Psykopaten

Brev fra en psykopat

Slik tenker en psykopat

Er dette et ekte brev fra en ekte psykopat?

Kjære deg!

Vil du vite hvordan jeg klarer å fange ofrene  i mitt edderkoppnett og ødelegge deres selvtillit, integritet og psykiske helse?

Det er lett om du bare følger denne oppskriften:

 1. Gjør alt for at ditt offer skal tvile på sin egen virkelighet. Le av dem når de snakker! Hold fast på din egen forskrudde versjon av alt. Husk at du skal vinne enhver diskusjon. Glem ikke at du er perfekt, og at du aldri tar feil!

 2. Devaluer dem, kritiser hver eneste ting de gjør.

 3. Å være utslitt knekker psyken. Gi dem stadig nye oppgaver. Og hvis de ikke orker å utføre dem? Skrik, vær sint, slit dem ut, syns synd på deg selv som må holde ut med dem. Si; hvordan våger du? Trosse meg? Du er faen meg så lat. Gi dem dårlig samvittighet, fordi de vil slappe av eller gjøre egne ting.

 4. Søvn må de ikke få for enhver pris. Åtte timers søvn hver natt er altfor mye. Spill høy musikk utover natta, drikk alkohol, le av dem om de ber deg være stille. Sørg for at de alltid har noe å gjøre, overlat barna til dem, krev sex hver kveld, bare vær oppfinnsom.

 5. Hvis dere har felles barn: Ikke la dem glemme hvor elendige foreldre de er, og hvordan det ødelegger barna.

 6. Det er ikke lov for dem å være syk. Skjell dem ut om de har feber, og du må ta deg av barna, eller lage middag. Det er deres jobb. Dine behov er viktigst. Gi dem ekstra dårlig samvittighet om de ikke makter å gjøre daglige oppgaver. Ikke trøst om de begynner å gråte.

 7. Sex? Her kan du gjøre mye. Husk de er bare objekter, ting uten følelser. Sex har aldri hatt noe med kjærlighet å gjøre. Overtal dem til å gjøre ting de ikke vil, noe frekt og upassende. De er din eiendom, og skal følge dine behov. Krev sex hver dag, til upassende tider, utmatt dem og bruk dem. Vil de ikke, så bli ekkel med barna, ignorer dem fullstendig noen dager. Si du vil slå opp med dem om de ikke gjør som du sier. Bare prøv, du skal se det virker. Du vil få all den sexen du ønsker.

  Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

  BESTILL BOKEI DAG

  Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
 8. Gi totalt faen i egen oppførsel. Alt er deres feil uansett!

 9. Det er viktig at de ikke får privatliv. Se gjennom alle eiendelene deres, og gå gjennom datamaskinen. Snikles sms, følg med på hvem de har snakket med på telefonloggen og om hva. Hack både telefon og datamaskin om du ikke har tilgang. Alt som kan brukes til utmattende krangler med dem er positivt.

 10. Hver samtale dere har skal dreie seg om deg og dine behov.

 11. Isoler dem fra sine venner for enhver pris. Slik at du er den eneste vennen de noensinne vil trenge.

 12. Få dem til å planlegge aktiviteter. Klag og skrik mest mulig om aktivitetene viser seg å ikke handle om deg og dine ønsker, men om ting de har lyst å gjøre.

 13. Kjøp masse dyre ting til deg selv. Gi dem noe innimellom, slik at de tror du er glad i dem. Bruk deretter tingene du har gitt som pressmiddel for å overbevise dem om at du er snill innerst inne. De blir ofte forvirret av at du innimellom er snill og god. Du vil jo ikke at de skal forlate deg? Du er perfekt, og det er du som skal forlate dem.

 14. De leser for mye, bruker PC for mye, puster for mye, bruker for mye tid med barna, de gjør ALDRI noe riktig.

 15. De kan bare glemme å gå på skole eller jobbe. De må fokusere på deg.

 16. Gi dem stygge kallenavn.

 17. Bruk alle midler for å gjøre dem oppmerksom på at de er ustabile og psykisk syke.

 18. Trusler er bra. Hver gang du ikke får det som du vil. Kan du true med å gå fra dem. Ta fra dem barna, og ødelegge deres økonomi.

 19. Fortell dem at du ikke liker familien deres. At du ikke orker besøke dem, eller ha dem på besøk. Din familie er derimot perfekt.

  Ny bok fra Torunn Hansen

  Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

  BESTILL BOKEN I DAG!

  Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


  Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
 20. Går du med tanker om å forlate dem? Sørg først for å gjøre dem alvorlig sint på deg, slik at de klikker. Få de til å skrike , eller gjøre fysiske handlinger mot deg, slik at de virker gal. Ha et «tilfeldig» vitne i nærheten, helst en som de ikke vet om? Derved har du støtte når du drar fra dem. Ingen ønsker leve med de som er gal.

 21. Ikke innrøm noe av det du har utsatt dem for når det er slutt. Speil dem, og gjør egne dårlige handlinger til deres. Overdriv alltid, løgn er bra. Alt som kan sykeliggjøre dem er til ditt beste. Husk FOKUS.

 22. Når du har greid å ødelegge livene deres, kan du finne en ny av dem, og starte på nytt. Det anbefales, det gir energi og glede i livet.

 23. Tross alt er det DU som er viktig her.

Med ondskapsfull hilsen Psykopaten

 

Alle vi som har vært utsatt for vold i et forhold har vært utsatt for mange av ingrediensene i denne oppskriften. Mange av oss kommer oss unna psykopaten. En normal bruddprosess blir det likevel ALDRI. En psykopat tåler ikke nederlag. Enten så står psykopaten for initiativet til bruddet, eller så blir det ikke brudd.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Når det likevel blir slutt på offeret sitt intiativ, blir psykopatene besatt av hevn. Psykopater hater å miste ansikt, aller minst kontroll over sin partner. Det er en tøff prosess å komme seg unna en psykopat. Metodene psykopatene bruker for å ha makt og kontroll over ekspartneren etter at forholdet er over, er mange.

Om du mot formodning ikke allerede har forstått det. Dette brevet er ikke skrevet av en psykopat.

En psykopat regner seg for det første sjeldent som en psykopat, såpass selvinnsikt er ytterst sjeldent blant psykopater. For det andre ville en psykopat aldri tatt seg bryet med å skrive noe som ville gitt innsikt i hva psykopaten tenker. Det er psykopaten ikke i stand til.

Innlegget er tidligere publisert av Norsk Antistalking forening. Du finner linken til deres Facebook-sider her


LES OGSÅ:

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Har du truffet på en psykopat? Her er kjennetegnene

10 gode råd om hvordan komme seg vekk fra psykopaten

Dette kjennetegner psykopaten

Mangel på empati er gjerne et typisk kjennetegn på en psykopat, og ifølge psykolog og fagdirektør hos Psykopaten.info, Dag Øyvind Engen Nilsen, er det den følelsesmessige empatien de mangler og ikke den kognitive. Det er gjerne ikke noe galt med intelligensen til psykopaten, de kan kjenne igjen følelser når de ser dem, men de kan ikke kjenne på andres smerte, sier han til KK.no

Flere tusen Nordmenn er psykopater

Psykiatrispesialist Randi Rosenqvist har til NRK ett råd til dem som lever med en psykopat: – Dere burde springe!

Mitt liv som psykopat

Ordet «psykopat» får folk til å løpe vekk i frykt. Men psykopati er ikke så enkelt og svart-hvitt som de fleste tror. Og alle psykopater er ikke konebankere eller mordere. Om Fallon i NRK ytring.

Nyter andres smerte | forskning.no

De er vedvarende hensynsløse og krenkende i forhold til andres rettigheter, og de beskrives noen ganger som sosiopater eller psykopater. Innen psykologien blir …


Psykopaten – uten samvittighet | forskning.no

Men de aller fleste psykopater er ikke mordere. Takk og pris, tatt i betraktning at mellom to og tre prosent av menn tilfredsstiller denne diagnosen, og oppunder …

Psykopater kan slå på empatien | forskning.no

En psykopat er en person som både kan være overfladisk sjarmerende, manipulerende, som har lite skyldfølelse, og dessuten lite medfølelse med andre.

Psykopatenes språk | forskning.no

Psykopater bruker et mer rettferdiggjørende språk når de omtaler forbrytelsene sine, ifølge forskere som har analysert ulike morderes egne fortellinger.

Gjesping er smittsomt. Men hvorfor blir ikke alle like påvirket? En ny undersøkelse bestrider tidligere antydninger om at empati har noe med saken å gjøre.

Hva er en psykopat? Her er 50 kjennetegn

Hos www.hjelptilhjelp.no kan du lese mer om psykopati og hvordan du kan gjenkjenne en reell psykopat.

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Er det noe som burde være med som er utelatt? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (5)

 1. Maylill

  Jeg er litt skeptisk til en slik “oppskrift” som onde mennesker kan bruke mot oss. Men det er akkurat slik de er, både psykopatiske menn og kvinner. De har alle de samme trekkene over hele verden. Å knuse og drepe sine ofre innenfra. Når vi har vendt dem ryggen og “forsmådd” dem, hevner de seg med evig straff mot oss. De er overbevist om at det er i deres fulle rett å straffe andre mennesker for den minste feil. Feil de også dikter opp. Og store mangler de selv har. Disse menneskene er totalt skrudd opp-ned, og bak-fram. Samfunnet må forstå dette nå, at disse menneskene må avsløres med sterke midler, og at våre rettigheter må bli ivaretatt. Når systemet beskytter psykopatene, da blir vi uten rettigheter. For psykopatene vet å misbruke menneskerettighetene og personvernet slik at de selv blir vernet og beskyttet. Dette erfarer de jo ved at ingen griper inn mot dem.

 2. En som har kjent på det

  Du glemte offentlig omtale. Det finnes grupper for dem som vil baktale og henge ut sine ekser, og der samles de. De klager over at de ikke får se barna, og legger ut påstander – gjerne med fullt navn på dem de omtaler, eller på en slik måte at man vet hvem det er.

  Noen blogger om eksene. I dag har psykopatene mange måter å fortsette forfølgelsen og plagingen.

 3. Anonym

  Har opplevd at han jeg mener er psykopat sine løgner ble trodd og mine sannheter ikke ble trodd.Jeg måtte betale . I ettertid har sannheten vist seg ,men det har ikke lenger noen betydning. Jeg er knust og ruinert.

 4. Monica

  Når vi har kommet oss så langt innen dette fagområdet er det irriterende at omverdenen ikke er mer opplyst. At ordet psykopat fortsatt er ett slenguttrykk, og blir fremstilt som den overdrevne onde I Amerikanske filmer.
  Nevner en dette utrykket så blir en gjerne stemplet som den som har problemer. Og klart, en får problemer og blir skadet av å ha med en psykopat og Gjøre. De er opptatt av å få en svak og så designe en til å være en robot styrt av en fjernkontroll. Men de kjeder seg lett, og må hele tiden tøye grensene.
  Klart, da blir offeret etterhvert alvorlig skadet. Og da er det om å Gjøre å være stakkars lille meg som må stri med slike folk.
  Ulempen med å være sterk er Janteloven. Mange vil ikke tro på sannheten for da kommer det frem at en er veldig Sterk og oppegående. Apekattene skal vri det om til at en lyver. Da kan de sette en I samme bås som psykopaten. En må ikke komme her og komme her og tro at en er noe bedre.

 5. Eg kjenne meg igjen i denne historien eg har ei søster som er psykopat ho hevne seg på meg ho lyva og laga rykte om meg på bygdå dikta opp ting om meg så ikkje eg sanne.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.