Brudd med en psykopat

Jeg hater deg !

Når ditt brudd ender med hat

Før hun klarte å bryte med han og frigjøre seg totalt, trodde hun at det fantes noe godt i alle. Det gjør hun ikke nå lengre.

Han ydmyket henne, tråkket på henne, han kuet henne og mishandlet henne.

LESERHISTORIE: Jeg gjorde alt jeg kunne for deg. Trodde jeg kunne helbrede deg, at jeg kunne hjelpe deg.

Så rart det er, at jeg endte opp med å be om unnskyldning hver gang du hadde gjort noe galt. At jeg trøstet DEG.  At jeg holdt rundt deg og sa ”det går bra”.

Du lovte bot og bedring. Hver gang trodde jeg på det. Helt til den gangen jeg innså at det aldri kom til å bli noe bedre. At du var uhelbredelig.

Du utnyttet min gode natur.

Jeg fungerte som hushjelp, sexslave og økonomisk forsørger. Jeg lette etter deg alle de gangene du forsvant i et plutselig sinne. Jeg lette etter deg alle gangene du forsvant i ruset tilstand og havnet i slagsmål med en stakkars tilfeldig person på gata.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg kjøpte drikke til deg. Jeg gav deg penger når du var blakk, slik at du kunne være oppe hele natta og ruse deg på kokain. Ting blir fort kjedelig for deg, du er avhengig av drama.

Tenk at jeg godtok alt det du utsatte meg for. Alle slag og spark, på steder der det ikke syntes. All spytting, dytting, lugging, kasting av mat og vann, alle gjenstander som gikk i stykker. Alt det enorme raseriet.  Et par ganger kunne det gått skikkelig ille. Du holdt på å ta livet mitt.  Det kan jeg aldri tilgi deg for.

Hva med den gangen du slo hånda så hardt i veggen at den knakk? Det var ikke første gang. Jeg var vant til knyttneven som for i veggen. Du har jo ikke knoker igjen på den hånda. Hva med den gangen du stengte meg ute i oppgangen, naken? Eller den gangen jeg måtte sove utenfor inngangsdøra, fordi du straffet meg og ikke ville slippe meg inn? Det var veldig kaldt den natta, det var i november. Heldigvis hadde jeg klær på den gangen.

I Tabu forteller Tor Halstved om overgrep fra begge sin foreldre.

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hva med de gangene jeg vandret mellom Deli de Luca og Statoil, fordi de har nattåpent? Hva med den gangen du stod utenfor Deli de Luca og ventet på meg?

Jeg turte ikke gå ut, fordi jeg visste du ville ta meg

Hva med den gangen du slo og sparket meg mens jeg lå og sov? Og rev i stykker klærne mine? Og knuste TVen? La meg ikke glemme alle de gangene du terroriserte meg natta gjennom.

Bare for å gjøre det jævlig for meg. Fordi du visste at jeg kom til å trygle og be om at du måtte la være, fordi jeg skulle opp tidlig dagen etter. Du tok alle mine personlige eiendeler. Du dro av meg dyna, gang på gang. Skrudde på lyset, jeg kan ikke sove i flomlys.

Ujevn match

De gangene jeg sov, sov jeg med nøkleknippet i hånda, og mobilen i den andre, klar til å ringe politiet. Du reiv badedøra av hengslene for å få tak i meg. Du er nesten to meter høy, og hundre kilo tung. Det sier seg selv av det er en ujevn match.

Du likte ikke vennene mine. Du likte ikke familien min.

Du trodde konstant at jeg var utro, og du sjekket alt jeg gjorde, selv om jeg var sammen med deg hele tiden.  Du likte ikke jobben din.

Du liker ikke din egen datter engang

Stakkars henne som har fått deg som far. Jeg gikk på eggeskall rundt deg. Og alt var feil med meg. Til dags dato er det vanskelig for meg å finne bra ting med meg selv, for du var veldig flink til sette fingeren på alt det andre.

Men en ting skal du ha. Du er en helsikes god skuespiller.

Du lurte meg

Du lurte familien min. Du lurte vennene mine. Jeg lurer ikke på hvordan du har det i dag. Noe sier meg at du har det helt fint.

At du har fått noen andre å tråkke ned. Og jeg er helt sikker på at du ikke angrer. Ikke bittelitt engang. Jeg er helt sikker på at du ikke brydde deg om meg, og jeg er helt sikker på at du ikke savner meg.

Du visste så godt hva du gjorde. Det finnes ingen unnskyldninger for sånt.

Men, jeg er jammen glad jeg endelig er kvitt deg, i hvert fall fysisk. Dessverre må jeg vel leve med deg inni hodet mitt en stund til. 

LES OGSÅ:


Psykopaten – uten samvittighet | forskning.no

Men de aller fleste psykopater er ikke mordere. Takk og pris, tatt i betraktning at mellom to og tre prosent av menn tilfredsstiller denne diagnosen, og oppunder …

Psykopater kan slå på empatien | forskning.no

En psykopat er en person som både kan være overfladisk sjarmerende, manipulerende, som har lite skyldfølelse, og dessuten lite medfølelse med andre.

Psykopatenes språk | forskning.no

Psykopater bruker et mer rettferdiggjørende språk når de omtaler forbrytelsene sine, ifølge forskere som har analysert ulike morderes egne fortellinger.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (4)

 1. Leijah

  Vært gjennom d meste sett d meste.. opp i der et sted mistet jeg evnen til å gråte..mistet gråten min. Nå savner jeg evnen til å gråte, for å leges og heles med endorfinene, for å leges og heles så fullstendig som mulig etter omstendighetene.
  Jeg håper inderlig at gråten har boret seg dypt og brutalt gjennom kjøtt og bein og klort seg fast med jernkloer som aldri firer en mikromakro tusendedels millimeter, nettopp der det utlikner og tangerer mest og alt av det som var..! Du har aldri vært savnet aldri og blir for evig og alltid en vemmelig avskyelig usavnet parasitt, kakkerlakk!

 2. Inger Johanne Krogstad

  Kjente meg igjen i nesten alt,gjennomgikk dette HELVETET selv..Han er heldigvis død nå,selmord i 2005.
  Han etterlot seg et vrak av et menneske..,brente jords taktikk.

  Veldig GODT skrevet👍💃,TAKK og KLEM👍💜

 3. Nei, han har det ike bra i dag. Mennesker som har det bra med seg selv, får ikke andre til å føle seg dårlig med seg selv. Det er det eneste som du trenger å vite. Det eneste som er sant. Se på dette som en slags innvielse, for du har fra innsiden fått kunnskap om menneskesinnet som er de færreste forunt å “studere”. Bruk det klokt.

 4. Anonym

  Du trodde det var noe godt i alle mennesker, det gjorde jeg også… Jeg trodde faktisk at jeg kunne knuse han med kjærlighet♥️ I dag vet jeg bedre…

  Det er så rart, det går liksom en rød tråd gjennom hele forholdet med et helsefarlig menneske.De kan være totalt forskjellige, samtidig får de en tilfredsstillelse av å knuse, ydmyke, utnytte og mishandle andre mennesker.

  Du skal være så uendelig glad for at han ikke «savner» deg. Min psykopat prøver fremdeles å gjøre livet vanskelig, syv år senere… Han klarte ikke å knuse meg fullstendig. Jeg tror ikke de evner å elske eller savne. Alt handler om makt, penger, kontroll og tilfredsstille egne behov.

  Husk alltid at du overlevde og jeg overlevde♥️

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.