke hun klart, forteller hun i denne historien.

LESERHISTORIE: Du forblir veldig ensom i livet. Du mister helsen din litt etter litt. Dine behov som er nødvendige, som for eksempel penger til å handle nødvendigheter, som medisinsk hjelp må du lære deg å håndtere og dekke selv. Livet med psykopaten gjør deg også mistenksom og aggressiv.  Du lurer hele tiden på om det er deg selv som det er noe galt med. Det finnes mye annet som rammer deg ellers også. Ensomhet. Hvorfor? Fordi du har ingen partner du kan betro deg til, ingen å dele sorger med  og ingen å dele gleder med. Det er trist, men slik er det. Med det samme tenker du ikke over det, men etter en tid vil du forstå. Det kan ta år før du forstår sannheten, dessverre.

Din partner har ikke interesse for deg, annnet enn å bruke deg. Empati finnes ikke, ei heller glede når noe lykkes for deg. Du har ingen å lene deg mot og gråte når livet røyner på. Er du heldig, har du kanskje en god venn eller venninne du kan stole på? Av psykopaten må du være forberedt på å bli forlatt i de mest sårbare situasjoner, som når du setter liv til verden og når du følger en kjær familiemedlem ut av denne verden. Din partner har ikke tid til slikt, med mindre det er hans egen familie og det passer han.

Du mister helsen din om du lever med en psykopat

Livet ditt blir så tøft å leve. Du kjører berg og dalbane måned etter måned. År etter år etter år uten at du rekker å tenke etter hva som skjer. Psykopaten må oppleve noe nytt hele tiden. Han må ha nye biler, alskens utstyr dere ikke trenger og økonomien blir stram. Ofte går det galt og det blir uholdbart med konstant frykt for å miste både hus og hjem. Dette tærer på i det lange løp. I verste fall kan det ende opp med alvorlig sykdom, som det gjorde med meg.

Jeg ble ofte så deprimert at satt og kjederøykte og tenkte på utveier av uføret. Han lovet gull og grønne skoger som det heter, og faktisk trodde jeg på det også, dessverre. Dine behov blir imidlertid aldri dekket med mindre du kan dekke de selv. Han har aldri råd til å hjelpe deg. Psykopaten vil ha alt selv.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg ble filleristet da jeg tok min første jobb. Det var en liten kveldsjobb og jeg fikk beskjed om at jeg måtte skaffe meg barnevakt om jeg tok jobben. Han skulle ha sin frihet! Jeg ble redd og gikk tilbake og sa at jeg ikke skulle ta jobben. Jeg løy og sa det var for mine gamle foreldres skyld. Jeg skammet meg! Jobben var blitt min, den sa mannen. Da våknet jeg liksom og skaffet meg to unge jenter som kunne sitte barnevakt når han skulle ha fri. Det gjorde godt å tjene sine egne penger! Jeg fikk råd til personlige ting jeg trengte og ting til barna og hjemmet. Jeg ble på jobben i flere år, men jeg ga meg ikke med det. Jeg bestemte meg for å begynne på kveldskole og jeg gikk ut med beste karakter. Jeg angrer ikke et sekund på det!

I dag har helsen tatt sitt og jeg er uføretrygdet men min trygd kommer punktlig hver måned på min egen konto. Det er jeg som kjøper alt til huset her av møbler og utstyr, så når noe ikke lenger virker vet jeg at jeg kan spare til nytt. Hadde jeg ikke selv tatt ansvar føler jeg at jeg ikke hadd overlevd.

Hva om jeg ikke hadde begynt i forholdet til denne mannen og jobbet heller og stått på egne ben?

Mistenksom blir man den dagen det går opp for enn at livet en har levd med en slik person har vært basert på løgner og atter løgner. Da får man sjokk! Jeg trodde på alle hans løgner og innser at jeg har vært hjernevasket og kanskje bein frem dum.

Aggressiv og sint! Du blir sint og trøtt og sliten for et slikt menneske er som en unge i en voksen kropp, som aldri bryr seg om annet enn og skrike etter egne behov.

Diskuter aldri med en psykopat

Har nå endeleg lært meg. Diskuter aldri med en psykopat. Ikke betro de noe, det kan bli brukt mot deg når du minst av alt venter det.

Livet har vert tøft. Min oppfordring til deg er om du har mulighet, så kom deg bort fortest mulig! Forsetter  du et liv med et slikt menneske, ødelegger du helse og psyken din. Jeg for min del har vert så alvorlig syk at kreftene vil aldri komme tilbake. Jeg har ikke orket og ta opp kampen og få bli fri han for vet det blir et stor helvete for meg. Resultatet er at jeg er ofte trist og lei meg. Jeg kom så langt at jeg hadde fylt ut alle papirer om separasjon, men datt i koma før jeg fikk gjort noe med det. Jeg var borte lenge på sykehus og til rehabilitering.

Klem til alle slitere!

LES OGSÅ:

Skal jeg selge huset og flytte?

10 kjøreregler du bør følge for å sikre at bruddet med psykopaten blir endelig

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Har du råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (3)

 1. Leijah

  Skremmnde erfaringer å lese om!
  Jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet alle kvinner med barn som lever i det her og nå, og har innsett at det ikke er et levelig liv å bli værende i..men vet ikke hvordan komme seg vekk og tør ikke ta det store spranget!
  Jeg kom meg helskinnet ut av galskapet, men det var nippet..
  I ettertid har jeg lært meg å sette ord på alt som var, uansett hvor vondt og ille det enn var.. Jeg kan med hånden på hjertet og med 100% sikkerhet si: Det er selvdestruktivt, som en langtrekkende selvmord å bli værende.. Mens man står midt oppe i det kan slike tanker være vanskelige om ikke direkte skremmende å håndtere, og fortrenges som regel. Hvis du endelig har innsett og er inneforstått med hva&hvem du har å gjøre med, så fokuser på det kontinuerlig, ikke la deg ledes ut av det sporet uansett fra hvem og hvor rådene kommer fra! Ingen andre enn du, og bare du, har gått i dine sko og vet hva livet ditt består av og hva det har blitt til! Om du ikke har noen du kjenner som kan hjelpe deg ut av fangenskapet, så søk hjelp via hjelpetlf for psykopatofre, der får du hjelp! De kan steppe inn og bidra på måter du ikke trodde var mulig, dvs på måter som du i ditt innerste har tenkt og ønsket at det skulle vært, men gått bort fra fordi du tror og har trodd at det bare er ønsketanker.. Og sannelig har det også vært sånn, men ikke nå lnger! Det er hjelp å få, gi ikke opp men stå på! Jo lengre du venter, jo vondere blir dine samvittighetskvaler å bære, for hva du har utsatt dine barn for, og som ikke kan gjøre noe for å endre, annet enn å angre at du ikke gikk tidligere! Reis deg kvinne og stå på, du VIL LYKKES! 🙂

  • Kjære alle ofre for en psykopat! Jeg har vært gjennom..ALT dette vonde+ mye mere til..og innsett..at jeg vil dø i Psykopatens jerngrep….etter ..alle de tiår..Har jeg aldri- lykkes å klare å komme løs..!!!! PRØVD I 50+ år! INGEN VIL TRo..på meg! Ikke har min familie-heller aldri gjort..Heller ikke venner, jeg trodde jeg hadde!..Mange! .Ikke utallige LEGER! ,,IKKE POLITIET!. HVEM,DA????..Hva gjør en da…?? Jeg er ..så gammel..at det er ikke noe håp for meg..! Jeg er ferdig med livet- om jeg hadde et liv…de utallige åra….Min redning var jobb..barn- husdyr..og naboer..! Ingenting av dette har jeg lenger.Ikke engang et eget hjem..! Jeg ønsker-ved GUDs hjelp…at alle andre ofre..får nytte
   av denne Tjenesten/Kunnskapssiden..i TIDE..til å redde seg..fra Psykopaten! Jeg har gitt opp!…. LIVET MITT..er totalt RUINERT! SLUTT… 🙂 ….Mvh.En tidligere meget Ressurssterk..kjærlig lita jente..Senere mamma…og datter.og venn- og søster og kollega.!! PSYKOPATEN…
   ..Har tatt alle fra meg! Som vel-planlagt var…etter at jeg, selvsagt, til slutt ble ufør….og alene..men fortsatt..forfulgt…alltid,over alt! Og fortsatt er…!

   • leijah

    Det finnes en hjelpetelefon for psykopatofre Maysen! Få tak i det numret, prøv å få numret via redaksjonen her.. DE SOM DRIVER HJELPETELEFONEN KAN DET INGEN ANDRE KAN; NEMLIG Å HJELPE DEG! Og hvorfor de kan det, nettopp fordi de har levd slik du lever nå!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.