Brudd med en psykopat

Slik sprer psykopaten sladder om deg

Sosiopaten sverter deg for andre

Sliter du med lav selvtillit, for lite oppmerksomhet, eller har du kanskje en eks du ønsker å sverte? Om du i tillegg er blottet for empati, er dette den perfekte oppskrift for deg.

Denne oppskriften er godt utprøvd sist nå i helgen, og det kan meldes om meget gode resultater.

La oss ta utgangspunkt i en fotballcup. Her er det flere gylne muligheter til å bruke ditt barn for å fylle egne behov, uansett hva de måtte være.

Per har en far som er psykopat

La oss si at barnets navn er Per. Her er oppskriften:

1: Denne helgen er Per hos sin mor. Avtal med henne at dere møtes på cup’en. Send henne så ei melding om at du blir litt forsinket, og at hun bare må dra i forveien. (Her er det viktig at du er ute i god tid, du er nemlig ikke forsinket på ordentlig, dette vil forklares nærmere).

2: Still deg ved garderobene. Kikk på klokka, spør gjerne rundt om noen har sett mor eller Per osv. Gjem deg for mor som står med Per på parkeringsplassen og venter på deg.

3. 5 minutter igjen til kampstart. Spill skikkelig stresset nå.

4: Send melding til mor: “Står ved garderobene”. Når mor kommer springende med Per på slep, tar du tak i hånden til Per, himler med øynene, og drar Per inn i garderoben. Sørg for at flest mulig får med seg opptrinnet. Poeng til superpappa!! Minuspoeng til hun trege mora, som lar stakkars superpappa stå slik å vente på sønnen… Superpappa som alltid stiller opp..

5: Ok, nå er vi over på neste steg; fotballkampene. Rop høyest av alle, overdøv treneren, andre foreldre, og særlig mor. I beste fall tror folk at du er treneren. Den flinke pappa’en, som kan navnet på alle barna på laget til sønnen.

6: Pause imellom kampene. Her kan det være greit å være litt forberedt. Ta med noe som kan lede Pers oppmerksomhet mot deg, i dette tilfellet en ball med langt strikk i. Her kommer cluet; hver gang Per prøver å gå bort til mor, tar du ganske enkelt å kaster ballen i ryggen på Per. Selvfølgelig ikke hardt, bare hardt nok til at Per igjen snur seg imot deg. Seier til Superpappa!

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

7: Fotballkampene er over, tid for premieutdeling. Du ser Per og mor gå mot utdelingsområdet. Ta det med ro, dette kan skje den beste superpappa. Lat som du leter etter Per, og virk overrasket når du ser han. Si noe sånt som “Der er du jo! Du må bli med å hente å premien din nå, vennen!”

Still deg helt fremst, hold telefonen høyest av alle, ta flest bilder, gi mest applaus osv. Ja, du skjønner:)

8: Nå kommer en litt vanskelig oppgave, men når du har gjort det noen ganger, sitter det. Prøv å få Per med bort til mor, men hold hans oppmerksomhet. Still deg så nær mor som mulig, uten at hun hører at du hvisker “Pappa har kjøpt MASSE nye, kule gaver til deg, som ligger å venter på deg til du kommer neste uke!”

Gi Per noen minutter, bare vær tålmodig. Han vil i 90% av tilfellene spørre om han kan bli med hjem å se på gavene. (Du må selvfølgelig ikke si hva gavene er)

NÅ er det superpappas tur til å heve stemmen, det er meget viktig at mor (og gjerne flere andre hører dette). “Nei, men Per du har jo mammauke nå, du kan desverre ikke komme til pappa i dag, lille venn. Men det er bare to dager til nå, så får du komme hjem igjen vet du”

Superpappa

Om Per ser bort på mor, er det ikke fordi han er redd for å såre henne, eller synes det er ekkelt at du roper såpass høyt om noe han ville holde mellom dere to. Det er selvfølgelig fordi han er sint på mor for at han ikke får være mer med superpappa.

For de som evt enda ikke har skjønt at dette er ironisk ment, kan jeg for ordens skyld opplyse om at jeg synes slik oppførsel er forkastelig. En mor/far takler mye, men for et barn kan dette være svært skadelig og traumatisk. Særlig når dette gjentar seg til stadighet. Jeg er ingen psykolog, men tror de fleste skjønner det.

Vær så snill, sett ikke dine behov (for oppmerksomhet, anerkjennelse, å trykke ned ditt barns mor, å fremstå som superpappa/mamma osv) foran dine barns behov! Alle barn har rett til å kunne si hva de vil og føler, uten å måtte ta hensyn til foreldrenes problemer. 

Denne artikkelen er skrevet av forfatteren bak bloggen utavnettet. Originalinnlegget finner du her.

LES OGSÅ:

Foreldre som ikke blir enige etter samlivsbrudd, har ofte personlighetsforstyrrelser

– I saker med høy konflikt etter samlivsbrudd har ofte en av foreldrene klare innslag av personlighetsforstyrrelse, sier psykolog Knut Ragnar Knudsen til www.adressa.no.

Psykologer kan gi barna til psykopat-forelder

– Hvorfor er det så vanskelig for sakkyndige psykologer å avsløre narsissistisk, psykopatisk dynamikk? spør Rune Fardal i denne kronikken i Dagbladet.

Barndom påvirker psykisk helse mer enn krig | forskning.no

… av etnisk norske som lider, og som kanskje skulle vært prioritert i stedet for å stempla som håpløse, som bråkmakere, som tja basically psykopater/anti-sosiale .

Synes du at godklumpen er bedre enn andre barn og fortjener spesialbehandling ? I så fall kan du bidra til at gullet blir narsissistisk, mener forskere.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB: Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

  1. Anonymious1

    Det som gjør psykopaten.info så “matnyttig” i vanskelige omstendigheter er at man der får lese om andres erfaringer og opplevelser av de samme tilstander en selv opplever elr har opplevd. Vissheten om at det finnes masse mennesker rundt omkring i alle samfunnsklasser og blandt alle mennesketyper som har samme vonde syke erfaringer og opplevelser i tilsynelatende nære relasjoner, så ødeleggende og nedbrytende..at det er vanskelig for de som ikke har levd i dette å tro at sånn ondskap finnes i virkeligheta.. minsker fargegraden av fullstendig psykisk knekk og sammenbrudd da man ser at denne type skjult vold og terror og utøverne av sådant før eller siden vil avdekkes og avsløres..

  2. Tak! Bare tak! Det er helbredende at læse om sine egne oplevelser skrevet af andre. Jeg var ved at blive sindssyg dengang. Og det er endnu ikke slut her ca. 8 år efter skilsmissen. Fx er jeg lige blevet klandret for ikke at åbne min dør, når min ex banker på. Han skulle bringe vores søns cykel og hente en sovepose. Han satte cyklen, hængte cykelhjelmen på dørhåndtaget (det hørte jeg) og så 100% sikkert soveposen, der lå for næsen af ham. Men i stedet for at banke på og få soveposen med larmer han med cykelhjelmen, undlader at banke på og går igen for derefter at kalde det dårligt samarbejde, at han mangler sin sovepose og at jeg ikke åbner døren og at jeg udnytter ham ved at han skal bringe en cykel. Han har en stor bil, jeg har ikke muligheden. Et almindeligt menneske ville med glæde hjælpe, ville have banket på, ville have taget soveposen med – ingen problemer. Men han prøver at skabe en situation, der ligner dårligt samarbejde, så han kan forhindre min søn i at få sit ønske opfyldt – nemlig en 7-7-ordning. Og ork ja. Jeg har mange af den slags historier. Er nu mest bekymret for min søn. Hvordan er det at have sådan en far?

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.