Å leve med en psykopat

Kom deg vekk før det er for sent!

En klar advarsel til deg som er sammen med en psykopat

Hun skriver ut i fortvilelse om fellen hun har vært fanget i og i alle år ikke kommet seg ut av. Med en klar advarsel til deg før det går for langt.

LESERHISTORIE: Jeg har levd sammen med min samboer I nesten førti år på godt og vondt. Jeg har prøvd å gjøre mitt beste så godt jeg kunne legge til rette for alt det jeg kunne med penger,  betale regninger,  gi han penger,  prøvd alt for at alt skulle bli bra.

Men han mente at ingenting betalte jeg. Han sa jeg ikke klarte å betale for meg. Det var galt alt hva jeg gjorde. Jeg har måttet kutte ut masse på grunn av han. Jobb og reiser.

Han skulle ha kontroll over pengene og meg.

Han sier jeg klarer ikke noe og jeg hadde ikke noe med pengene hans å gjøre. Jeg mener at er man sammen skal det ikke være slik.

Kjøpte jeg meg noe var det galt, men han mener at jeg har ikke noe med han hva han gjør med sine penger. Han har kjøpt til seg selv bak min rygg som ikke jeg har visst om. Han lyver for meg,  er sjalu på folk jeg prater med og mener jeg er ei feit boble som han sier. Jeg ser ikke ut, – er en hore.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han beskylder meg for ting jeg ikke har gjort,  lyver til sine nærmeste og andre folk. Det er så  sårende og høre på alle hans løgner. Han bruker folk mot meg. Han er selv syk med diverse sykdommer,  men sier jeg er grunnen til at han er syk og han må drikke fordi jeg er så fæl. Jeg er en psykopat, mener han.

Jeg er ærlig og har vært ærlig men det ser jeg jo har gått utover meg selv og han blir sint når jeg sier det.  Alt er min feil,  jeg er gal og syk i hodet. Nå er jeg så sliten av dette!

Jeg har prøvd å søke hjelp, men da skjemmes han av meg. Da er jeg gal,  så begynner snart og tro jeg er gal som han sier. Jeg er lei av å være en hoggestabbe. Ingenting er mere sårende enn og høre man ikke er verdt noe, så nå føler jeg meg brukt og lurt.

Blir ikke trodd

Jeg blir ikke trodd av hans nærmeste,  for dem tror på det han sier til dem. Jeg er full av angst og har gått på nåde. Jeg har sagt at dette ikke går mere, men da blir han sint,  og da skal han anmelde meg! Han truer meg med rettssaker. Mener han skal få meg i fengsel for vold. Siste er at han bruker lydopptak. Jeg har fått så mye terror at jeg slenger masse tilbake,  orker ikke mer,  for sånn er det hver gang jeg sier at nå er det nok.

Da skal jeg ta deg, du skal få,  du skal miste alt!

Jeg er så full av angst nå at jeg har fått nok, men jeg har prøvd å forlate han. Nå har jeg undersøkt bolig og de skulle hjelpe meg. Nå går jeg bare og venter på at jeg blir anmeldt  for han dikter opp løgner. Ting som ikke er sant!

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg skulle ha meldt han for vold,  trakassering men har ikke gjort det for å beskytte han. Jeg har blitt kastet ut, låst døra for. Dette har gått utover meg selv,  men slik er det med kvinner som politiet har sagt,  vi er slik. Jeg har ikke trodd at et menneske kunne bli så onde og slemme som han. Så igjen mitt råd, kom dere ut av det føre det er for sent. For meg har det bare blitt verre og verre etter som årene har gått.

Er du i en lignende situasjon kan jeg bare oppfordre deg til å prøve å komme seg vekk før det går for langt som jeg har latt det gå!

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar eller send ditt dikt til redaksjonen@psykopaten.info

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (6)

 1. Det er utrolig at du har holdt t i 40 år. Nå må du ta deg sammen

 2. Anonym

  Her var det en del kjente elementer. Heldigvis har jeg ikke bodd sammen med vedkommende jeg kjenner som oppfører seg på en måte som ligner dette. Når du nå endelig skal gå, må du mobilisere masse styrke. Du må sørge for at du er i trygghet med de systemer rundt deg som trengs. Spar på alt av dokumentasjon når det kommer trusler, og ring politiet om han dukker opp på døra di. Dette blir en hard og lang vei for deg å gå, men du vil få tilbake helsen din på sikt. Les deg opp på litteratur om temaet og finn støttespillere.

 3. Anonym

  Eg kjenner meg igjen i denne historien Eg har vorte behandler på samme måte som ho som skriver denne historien,det er søster mi som er psykopat ho går og lyver om meg og laga stykke rykte om meg ho for dei andre søskene/brødrene vores med og andre folk med seg.Eg vert ut skjøven ftå familien,det har vorte verre og verre for meg og.

 4. Anonym

  Jeg har eller hatt en svoger som er psykopat eller narsissistisk.Det har vært en kamp for å få henne til å innse hva hun blir utsatt for.Men du må prøve å bli sterkere ikke tro på noe av det han sier.Finn deg en andvokat som kjenner til psykopater.Du må være i forkjøpet med alt.Pass på at du har mesteparten skrevet ned.Ikke la han bestemme avtaler vist dere må møtes.Ikke svar på noe av hans henvendelser.Kom deg ut gå med hevet hode dette er ikke din skyld.Du har ikke noe å skamme deg over.Tenk igjennom løgnene hans .Prøv å ta han i løgn.Ta kontakt med en god psykolog som kan om psykopater.Snakk med noen du vet du kan stole på.Håper du klarer å komme deg ut av dette. Det er en lang og tung vei.Men det er kun du som må gå den.

 5. Jeg sender mine varmeste tanker til denne kvinnen og alle de som er gjennom dette .Jeg har vært gift med en sådan mann med trakassering og vold , som et grusomt giftig monster , og nå er vi skilt men enda holder han på…Hvordan stoppe denne fyren ?
  God advent!!

 6. Dette høres nesten helt likt som mine foreldre holder på 🙁 Der mor er den som er psykopaten. Det er så vondt å lese… For jeg har bodd med det, og sitter til tider midt oppi det.
  Håper hun kommer seg vekk, min far gjør ikke det, han er for gammel til det nå sier han. 🙁

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.