Skilsmisse

Fanget

Hun møtte en mann som tåredryppende fortalte om problemer han hadde med sin familie. Hun syntes umiddelbart synd i ham. Måten han snakket på fikk henne til å føle seg trist og lei seg.

Den gang var han et forhold med en annen kvinne. De holdt kontakten gjennom sosiale medier og snakket mye om hans problemer og hvordan han hadde det med seg selv.

LESERHISTORIE: Måten han snakket på fikk meg til å føle jeg måtte snakke videre slik at selvmord ikke ble aktuelt. Jeg fikk en forelsket følelse av denne mannen. Da det ble slutt mellom han og kjæresten dro jeg på besøk til ham. Da virket han lykkelig, vi lo sammen og hadde det fint. Han forklarte at grunnen til at det ble slutt med hans da eks kjæreste var på grunn av meg. Jeg følte det var forholdet til han eks som gjorde han så depressiv.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
Han spurte alltid om hva jeg gjorde, svarte jeg ikke fort nok, ble det diskusjoner. Alle endte i at jeg måtte unnskylde min oppførsel. Jeg ble dratt inn i en evig sirkel med selvhat og det at mine meninger og handlinger ikke fungerer som de skal. Jeg husker jeg gråt mye, daglig, lenge.
En uke etter ble vi sammen, ting var “rosenrødt” og det strålte lykke fra oss begge. Jeg fikk ansvar for alt husarbeid, vi hadde flyttet sammen etter kort tid. Han var snill med meg, men fikk meg alltid til å avlyse møter med venner.
Helt til dagen jeg fikk vite jeg hadde blitt gravid.  Jeg ville ikke ha barnet, jeg ville utdanne meg ferdig, men han snakket på en måte slik at jeg ga etter. Jeg fikk vite jeg satte forholdet på spill hvis jeg hadde like mye kontakt med vennene mine. Måten han sa det gjorde at jeg trodde ham.

Vi skulle bli en familie sammen

Da trippet jeg på tå, prøvde gjøre alt etter hva han mente var rett. Familien hørte ikke så mye fra meg på dette tidspunktet. Jeg satt med troen på at det var det beste. At det var rett. Vi skulle bli en familie. Vi tre. Uansett hvor mye jeg prøvde gjøre alt rett var det alltid noe som ble feil.
Jeg hatet meg selv på mange punkter. Ble en gang dyttet ned trappen i leiligheten og fikk store magesmerter, men ikke nok til at han ville ringe sykehuset. (Heldigvis var alt bra med barnet).
Ting ble verre, sinneutbrudd, telefonen ble tatt fra meg, han skiftet passord på min datamaskin.
Skolearbeidet mitt måtte nå skje med penn og papir. Sjalusien han følte tok over. Jeg ble beskyldt for å ha vært utro, barnet var ikke hans (var da hans egen mening). Noen dager etter var alt fint, jeg fikk telefonen tilbake og han beklaget seg på en måte at jeg følte det han gjorde var greit.
Men fremdeles ble han veldig sint om jeg ikke svarte på meldinger.
Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
Husker ekstremt godt en morgen, jeg var kvalm og hadde satt meg på badegulvet. Han skulle på jobb, pusset tenner fortalte han var glad i meg, koste med min gravide mage. Før jeg vet ordet av det hører jeg døren låses.
Ytterdøren går opp og stillhet i hele leiligheten kom til meg. Der satt jeg på badet i 8 timer, uten telefon, uten et vindu som var egnet til å klatre ut av. Jeg sovnet på badet.

Latet som ingenting

Da han kom hjem, låste han opp og latet som ingenting. Han ba meg lage middag, han bestemte middagen. Akkurat det jeg reagerte på. Da jeg ble så kvalm at jeg måtte spy, ble han fylt med sinne. Jeg holdte det inni meg. Serverte middagen og pinte meg igjennom å spise den. Han kunne forklare at jeg ble låst inne for barnets sikkerhet.
At jeg ikke skulle være mer utro. Viste seg at han selv hadde funnet en annen som han dro til i hver matpause, som han hadde sex med siden jeg hadde mistet lysten. Denne informasjonen fikk jeg flere år etter bruddet.

Nå var jeg 4 måneder på vei med barnet

Kvalme og oppkast morgen, ettermiddag og kveld. Sex var et tema hele tiden.

Jeg var lei, følte ikke for det. Han begynte snakke til meg på den mest hyggelige måten han viste. Jeg var kvalm, følte jeg måtte spy. Jeg vred meg i smerte pga bekkensmerter.

Han begynte kle av meg og ble sint når jeg ropte “nei”. Jeg mistet kvalmen sprang ut, bestilte togbillett hjem og bestemte meg for å forlate ham for alltid.

Det gjorde jeg også. Pakket det nødvendigste å tok ikke kontakt mer enn å fortelle han at han hadde blitt far.

Jeg fikk nok, enda det tok lang tid før jeg skjønte det.

LES OGSÅ:

Slik avslører du sykelig sjalusi

Les mer på www.klikk.no om enkelte personer som lider av sykelig sjalusi som opplever enormt sterke følelser av mistro mot kjæresten sin, selv om det er ubegrunnet.

Ut av psykopatens klør

Jeg vil råde alle som havner i min situasjon til aldri å bortforklare, unnskylde og holde ut med en som mishandler familien sin. Hun og barna hennes har betalt en høy pris for hennes tro, håp og kjærlighet gjennom 18 år.

Slipp unna psykopaten

Mot sin kone var han en tyrann – voldelig, kontrollerende og manipulerende. Etter 30 år greide hun å bryte ut av ekteskapet. I dag lever hun et fritt liv, og hun greier å nyte det.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.