Brudd med en psykopat

Du kan overleve psykopaten

Hennes historie om brudd med narsissisten

Hun vil fortelle sin historie fra sitt liv med en psykopat og håper at du som leser dette forstår du kan overleve selv mot alle odds.

LESERHISTORIE: Vi var unge og møttes på videregående. Jeg var yngst i en familie på 5. Min mor og far skilte seg når jeg var 12 år. Min mor slet i mange år av depresjon og sorg etter bruddet med min far. Min far reiste til Amerika. Det ble jeg og min yngste bror som bodde hjemme. Mine to eldre søsken hadde flyttet til en annen by. Min mor var snill med mange mennesker og prøvde sitt beste for oss barna. Likevel merket jeg at jeg ble den som skulle vite alt vondt hun hadde og det var meg hun brukte i sin sorg.

Mor var sint for småting

Hun ble ofte sint for småting og viste meg lite kjærlighet. Min bror ble gullungen som ikke skulle få vite noe. Han skulle ble beskyttet. Jeg husker hun aldri kunne ønske meg lykke til på klassefester eller andre koselige ting. Jeg måtte alltid gå med dårlig samvittighet.  Hun var kristen og jeg fikk tidlig høre jeg ikke måtte danse, kysse noen eller være lenge ute. I flere år fra jeg var ti år måtte jeg stå opp hver morgen og vekke min bror som var to år eldre en meg.

Jeg fikk skylden for alt

Jeg måtte lage skolematen hans og få han på skolen. Jeg gjorde alt for og glede min mor. Jeg fikk aldri takk hverken fra henne eller min bror. Det var en selvfølgelighet at jeg skulle stille opp og hjelpe henne med alt. Hun gråt ofte og jeg trøstet henne. Jeg sa til henne at kanskje min bror også skulle få vite hvordan hun hadde det ? Men Nei!! Aldri måtte han få oppleve noe trist.

Hun kunne klikke på meg dersom hun rotet vekk noe og gi meg skylden. Da hun senere fant det igjen fikk jeg ingen unnskyldning. Alltid var det meg som måtte si unnskyld og jeg som måtte komme til henne og gi en klem eller få kjenne nærhet.

Da jeg giftet meg ung var min eksmann nokså normal. Vi fikk barn og kjøpte oss hus. Han støttet meg i begynnelsen og han så tydelig hvor min mor gjorde forskjell på oss søsken. Min bror og søster var hennes gullunger mens jeg og min eldre bror som hadde flyttet var syndebukkene. Min eksmann fikk derfor kjennskap til alt som var feil med min oppvekst. Jeg hadde egentlig klart meg selv hele barndommen. Min mor jobbet ofte kveldsvakter og jeg ble gående mye alene hjemme og på alle aktiviteter.

Min mann begynte å kontrollere meg

Etter noen år begynte min mann og oppføre seg mer og mer kontrollerende. I tillegg til dette fikk han et stort alkoholproblem. Han var høyt utdannet og degraderte meg hele tiden. Jeg var et talentfullt barn. Flink på skolen og flink i idrett og musikk. Desse interessene klarte han tidlig og degradere da jeg tror han egentlig var sjalu. Jeg var også godt likt av alle, da jeg alltid var bli og utadvendt. Selv var ham tung og alvorlig. Han likte ikke jeg fikk mer oppmerksomhet og degraderingen av meg begynte snikende. Ofte med avbrenning, eller dager med taushet som straff.

Les Når familiemedlemmer er fienden av Torunn Hansen som ble misbrukt av sin egen onkel.

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Økonomisk hadde han all kontroll og styrte all økonomi. Jeg måtte be om lov til og kjøpe meg en ny jakke. Feriene med barna var et mareritt da han ofte drakk, eller bestemte alt vi skulle se og kikke på som helst ikke kostet penger. Dette pågikk i nesten ti år. Etter over tjue års samliv var det vanskelig og se dette i starten. Jeg prøvde hjelpe han og fikk han til psykiater for drikkingen. Der måtte han inngå visse kompromisser og han likte ingen motstand så han nektet gå der mer.

Alt var feil med meg

Kontrollen på meg ble større. Han skjelte meg ofte ut. Sa klærne mine var stygge, jeg var overfølsom , syk, borderline eller andre diagnoser. Jeg gråt ofte for meg selv. Hvor var mannen min blitt av? Han ble oftere ute eller på jobbturer og ringte aldri hjem. Ble jeg sint så fikk jeg høre det. Tilslutt gikk jeg på eggeskall. Jeg ble syk og måtte innlegges pga infeksjon. Da lot han barna være hjemme og gikk ut for så og drikke seg full med venner. Han likte nesten se på hvor svak jeg hadde blitt. En gang malte jeg et lite rom for og glede min datter. Da klikket han og ropte så høyt at jeg knakk sammen. Han kalte meg både fitte og hore om noe gikk imot han. Dette fordi jeg hadde tillatt meg noe uten hans myndighet. Han var smart og intelligent ellers og begynte indoktrinere min mor, bror og søster som alle hadde utnyttet meg i barndommen. Dette begynte han med tidlig for selv og skjule sitt sanne jeg.

Bruddet

Etter snart 20 år med hans regime og brutale kontroll greide jeg bryte. Jeg måtte ut for og overleve psykisk. Etterpå fikk han hjernevasket min familie, og i tillegg min elskede sønn om løgner om meg. Det var alt fra utroskap til at jeg var psykisk ustabil. Han tok fra meg alle sammen og i tillegg manipulerte han min eldste sønn. Han proppet han full av løgner om meg. Jeg ble så syk jeg ville bare dø. Jeg orket ikke stå alene og jeg ble syk og tynn av alt han klarte få til. Han hadde før hatet både mine søsken og min mor for nå og utnytte seg at han viste jeg ikke ville bli trodd. Han har truet meg med både namsmannen og barnevern på e- poster. Jeg fikk hjelp av nære venner som alltid har kjent meg. De hjalp meg opp og til og ha troen på livet. Jeg måtte kutte all kontakt med min familie som hadde sviktet meg på mitt aller verste mareritt i livet. Min sønn har jeg ikke sett på flere år.

Jeg har skrevet til han så mye fint og prøvd forklare. Men da kommer løgner om meg som faren har fortalt ut. Min sønn hatet selv sin far i oppveksten og jeg hjalp han og støttet han. Når faren endelig viste interesse for sin sønn så var det for og knekke meg psykisk. Min sønn vet sannheten om faren men er blitt totalt manipulert. Min eksmann ødela mitt liv. Mitt glade utadvendte sønn, mine talent og interesser ble borte.

Min familie trodde på hans løgner

Min familie hjalp meg ikke med noe. De trodde på hans løgner om utroskap og alt annet. Han har skjult for dem både alkoholproblemet og sin aggresjon og kontrollbehov. De har bare sett hans intellektuelle side. Jeg har egentlig innsett jeg hele livet har blitt utnyttet av narsissister. Min bror, mor og søster har hjelpt han ved og være hans flygende aper og forlengende arm mot og knuse meg. Heldigvis har jeg en voksen sønn og datter som har sett hele sannheten. De har tatt emosjonell avstand fra sin far. Min sønn ble noen år deprimert og jeg stilte opp 100%, mens faren bare overså dette og kalte han svak.

I dag bor de to yngste mest med meg og de har sett hvor hele familien min sviktet. Jeg har nå tatt avstand fra alle uekte folk på grunn av flygende aper. Jeg lever et godt liv med mine barn og nære og støttende venner.

Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep

GUNN BERIT LANDA SOLDAL

BESTILL BOKEN I DAG

Les Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep. Diktnovellen viser også at det finnes håp for framtiden. Kanskje en tankevekker for noen i en lignende situasjon, og en hjelp til å snakke sant om livet. Dikt om lengt og svik, nederlag og knuste drømmer, men også om Guds kjærlighet og oppreising. Pris kr. 249,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg vant over psykopaten selv om han stjal min familie. Men når alt kommer til alt så trenger jeg ikke min familie lenger. Blod er ikke alltid tykkere en vann!Narsissistiske Familier er farlige og vokse opp i for et barn. Vi lærer oss og ikke elske oss selv eller og si Nei til folk som utnytter vår godskap.

Derfor blir ofte slike gode, snille og empatiske mennesker offer for Psykopater. De leser oss. De leser vår historie, de kjenner våre svakheter i familien vår. De utnytter seg senere av dette og dreper oss nesten levende. Mange har endt opp med og ta sitt eget liv. Nå håper jeg min historie kan hjelpe deg som leser dette til aldri og gi opp!! En dag innser du hvor mange du har blitt utnyttet av og du holder deg til gode folk og får et mye bedre og sannere liv. Jeg elsker mine barn over alt på jord og jeg vet at mye kjærlighet og tillit og støtte skal de alltid få av meg i livet sitt. GI ALDRI OPP.

Jeg fikk hjelp av en ekspert på Psykopati. Han sa jeg hadde overvunnet noe som få klarer. De fleste må ha hjelp med familien og støtte etter brudd med psykopater. Jeg overlevde det også . Bare nesten men har et nytt og godt liv i dag.

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

  1. Anonym

    Den store fordelen som Syndebukk har jeg funnet ut på mine eldre dager; En blir ikke tilknyttet! En ender til slutt opp med å være helt tom for følelser for denne personen. En savner det som barn, men når en klarer å lese og avsløre baktankene og skuespillet deres så blir en bare lettet.

    Jeg var misunnelig på min bror på mine yngre dager; Gullungen. Akkurat det som var baktanken til min mor. Men jeg misunner han overhode ikke nå. Jeg kom meg bort. Han er fremdeles i hennes hule hånd, godt voksen. Liker å få frem for meg; Ja, men hun oppfører seg ikke sånn overfor meg. Mener at han er heldig. Jeg prøver å fortelle han at han blir lurt. Men det vil han ikke innse.

    Hun har klar å ødelegge vårt forhold også. Hun har klart å få oss alvorlig syke. Hun har klart å få sin eksmann til å bli en kraftig alkoholiker. Når skal folk våkne? Nei, snufs! Stakkars henne.

  2. Har skrevet dette fordi- dette er et tema som har opptatt meg, og flere av mine venner..over flere år! Tiden kan nå virke moden for å få en skikkelig debatt..om dette viktige SAMFUNNSPROBLEM! ? OG FÅ ET OFFENTLIG / PRIVAT TILBUD…til ofre for disse farlige personer..i våre liv…?… Håper..i det lengste..i allefall….! På forhånd : Takk! MVH. u.t.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.