Jeg satt alene nyttårsaften på grunn av hennes løgner - Psykopaten

Jeg satt alene nyttårsaften på grunn av hennes løgner

Hun lyver om alt

Så sitter man alene på nyttårsaften. Psykopatens maktspill når nye høyder. Jeg som den nye partneren til han som har vært sammen med en psykopat i i mange år er nå ikke velkommen i hjemmet til hans foreldre, der hele familien samles.

Hvorfor? Jo, fordi de tror på ny informasjon fra psykopaten om at jeg ikke er frisk i hodet. Så sitter man her alene; jeg kan ikke ta kontakt med min egen familie for de forventer at jeg skal være sammen med kjæresten min og hans familie på nyttårsaftenen. Det blir bare for mange spørsmål og enda mer trøbbel.

Kan ikke ta kontakt med mine venner

Jeg kan heller ikke ta kontakt med vennene mine for de kommer til å «lukte lunta» med en eneste gang og bli sint på kjæresten min. Så jeg får ikke snakket med noen om dette for snakk vil bare gjøre vondt verre. Det at jeg har vært åpen om min forståelse av psykopati med min kjærestes familie gjør at jeg er i den situasjonen som jeg er nå.

Jeg kjenner på en ensomhet som er tyngre enn hvis jeg hadde vært helt alene. Jeg kjenner på en ensomhet fordi jeg er uønsket. Etter alt jeg har gjort. Store valg jeg har tatt; ikke for min egen del, men for min kjærestes del og hans familie. For ikke å snakke om alt jeg har måtte forstått, uansett hvor sykt det har vært så har jeg forstått. Jeg forstår. Neida, det går bra, jeg forstår. Også sitter man her. Jeg får ingen forståelse.

Jeg blir først trist og jeg gråter. Så blir jeg sint og bestemmer meg for at en psykopat skal ALDRI få ødelegge mitt humør, min lykke, mitt liv.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen en kommentar! Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

1 Comment

  1. Anonym

    september 8, 2018 at 7:17 pm

    Sett grenser for hva du aksepterer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.